Tepes Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Martunia']hej ;) ale ci fajnie :) znów konie ^^[/quote] [COLOR=Blue]hej:loveu::loveu: żyjesz to dobrze xD jo ledwo zyja:eviltong: ale jutro już PIĄTEK! i konie:loveu: i po koniach "ognisko":diabloti: i na ponidziałek już momy z ruskiego dialog na pamięć:cool1:w sumie jużmom napisany downo ale nie chce mi sie uczyć aaa włąśnie Martuchna jak tam ruski miałas już?:diabloti: [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no to sie milo zapowiada piatek i potem :D Quote
Martunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej:loveu::loveu: żyjesz to dobrze xD jo ledwo zyja:eviltong: ale jutro już PIĄTEK! i konie:loveu: i po koniach "ognisko":diabloti: i na ponidziałek już momy z ruskiego dialog na pamięć:cool1:w sumie jużmom napisany downo ale nie chce mi sie uczyć aaa włąśnie Martuchna jak tam ruski miałas już?:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] No też ledwo żyję :roll: Dużo macie tych ognisk :diabloti: Ruski mam dopiero jutro :) A i powiedz mi, jakie trzeba zeszyty? Tzn nie wiem jak u nas będzie, ale jakie wy mieliście, bo koleżanka mi mówiła, że jakieś w cienkie linie (co się w nich w podstawówce w kl 1-3 pisało), bo tam będziemy pracować tą cyrylicę.. Quote
Tepes Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='deer_1987']no to sie milo zapowiada piatek i potem :D[/quote] [COLOR=Blue]ino trzeba przeżyć te 7 lekcji:eviltong: [/COLOR][quote name='Martunia']No też ledwo żyję :roll: Dużo macie tych ognisk :diabloti: Ruski mam dopiero jutro :) A i powiedz mi, jakie trzeba zeszyty? Tzn nie wiem jak u nas będzie, ale jakie wy mieliście, bo koleżanka mi mówiła, że jakieś w cienkie linie (co się w nich w podstawówce w kl 1-3 pisało), bo tam będziemy pracować tą cyrylicę..[/quote] [COLOR=Blue]jo po tym 2 dniu czuja sie jakbych łaziła już rok:roll: tak my tyż takie zeszyty musieli mieć;) ale na początku jest to fest wygodne jak sie uczysz pisać i wgl jo już teroz mom normalny w kratka bo już umia pisać i wgl:razz: bo nasza klasa jest bardzo zgrano i wgl lubi spotykać sie po lekcjach:eviltong:jutro pierwszo mom mata...:cool1:i u mie sie burza zbliżo:p A tak w ogóle brat licytowoł dziś olympuska mego i co i dupa w ostatni sekundzie walki przelicytowali nos:placz: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jo po tym 2 dniu czuja sie jakbych łaziła już rok:roll: tak my tyż takie zeszyty musieli mieć;) ale na początku jest to fest wygodne jak sie uczysz pisać i wgl jo już teroz mom normalny w kratka bo już umia pisać i wgl:razz: bo nasza klasa jest bardzo zgrano i wgl lubi spotykać sie po lekcjach:eviltong:jutro pierwszo mom mata...:cool1:i u mie sie burza zbliżo:p [/COLOR][/QUOTE] No w szkole się czas dłuży. :roll: Aha to dobrze mnie poinformowano :) Ah no cóż :diabloti: U mnie jeszcze się poznajemy powoli, ale jest luźniej niż wczoraj :D A ja mam wok pierwszy :eviltong: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 mi sie nie chce dzisiaj tyle siedziec do 15:20.. Quote
Bartiśkowa_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dokopałam się wkońcu do zdjęć :roll::multi: [URL]http://i28.tinypic.com/5whzxt.jpg[/URL] Śliczne koniki :loveu: Quote
halgre Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [B][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]Cześć ... dyskusje pełną parą ... [/COLOR][/SIZE][/B][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 hejooooOOOoOOoOooOoOoOOoOOooo:multi::helo: boshe ah ta szkoła ... :roll: dzisiaj sie juz powoli zaczyna :evil_lol: cała klasa zwiała z chemii :cool3: no dobra moze połowa ...:lol: Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']No w szkole się czas dłuży. :roll: Aha to dobrze mnie poinformowano :) Ah no cóż :diabloti: U mnie jeszcze się poznajemy powoli, ale jest luźniej niż wczoraj :D A ja mam wok pierwszy :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ta dłuży sie a jo dzisiej nie miałach wufy:multi: i godzina wcześni do domu no to dobrze;) a jo nie wiem czy na konie dzisiej póda bo deszcz pado:cool1: [/COLOR][quote name='deer_1987']mi sie nie chce dzisiaj tyle siedziec do 15:20..[/quote] [COLOR=Blue]o jee jo na szczęście wcześni kończyłach:evil_lol: [/COLOR][quote name='Bartiśkowa_']Dokopałam się wkońcu do zdjęć :roll::multi: [URL]http://i28.tinypic.com/5whzxt.jpg[/URL] Śliczne koniki :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]heeej:loveu::loveu: i dzięki [/COLOR][quote name='halgre58'][B][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Cześć ... dyskusje pełną parą ... [/COLOR][/SIZE][/B][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/2h8a2pg.