Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Martunia']Hurej, tak myślałam :diabloti: Albo.. to geje xD xD xD Aaaa :cool3: Ale chyba żubra zapomnieliście sprzątnąć :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Spaaadaj Tyś jest gej:evil_lol::evil_lol: Wal sie jo piwa nie pija:cool1: [/COLOR][quote name='Pestka']Fajne te konikowe, ale to najlepsze [URL]http://i26.tinypic.com/ok5soi.jpg[/URL] :D[/quote] [COLOR=Blue]dzięki;)[/COLOR] Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [url]http://i25.tinypic.com/288b7o4.jpg[/url] ale fajnie moment zlapany! Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='deer_1987'][URL]http://i25.tinypic.com/288b7o4.jpg[/URL] ale fajnie moment zlapany![/quote] [COLOR=Blue]dzięki;) Kurde miałach iś wcześni spać ale coś widza że chyba nie...:shake: po prostu jutrzejszy dzień...masakra nie chca o tym myśleć... A tak nawiasem pierwszy koń którego Bono wąchoł to Debiut:loveu: i zdjecia nie wiem jak często bydom może co sobota po koniach troszka bydzie ale nie obiecuja [/COLOR] Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]dzięki;) Kurde miałach iś wcześni spać ale coś widza że chyba nie...:shake: po prostu jutrzejszy dzień...masakra nie chca o tym myśleć... A tak nawiasem pierwszy koń którego Bono wąchoł to Debiut:loveu: i zdjecia nie wiem jak często bydom może co sobota po koniach troszka bydzie ale nie obiecuja [/COLOR][/quote] ja juz spalam od 19 chyba do 21 :D Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']Elo Elo 3 5 0[/quote] [COLOR=Blue]byś tak zdjęcia zoboczyła xD ile chcesz za te twoje bryczesy bo może dog193 by była zainteresiono:eviltong: [/COLOR][quote name='deer_1987']ja juz spalam od 19 chyba do 21 :D[/quote] [COLOR=Blue]jo byda na pewno spać jutro jak wróca z rozpoczęcia:eviltong:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='deer_1987']ja teraz tez ide spac :D[/quote] [COLOR=Blue]Ty ino śpisz i śpisz:evil_lol::evil_lol: a jo mom ochota płakać...ta ino 10 miesięcy...szybko przeleci matkooo:shake: [/COLOR] Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ty ino śpisz i śpisz:evil_lol::evil_lol: a jo mom ochota płakać...ta ino 10 miesięcy...szybko przeleci matkooo:shake: [/COLOR][/quote] no trzeba spac :D jak sie ryle siedzi i ciagle trzea duzo myslec to sie zmeczonym wraca.. zleci zleci ja mam ten kurs do 18/12. Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='deer_1987']no trzeba spac :D jak sie ryle siedzi i ciagle trzea duzo myslec to sie zmeczonym wraca.. zleci zleci ja mam ten kurs do 18/12.[/quote] [COLOR=Blue]no tak szkoła wykańczo fizycznie i psychicznie:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']łooo po znajomosci 90 zł :P[/quote] [COLOR=Blue]kurde w porównaniu do ceny moich to o jezu:evil_lol::evil_lol: nawet nie połowa:eviltong:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']a ile twoje????????????[/quote] [COLOR=Blue]niecało dycha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyczajone w lumpie:diabloti: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 aaaa to dobrze miolas ;] ja za te co chcem sprzedac dalam 360 zl :p wiec wiesz tam to i tak malo co chcem za nia :P a noszone nie caly rok i nie ciagle tylko male oznaki noszenia sa na kolanach ( mini dziurki dwie chyba ) Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']aaaa to dobrze miolas ;] ja za te co chcem sprzedac dalam 360 zl :p wiec wiesz tam to i tak malo co chcem za nia :P a noszone nie caly rok i nie ciagle tylko male oznaki noszenia sa na kolanach ( mini dziurki dwie chyba )[/quote] [COLOR=Blue]no szczęście miałach Ewa teroz po lumpach loto iszuko ale nikaj nie ma:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]no to z porównaniem z ceną jako była początkowo to niedużo chcesz[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 hehe a noo a no ;] no ale jak bardzo bedzie chciala to po znajomosc na Dogo zejde jej do 60 zl xD Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']hehe a noo a no ;] no ale jak bardzo bedzie chciala to po znajomosc na Dogo zejde jej do 60 zl xD[/quote] [COLOR=Blue]dobra to jo ji dom znać i jak coś to sie odezwie do Ciebie:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]No a jutro rzeź niewiniątek... mom na 9...jeszcze moga zapomnieć nastawić se budzik śmiesznie by było:eviltong: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Nie mów o szkole :placz::placz::placz::placz::placz: Ja mam na 8 :shake: Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Martunia']Nie mów o szkole :placz::placz::placz::placz::placz: Ja mam na 8 :shake:[/quote] [COLOR=Blue]Łoo matko... Ale nie idzie o niczym innym...jo chyba ida już [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a jo mam na 11 :P ale ide na 10 bo sie z dziewojami wczesnije umowilysmy :P Quote
Cavy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cześć Wom. :evil_lol: :eviltong: Ja nie chcę się skarżyć, ani nic godoć (:evil_lol:), ale fotki by się przydały. :mad: Quote
Tepes Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']a jo mam na 11 :P ale ide na 10 bo sie z dziewojami wczesnije umowilysmy :P[/quote] [COLOR=Blue]fajnie na 11 jo kurde bo zapomna nastawić budzik xD musza wstać o 7:30 nie chce mi siee [/COLOR][quote name='Cavy']Cześć Wom. :evil_lol: :eviltong: Ja nie chcę się skarżyć, ani nic godoć (:evil_lol:), ale fotki by się przydały. :mad:[/quote] [COLOR=Blue]hej:hand: nie godoć ino godać jak już xD ejj ejjj kochane moje dziecko na 1010 są se zobocz są kunie i jest Bono xD [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja wstaję gdzieś 6.30, bo jeszcze te szykowanie itd itp. :-( Ja nie chcę :-( I już schodze, bo jutro będę wyglądała jak jakieś zombie :( Quote
Recommended Posts