Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Ja wstaję gdzieś 6.30, bo jeszcze te szykowanie itd itp. :-(
Ja nie chcę :-(
I już schodze, bo jutro będę wyglądała jak jakieś zombie :([/quote]
[COLOR=Blue]O matko tak wcześnie...
dobra to jo tyż sie zwijom[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Miłego dnia jutro :-(
Chyba dziś nie zasnę :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Jutrzejszy nie może być miły...
Jo chyba tyż a ze wstaniem byda miała cholerny problem
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']No mi to mówisz :-( Tak wcześnie wstawać.. ciekawe, kiedy będę wstawała na lekcję o 7.15 :-(
Dobra, ja już idę :hand: :-( :placz::placz:[/quote]
[COLOR=Blue]kurde Ty to poważnie strasznie mosz...mój kuzyn wstawoł do szkoły o 5:shake:
pa;*[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']NO tak tak ...ale dobrze mi tu z wami :) i tak ciezko wzrok przezucic w strone lozka;/[/quote]
mam to samo...
niby muszę już cmykać spać, ale nie chce mi się:-(

Posted

[quote name='łapeczek']NO tak tak ...ale dobrze mi tu z wami :) i tak ciezko wzrok przezucic w strone lozka;/[/quote]
ja spalam od 19 do 21 i teraz nie moge zasnac. szukam powoli co szykowac na tz urodziny w niedziele

Posted

[quote name='C&B']mam to samo...
niby muszę już cmykać spać, ale nie chce mi się:-([/quote]

No wlasnie a jak jeszcze sobie pomysla ze jutro zobacze znow te gemby nauczycieli i ta zgredke od matmy to mi sie na wymioty zbieroo;] no w sumie wychowawce to moge ogladac bo to zajebisty czllowieczek xD ale resszty niee

Posted

[quote name='łapeczek']Łoo to imprezka sie wam szykuje :P :loveu:[/quote]
tak ale tz jeszcze nic nie wie :P ma przyjsc nasza wspolna znajoma z chlopakiem i moze sasiadka ze swoim bedzie mogla :D

Posted

[quote name='łapeczek']no to gdze starzy !!! no prosze Cie ja mam 17 no w kwietniu 18 :P mloda tez nie jestem :P łoo to ty 1.5 roku starsza od mojego starszego brata :P[/quote]
ale to w sumie czlowiek juz powazniejszy i nie ma w glowie tancow tylko mila rozmowa przy jedzeniu i piciu :D

Posted

[quote name='łapeczek']mmm powiem ci ze nie wszyscy ! moze ci tak jak wy nie majacy za duzo czasu to tak sie bawia jprzy piciu i jedzonku ale ci co tylko szkole maja to sie bawia w klubach pabach :P[/quote]
No pewnie tak ale to tez kosztuje tak w pubie :( i potem trzeba sie jakos do domu dostac.. nie jakos ani mnie ani tz to nie kreci. nie chodzilismy nigsdy tak na disco czy do pubu jak mlodsi bylismy..