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=Blue]a witam witam:cool3: kurde fotki koni dzisiej miały być ALE pado deszcz i nie wiem czy bydymy jezdzić:cool1: [/COLOR][quote name='Pestka']Witam piatkowo ;)[/quote] [COLOR=Blue]a ja witam WEEKENDOWO:multi: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']hejooooOOOoOOoOooOoOoOOoOOooo:multi::helo: boshe ah ta szkoła ... :roll: dzisiaj sie juz powoli zaczyna :evil_lol: cała klasa zwiała z chemii :cool3: no dobra moze połowa ...:lol:[/quote] [COLOR=Blue]hej:loveu::loveu: haha nie ma to jak na dobry początek w szkole iś na baja a Ty tyż byłas?:cool3: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] [COLOR=Blue]hej:loveu::loveu: haha nie ma to jak na dobry początek w szkole iś na baja a Ty tyż byłas?:cool3: [/COLOR][/QUOTE] no ja to na czele :cool3: chociaz najpierw sie chcialam poklocic z babka od chemii ale opcja ze zwianiem od razu, byla bardziej z korzyscia dla mnie xD:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ja to na czele :cool3: chociaz najpierw sie chcialam poklocic z babka od chemii ale opcja ze zwianiem od razu, byla bardziej z korzyscia dla mnie xD:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]no czyś Ty jest gupio i po co na te baje łazisz i to na początku roku:cool1:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no czyś Ty jest gupio i po co na te baje łazisz i to na początku roku:cool1:[/COLOR][/QUOTE] no bo mamy nowa babke od chemiii i mnie dzisiaj wgl wkurzyla babka twierdzi ze mielismy miec dzisiaj chemie po polskim i miec do 13 :cool1: ale pisalo nam na planie ze mamy do 12!! i zaczela nam wmawiac ze zmyslamy i ze na planie takim szkolnym pisze ze do 13 i ze z nia ostatnia lekcja :angryy: no to poszlismy do wychowawczyni ktorej nie bylo wiec poszlismy na polski a pozniej zwialismy bo wgl ona ma ten nowy plan... ktory obowiazuje od nowego tygodnia ...a ona jakies widzimisie ze dzisiaj mamy byc i ze mamy chemie pfffy chcialaby :cool1: i w dodatku zemi mielismy pisac na kartce a pozniej przepisac w domu do zeszytu :mdleje: chyba ja glowa boli... ale sie zdziwila czekala na lekcje a nikogo nie ma :roflt: chyba ze ktos z naszej klasy zostal :cool1: bo ja mam samych tchórzow w klasie ... Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no bo mamy nowa babke od chemiii i mnie dzisiaj wgl wkurzyla babka twierdzi ze mielismy miec dzisiaj chemie po polskim i miec do 13 :cool1: ale pisalo nam na planie ze mamy do 12!! i zaczela nam wmawiac ze zmyslamy i ze na planie takim szkolnym pisze ze do 13 i ze z nia ostatnia lekcja :angryy: no to poszlismy do wychowawczyni ktorej nie bylo wiec poszlismy na polski a pozniej zwialismy bo wgl ona ma ten nowy plan... ktory obowiazuje od nowego tygodnia ...a ona jakies widzimisie ze dzisiaj mamy byc i ze mamy chemie pfffy chcialaby :cool1: i w dodatku zemi mielismy pisac na kartce a pozniej przepisac w domu do zeszytu :mdleje: chyba ja glowa boli... ale sie zdziwila czekala na lekcje a nikogo nie ma :roflt: chyba ze ktos z naszej klasy zostal :cool1: bo ja mam samych tchórzow w klasie ...[/quote] [COLOR=Blue]oj dziecko dziecko:shake::diabloti:o jezu do 13 bo to tak długo jo siedza do 4 i żyja nie no jakby wszyscy poszli jo bych tyż poszła jeszcze nigdy na baji nie byłach:evil_lol: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]oj dziecko dziecko:shake::diabloti:o jezu do 13 bo to tak długo jo siedza do 4 i żyja nie no jakby wszyscy poszli jo bych tyż poszła jeszcze nigdy na baji nie byłach:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] no0 to co ale mielismy miec do 12 wiec nie mam zamiaru siedziec godziny dluzej w dodatku z taka nauczycielka ....:Dno to na labie to wiem ze nie bylas ale nawet nie zwialas z jednej lekcji :crazyeye: Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ta dłuży sie a jo dzisiej nie miałach wufy:multi: i godzina wcześni do domu no to dobrze;) a jo nie wiem czy na konie dzisiej póda bo deszcz pado:cool1:[/COLOR][/QUOTE] Ale ci fajnie ^^ My mieliśmy lekcje organizacyjne xd No ale z biologii już lecimy z tematami i to w jakim tempie :lol: I co, byłaś na koniach? A i miałam ruski, ale ogółem nic nie robiliśmy poza organizacją itd. :eviltong: Dopiero mamy kupić książki. Co to jest "wot" po rusku? :eviltong: Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no0 