Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']hej ;)
ale ci fajnie :) znów konie ^^[/quote]
[COLOR=Blue]hej:loveu::loveu:
żyjesz to dobrze xD
jo ledwo zyja:eviltong: ale jutro już PIĄTEK! i konie:loveu: i po koniach "ognisko":diabloti:
i na ponidziałek już momy z ruskiego dialog na pamięć:cool1:w sumie jużmom napisany downo ale nie chce mi sie uczyć aaa włąśnie Martuchna jak tam ruski miałas już?:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej:loveu::loveu:
żyjesz to dobrze xD
jo ledwo zyja:eviltong: ale jutro już PIĄTEK! i konie:loveu: i po koniach "ognisko":diabloti:
i na ponidziałek już momy z ruskiego dialog na pamięć:cool1:w sumie jużmom napisany downo ale nie chce mi sie uczyć aaa włąśnie Martuchna jak tam ruski miałas już?:diabloti:
[/COLOR][/QUOTE]

No też ledwo żyję :roll:
Dużo macie tych ognisk :diabloti:
Ruski mam dopiero jutro :) A i powiedz mi, jakie trzeba zeszyty? Tzn nie wiem jak u nas będzie, ale jakie wy mieliście, bo koleżanka mi mówiła, że jakieś w cienkie linie (co się w nich w podstawówce w kl 1-3 pisało), bo tam będziemy pracować tą cyrylicę..

Posted

[quote name='deer_1987']no to sie milo zapowiada piatek i potem :D[/quote]
[COLOR=Blue]ino trzeba przeżyć te 7 lekcji:eviltong:

[/COLOR][quote name='Martunia']No też ledwo żyję :roll:
Dużo macie tych ognisk :diabloti:
Ruski mam dopiero jutro :) A i powiedz mi, jakie trzeba zeszyty? Tzn nie wiem jak u nas będzie, ale jakie wy mieliście, bo koleżanka mi mówiła, że jakieś w cienkie linie (co się w nich w podstawówce w kl 1-3 pisało), bo tam będziemy pracować tą cyrylicę..[/quote]
[COLOR=Blue]jo po tym 2 dniu czuja sie jakbych łaziła już rok:roll:
tak my tyż takie zeszyty musieli mieć;) ale na początku jest to fest wygodne jak sie uczysz pisać i wgl jo już teroz mom normalny w kratka bo już umia pisać i wgl:razz: bo nasza klasa jest bardzo zgrano i wgl lubi spotykać sie po lekcjach:eviltong:jutro pierwszo mom mata...:cool1:i u mie sie burza zbliżo:p

A tak w ogóle brat licytowoł dziś olympuska mego i co i dupa w ostatni sekundzie walki przelicytowali nos:placz:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jo po tym 2 dniu czuja sie jakbych łaziła już rok:roll:
tak my tyż takie zeszyty musieli mieć;) ale na początku jest to fest wygodne jak sie uczysz pisać i wgl jo już teroz mom normalny w kratka bo już umia pisać i wgl:razz: bo nasza klasa jest bardzo zgrano i wgl lubi spotykać sie po lekcjach:eviltong:jutro pierwszo mom mata...:cool1:i u mie sie burza zbliżo:p
[/COLOR][/QUOTE]

No w szkole się czas dłuży. :roll:
Aha to dobrze mnie poinformowano :)
Ah no cóż :diabloti: U mnie jeszcze się poznajemy powoli, ale jest luźniej niż wczoraj :D
A ja mam wok pierwszy :eviltong:

Posted

[B][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]Cześć ... dyskusje pełną parą ... [/COLOR][/SIZE][/B][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Martunia']No w szkole się czas dłuży. :roll:
Aha to dobrze mnie poinformowano :)
Ah no cóż :diabloti: U mnie jeszcze się poznajemy powoli, ale jest luźniej niż wczoraj :D
A ja mam wok pierwszy :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Ta dłuży sie a jo dzisiej nie miałach wufy:multi: i godzina wcześni do domu
no to dobrze;) a jo nie wiem czy na konie dzisiej póda bo deszcz pado:cool1:

[/COLOR][quote name='deer_1987']mi sie nie chce dzisiaj tyle siedziec do 15:20..[/quote]
[COLOR=Blue]o jee jo na szczęście wcześni kończyłach:evil_lol:

[/COLOR][quote name='Bartiśkowa_']Dokopałam się wkońcu do zdjęć :roll::multi:

[URL]http://i28.tinypic.com/5whzxt.jpg[/URL] Śliczne koniki :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]heeej:loveu::loveu:
i dzięki

[/COLOR][quote name='halgre58'][B][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Cześć ... dyskusje pełną parą ... [/COLOR][/SIZE][/B][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG][/quote]
[COLOR=Blue]a witam witam:cool3:
kurde fotki koni dzisiej miały być ALE pado deszcz i nie wiem czy bydymy jezdzić:cool1:

[/COLOR][quote name='Pestka']Witam piatkowo ;)[/quote]
[COLOR=Blue]a ja witam WEEKENDOWO:multi:

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']hejooooOOOoOOoOooOoOoOOoOOooo:multi::helo: boshe ah ta szkoła ... :roll: dzisiaj sie juz powoli zaczyna :evil_lol: cała klasa zwiała z chemii :cool3: no dobra moze połowa ...:lol:[/quote]
haha nie ma to jak na dobry początek w szkole iś na baja a Ty tyż byłas?:cool3:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]
haha nie ma to jak na dobry początek w szkole iś na baja a Ty tyż byłas?:cool3:
[/COLOR][/QUOTE]

no ja to na czele :cool3: chociaz najpierw sie chcialam poklocic z babka od chemii ale opcja ze zwianiem od razu, byla bardziej z korzyscia dla mnie xD:evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ja to na czele :cool3: chociaz najpierw sie chcialam poklocic z babka od chemii ale opcja ze zwianiem od razu, byla bardziej z korzyscia dla mnie xD:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]no czyś Ty jest gupio i po co na te baje łazisz i to na początku roku:cool1:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no czyś Ty jest gupio i po co na te baje łazisz i to na początku roku:cool1:[/COLOR][/QUOTE]

no bo mamy nowa babke od chemiii i mnie dzisiaj wgl wkurzyla babka twierdzi ze mielismy miec dzisiaj chemie po polskim i miec do 13 :cool1: ale pisalo nam na planie ze mamy do 12!! i zaczela nam wmawiac ze zmyslamy i ze na planie takim szkolnym pisze ze do 13 i ze z nia ostatnia lekcja :angryy: no to poszlismy do wychowawczyni ktorej nie bylo wiec poszlismy na polski a pozniej zwialismy bo wgl ona ma ten nowy plan... ktory obowiazuje od nowego tygodnia ...a ona jakies widzimisie ze dzisiaj mamy byc i ze mamy chemie pfffy chcialaby :cool1: i w dodatku zemi mielismy pisac na kartce a pozniej przepisac w domu do zeszytu :mdleje: chyba ja glowa boli... ale sie zdziwila czekala na lekcje a nikogo nie ma :roflt: chyba ze ktos z naszej klasy zostal :cool1: bo ja mam samych tchórzow w klasie ...

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no bo mamy nowa babke od chemiii i mnie dzisiaj wgl wkurzyla babka twierdzi ze mielismy miec dzisiaj chemie po polskim i miec do 13 :cool1: ale pisalo nam na planie ze mamy do 12!! i zaczela nam wmawiac ze zmyslamy i ze na planie takim szkolnym pisze ze do 13 i ze z nia ostatnia lekcja :angryy: no to poszlismy do wychowawczyni ktorej nie bylo wiec poszlismy na polski a pozniej zwialismy bo wgl ona ma ten nowy plan... ktory obowiazuje od nowego tygodnia ...a ona jakies widzimisie ze dzisiaj mamy byc i ze mamy chemie pfffy chcialaby :cool1: i w dodatku zemi mielismy pisac na kartce a pozniej przepisac w domu do zeszytu :mdleje: chyba ja glowa boli... ale sie zdziwila czekala na lekcje a nikogo nie ma :roflt: chyba ze ktos z naszej klasy zostal :cool1: bo ja mam samych tchórzow w klasie ...[/quote]
[COLOR=Blue]oj dziecko dziecko:shake::diabloti:o jezu do 13 bo to tak długo jo siedza do 4 i żyja
nie no jakby wszyscy poszli jo bych tyż poszła jeszcze nigdy na baji nie byłach:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]oj dziecko dziecko:shake::diabloti:o jezu do 13 bo to tak długo jo siedza do 4 i żyja
nie no jakby wszyscy poszli jo bych tyż poszła jeszcze nigdy na baji nie byłach:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]

no0 to co ale mielismy miec do 12 wiec nie mam zamiaru siedziec godziny dluzej w dodatku z taka nauczycielka ....:Dno to na labie to wiem ze nie bylas ale nawet nie zwialas z jednej lekcji :crazyeye:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ta dłuży sie a jo dzisiej nie miałach wufy:multi: i godzina wcześni do domu
no to dobrze;) a jo nie wiem czy na konie dzisiej póda bo deszcz pado:cool1:[/COLOR][/QUOTE]

Ale ci fajnie ^^ My mieliśmy lekcje organizacyjne xd No ale z biologii już lecimy z tematami i to w jakim tempie :lol:
I co, byłaś na koniach?
A i miałam ruski, ale ogółem nic nie robiliśmy poza organizacją itd. :eviltong: Dopiero mamy kupić książki.
Co to jest "wot" po rusku? :eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no0 to co ale mielismy miec do 12 wiec nie mam zamiaru siedziec godziny dluzej w dodatku z taka nauczycielka ....:Dno to na labie to wiem ze nie bylas ale nawet nie zwialas z jednej lekcji :crazyeye:[/quote]
[COLOR=Blue]no nie byłach:evil_lol::evil_lol:

[/COLOR][quote name='Martunia']Ale ci fajnie ^^ My mieliśmy lekcje organizacyjne xd No ale z biologii już lecimy z tematami i to w jakim tempie :lol:
I co, byłaś na koniach?
A i miałam ruski, ale ogółem nic nie robiliśmy poza organizacją itd. :eviltong: Dopiero mamy kupić książki.
Co to jest "wot" po rusku? :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]No i już po koniach i "ognisku" xD
wot? hm
[/COLOR]

Posted

[IMG]http://i27.tinypic.com/mws9e9.jpg[/IMG]

[IMG]http://i32.tinypic.com/2duyz36.jpg[/IMG]

[IMG]http://i31.tinypic.com/2mhas8y.jpg[/IMG]

[IMG]http://i31.tinypic.com/zxprsx.jpg[/IMG]

Posted

I jak, fajnie było :D?
Znalazłam właśnie w internecie, że "wot" to "oto".. Pytałam, bo mam książkę "wot i my" :evil_lol:
A czy mi się zdaje, czy te literki po rusku inaczej są wydrukowane w książce, a inaczej się je pisze? :eviltong: (nie wiem czy zrozumiałaś :P).
Czyżby Debiut na zdjęciach :)?

Posted

[quote name='Martunia']I jak, fajnie było :D?
Znalazłam właśnie w internecie, że "wot" to "oto".. Pytałam, bo mam książkę "wot i my" :evil_lol:
A czy mi się zdaje, czy te literki po rusku inaczej są wydrukowane w książce, a inaczej się je pisze? :eviltong: (nie wiem czy zrozumiałaś :P).
Czyżby Debiut na zdjęciach :)?[/quote]
[COLOR=Blue]A fajnie fajnie ino gosciu Ewy jest dziwny nic nowego ją nie uczy :/
jo juz miałach jak przejś ze stąpa do kłusa, kłus ćwiczebny i zaanglezowanie na 2 noga a łona nie miała z tego nic
to nie wiedziałach...
wiem o co Ci chodzi w ksiażce są drukowane a piszesz pisanymi:cool3:na początku nie umiałach sie przyzwyczaić ale późni spoko;) no oczywiście że Debiut:p
[/COLOR]

Posted

Aha.. no cóż, niektórzy nauczyciele tak mają, widzę, że nie tylko w szkole :eviltong: Nadal jeździsz z lonżą?
No ja właśnie otwierając książkę się trochę zdziwiłam, ale się przeżyje może :eviltong: Akurat nasza wychowawczyni uczy rosyjskiego :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Aha.. no cóż, niektórzy nauczyciele tak mają, widzę, że nie tylko w szkole :eviltong: Nadal jeździsz z lonżą?
No ja właśnie otwierając książkę się trochę zdziwiłam, ale się przeżyje może :eviltong: Akurat nasza wychowawczyni uczy rosyjskiego :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]jo jasne że jeszcze kobito to była moja 3 lekcja dopiero xD
przeżyjesz spokojnie ruski jest fajny i fajnie że Twoja wych ruskiego uczy:p
kurde jakie Debiut mi zrywy robił masakra:eviltong: tu se kłusuja i wgl a tyn zaczyno szaleć:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

No to dobrze myślałam ^^
Hm no mam nadzieję, że fajnie :D Do tego babka jest bardzo fajna :) To może nie być tak znowu źle :D
I chcę już się przyzwyczać do szkoły :eviltong: Już powoli sięgam po książkę np. z biologii, bo tak ruszyliśmy, że muszę nadgonić :eviltong: No i ogółem nowi ludzie, nauczyciele :eviltong:
No pewnie Debiutek chce odpocząć albo ma jakieś pomysły :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']No to dobrze myślałam ^^
Hm no mam nadzieję, że fajnie :D Do tego babka jest bardzo fajna :) To może nie być tak znowu źle :D
I chcę już się przyzwyczać do szkoły :eviltong: Już powoli sięgam po książkę np. z biologii, bo tak ruszyliśmy, że muszę nadgonić :eviltong: No i ogółem nowi ludzie, nauczyciele :eviltong:
No pewnie Debiutek chce odpocząć albo ma jakieś pomysły :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]No to git że jest fajno moja z ruskiego jest super;)
jo jeszcze z niczego książki do ręki nie wziełach ale musza nauczyć sie z ruskiego dialogu na pon zrobić zadanie z maty, angola i poloka hmm co tam jeszcze niedługo spr z maty:cool1:
Ta Debiutantos debilos jeszcze kiedyś mie z siebie ściepnie i podepto:evil_lol:
no i już przełożyli my z Ewą na soboty io ile dobrze pamietom momy na 15:evil_lol:ale do końca nie jest żem pewno bo sie spieszyłach na autobus i wgl:diabloti:

I wiesz co Ci powiem...
ida SPAĆ!:evil_lol::evil_lol:
[/COLOR]