Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='deer_1987']ty masz dzis urodziny?[/quote] [COLOR=Blue]nie, nie byłach u prababci:evil_lol: jo mom w maju [/COLOR][quote name='Martunia']Heloł :loveu: Jak tam, przebolałaś matmę? Ooo sudoku jest super! :loveu: Tylko że z moją panią od matmy (dziś zdążyłam poznać..) raczej nie wypali.. :roll: Ogółem nawet może być, boję się tylko następnych lekcji, bo widzę, że tak lekko jak w gim nie będzie.. Najbardziej się boję późniejszych lekcji, gdzie będzie co rusz zadawane... Deer, prababcia Anuli ma urodziny ;)[/quote] [COLOR=Blue]hej dziecię :loveu: kobito myślałach że umra ze strachu na ty macie!! sudoku jest do kitu:lol: bój sie bój xD mie już przerażo ta 2 klasa zapieprz jak cholera [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ale chyba nie było źle? :eviltong: No ja jak na razie powoli się klimatyzuję w nowej szkole, może jeszcze z tydzień lub dwa to potrwa.. :eviltong: Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']Ale chyba nie było źle? :eviltong: No ja jak na razie powoli się klimatyzuję w nowej szkole, może jeszcze z tydzień lub dwa to potrwa.. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]było źle i męcząco i wgl... ale jutro mom lajcik INO jutro:cool1: wf wf polok angol ruski:diabloti: no i mój piekny kask przyszedł:loveu: fajny jest wygodny i wgl i mom ochota sie okąpać i iś spać [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 E tam ;) W każdej szkole znajdzie się jakiś niefajny nauczyciel ;) Ja na razie nie poznałam wszystkich to wiesz xd Ale ci fajnie :D Ja jutro tak kolorowo nie mam, ale jakoś się wytrzyma xD Mam codziennie po 7 lekcji :( Ja tez bym już posza spać, wczoraj zasnęłam strasznie szybko ;) Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']E tam ;) W każdej szkole znajdzie się jakiś niefajny nauczyciel ;) Ja na razie nie poznałam wszystkich to wiesz xd Ale ci fajnie :D Ja jutro tak kolorowo nie mam, ale jakoś się wytrzyma xD Mam codziennie po 7 lekcji :( Ja tez bym już posza spać, wczoraj zasnęłam strasznie szybko ;)[/quote] [COLOR=Blue]jo chyba nie lubia żadnego:/ no może babcia Hein z polskiego:diabloti: no wiesz co taki lajcik jak pisza mom ino jutro a inni co mają fakultet z maty to mają do 15 bo 3 maty pod rzad a my do domu:cool3: jak my momy te 3 biole pod rząd to są pierwsze i reszta mo na 10 cuś to późni mają ostatni fakultet z geci i siedzą do 16 w szkole:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No ja jak na razie nie wiem, musiałabym poznać xD Aha, to tak trochę pokręcone :D Ale z tymi fakultetami nieźle.. jakoś się przeżyje może :( Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']No ja jak na razie nie wiem, musiałabym poznać xD Aha, to tak trochę pokręcone :D Ale z tymi fakultetami nieźle.. jakoś się przeżyje może :([/quote] [COLOR=Blue]no to niedługo poznosz nie martw sie:evil_lol: mom nadzieja zę jo tak nie byda mieć że na 10 i do 16 w szkole bo chyba tam wykituja:shake: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No tak, bardzo się martwię wiesz, wprost nie mogę się doczekać... :roll: :evil_lol: :eviltong: Oj biedna ty :( Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']No tak, bardzo się martwię wiesz, wprost nie mogę się doczekać... :roll: :evil_lol: :eviltong: Oj biedna ty :([/quote] [COLOR=Blue]A Ty nie śpisz?:diabloti: właśnie widza jak nie możesz sie doczekać:lol: a mi coś niedobrze jest...:cool1: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nie śpię jeszcze xD Niedobrze, czemu? Przez szkołę taki stres? :eviltong: Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']Nie śpię jeszcze xD Niedobrze, czemu? Przez szkołę taki stres? :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Już myślałach że śpisz:diabloti: nie...przeżarłach sie na urodzinach:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nie, jeszcze nie. xd A ty o której się kładziesz? :eviltong: Aaaa no czasami tak jest :evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']Nie, jeszcze nie. xd A ty o której się kładziesz? :eviltong: Aaaa no czasami tak jest :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]A nie wiem o kery bo mie już z leksza muli:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='deer_1987']A ja sie przywitam :D[/quote] [COLOR=Blue]heeeeeej:loveu::loveu: a tam wgl mosz konto na nk?:cool3: [/COLOR][quote name='Martunia']No mnie też powoli :cool3: Ja nie chcę lekcji :placz: :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]jo tyż niee:cool1:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No mnie też powoli :cool3: Ja nie chcę lekcji :placz: :eviltong: Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heeeeeej:loveu::loveu: a tam wgl mosz konto na nk?:cool3: [/COLOR][/quote] mam ale prawie tam nie wchodze Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='deer_1987']mam ale prawie tam nie wchodze[/quote] [COLOR=Blue]yhym rozumia:eviltong:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [url=http://nasza-klasa.pl/profile/7057807]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='deer_1987'][URL="http://nasza-klasa.pl/profile/7057807"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote] [COLOR=Blue]okk dzięki;)[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Znów mnie olewasz :diabloti: phi :diabloti: Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam sie i mykam szykowac sie na przemowienie... Quote
Tepes Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Martunia']Znów mnie olewasz :diabloti: phi :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]nie olewom CIe noo xD [/COLOR][quote name='łapeczek']wrocilam ....bylam jezdzic autem[/quote] [COLOR=Blue]ooo fajnie:eviltong: [/COLOR][quote name='deer_1987']Witam sie i mykam szykowac sie na przemowienie...[/quote] [COLOR=Blue]a to witam i za razem żegnam:evil_lol: Dzisiej szybko przeleciało i wgl spoko nawet i jutro na 8:30 wyśpia sie trocha:evil_lol: i 7 lekcji i na KUNIE:multi: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 hej ;) ale ci fajnie :) znów konie ^^ Quote
Recommended Posts