to co ale mielismy miec do 12 wiec nie mam zamiaru siedziec godziny dluzej w dodatku z taka nauczycielka ....:Dno to na labie to wiem ze nie bylas ale nawet nie zwialas z jednej lekcji :crazyeye:[/quote] [COLOR=Blue]no nie byłach:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Ale ci fajnie ^^ My mieliśmy lekcje organizacyjne xd No ale z biologii już lecimy z tematami i to w jakim tempie :lol: I co, byłaś na koniach? A i miałam ruski, ale ogółem nic nie robiliśmy poza organizacją itd. :eviltong: Dopiero mamy kupić książki. Co to jest "wot" po rusku? :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No i już po koniach i "ognisku" xD wot? hm [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [IMG]http://i27.tinypic.com/mws9e9.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/2duyz36.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.tinypic.com/2mhas8y.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.tinypic.com/zxprsx.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 I jak, fajnie było :D? Znalazłam właśnie w internecie, że "wot" to "oto".. Pytałam, bo mam książkę "wot i my" :evil_lol: A czy mi się zdaje, czy te literki po rusku inaczej są wydrukowane w książce, a inaczej się je pisze? :eviltong: (nie wiem czy zrozumiałaś :P). Czyżby Debiut na zdjęciach :)? Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']I jak, fajnie było :D? Znalazłam właśnie w internecie, że "wot" to "oto".. Pytałam, bo mam książkę "wot i my" :evil_lol: A czy mi się zdaje, czy te literki po rusku inaczej są wydrukowane w książce, a inaczej się je pisze? :eviltong: (nie wiem czy zrozumiałaś :P). Czyżby Debiut na zdjęciach :)?[/quote] [COLOR=Blue]A fajnie fajnie ino gosciu Ewy jest dziwny nic nowego ją nie uczy :/ jo juz miałach jak przejś ze stąpa do kłusa, kłus ćwiczebny i zaanglezowanie na 2 noga a łona nie miała z tego nic to nie wiedziałach... wiem o co Ci chodzi w ksiażce są drukowane a piszesz pisanymi:cool3:na początku nie umiałach sie przyzwyczaić ale późni spoko;) no oczywiście że Debiut:p [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Aha.. no cóż, niektórzy nauczyciele tak mają, widzę, że nie tylko w szkole :eviltong: Nadal jeździsz z lonżą? No ja właśnie otwierając książkę się trochę zdziwiłam, ale się przeżyje może :eviltong: Akurat nasza wychowawczyni uczy rosyjskiego :diabloti: Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']Aha.. no cóż, niektórzy nauczyciele tak mają, widzę, że nie tylko w szkole :eviltong: Nadal jeździsz z lonżą? No ja właśnie otwierając książkę się trochę zdziwiłam, ale się przeżyje może :eviltong: Akurat nasza wychowawczyni uczy rosyjskiego :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]jo jasne że jeszcze kobito to była moja 3 lekcja dopiero xD przeżyjesz spokojnie ruski jest fajny i fajnie że Twoja wych ruskiego uczy:p kurde jakie Debiut mi zrywy robił masakra:eviltong: tu se kłusuja i wgl a tyn zaczyno szaleć:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 No to dobrze myślałam ^^ Hm no mam nadzieję, że fajnie :D Do tego babka jest bardzo fajna :) To może nie być tak znowu źle :D I chcę już się przyzwyczać do szkoły :eviltong: Już powoli sięgam po książkę np. z biologii, bo tak ruszyliśmy, że muszę nadgonić :eviltong: No i ogółem nowi ludzie, nauczyciele :eviltong: No pewnie Debiutek chce odpocząć albo ma jakieś pomysły :diabloti: Quote
Tepes Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']No to dobrze myślałam ^^ Hm no mam nadzieję, że fajnie :D Do tego babka jest bardzo fajna :) To może nie być tak znowu źle :D I chcę już się przyzwyczać do szkoły :eviltong: Już powoli sięgam po książkę np. z biologii, bo tak ruszyliśmy, że muszę nadgonić :eviltong: No i ogółem nowi ludzie, nauczyciele :eviltong: No pewnie Debiutek chce odpocząć albo ma jakieś pomysły :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]No to git że jest fajno moja z ruskiego jest super;) jo jeszcze z niczego książki do ręki nie wziełach ale musza nauczyć sie z ruskiego dialogu na pon zrobić zadanie z maty, angola i poloka hmm co tam jeszcze niedługo spr z maty:cool1: Ta Debiutantos debilos jeszcze kiedyś mie z siebie ściepnie i podepto:evil_lol: no i już przełożyli my z Ewą na soboty io ile dobrze pamietom momy na 15:evil_lol:ale do końca nie jest żem pewno bo sie spieszyłach na autobus i wgl:diabloti: I wiesz co Ci powiem... ida SPAĆ!:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Recommended Posts