Pestka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale to nie bydzie takie ognisko ognisko:D ino spotkanie klasowe i ludzie bydą chlac i kurzyć xD ale jo nie:P [/COLOR][/QUOTE] Jasne Ty nie :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Pestka']Jasne Ty nie :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]dziecko jak chesz wiedziec w zyciu nawet piwa nie wypiłach... [/COLOR][quote name='deer_1987']ja nie lubie akurat alkoholu..[/quote] [COLOR=Blue]jo tyż nie...mi szampan nawet nie smakuje a nie byda pić po to zeby sie komuś przypodobac bo to jest głupota[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Haha, ale się uśmiałam, czytając tu posty :diabloti: No i widzisz, już jestem :D ! [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale to nie bydzie takie ognisko ognisko:D ino spotkanie klasowe i ludzie bydą chlac i kurzyć xD ale jo nie:P [/COLOR][/QUOTE] Ooo spotkanie klasowe.. dużo osób bedzie? U mnie na spotkaniu integracyjnym, co byłam, to tylko "chlaliśmy"... Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jak widac sa madrzy i odpowiedzialni ludzie (jak np. Ty) i reszta takich co gdzies mozg schowala.. Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Martunia']Haha, ale się uśmiałam, czytając tu posty :diabloti: No i widzisz, już jestem :D ! Ooo spotkanie klasowe.. dużo osób bedzie? U mnie na spotkaniu integracyjnym, co byłam, to tylko "chlaliśmy"...[/quote] [COLOR=Blue]NIE ŚMIEJ SIE!!!!!!!!:evil_lol: Nie wiem na pewno tyle co w czwartek:evil_lol::evil_lol: ino plus moja Martynka któro nie podeszła do komisa i przeniosła sie do inny szkoły:-( [/COLOR][quote name='deer_1987']jak widac sa madrzy i odpowiedzialni ludzie (jak np. Ty) i reszta takich co gdzies mozg schowala..[/quote] [COLOR=Blue]no czyli ta reszta bezmózgowców to praktycznie moja klasa...jedyn znajomy na początku rokus zkolnego tamtego i w umie tak przez cały rok był jak jo nie pije nie kurzy a w czwartek jak jo go zoboczyłach...wydoił cąło flaha jabola i co chwila cygareta...:shake:[/COLOR] Quote
Pestka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']ja nie lubie akurat alkoholu..[/QUOTE] Popieram ;) [quote]dziecko jak chesz wiedziec w zyciu nawet piwa nie wypiłach...[/quote] Chyba że tak. Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 eh ale to sie zmienia... jak ja bylam w waszym wieku (chyba nie wiem ile masz lat?) to inaczej bylo.. Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Pestka']Popieram ;) Chyba że tak.[/quote] [COLOR=Blue]Noo:diabloti: [/COLOR][quote name='deer_1987']eh ale to sie zmienia... jak ja bylam w waszym wieku (chyba nie wiem ile masz lat?) to inaczej bylo..[/quote] [COLOR=Blue]mom 17 w maju 18:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No to tylko pare lat mlodsza ode mnie :D 5 dni poo mojej 18 wyjechaloam do szwecji Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Czemu mam sie nie śmiać? :diabloti: A ze mnie to można, tak? :evil_lol: Z szuprasja? :evil_lol: A ta Martyna to chyba była wtedy z Tobą we Wrocławiu, nie? ;) Oj to szkoda... Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']No to tylko pare lat mlodsza ode mnie :D 5 dni poo mojej 18 wyjechaloam do szwecji[/quote] [COLOR=Blue]jo jeszcze smarkato jest xD[/COLOR] [COLOR=Blue]łał a rodzice nie mieli nic przeciw??no niby już pełnoletnio no ale rodzic to rodzic[/COLOR] [quote name='Martunia']Czemu mam sie nie śmiać? :diabloti: A ze mnie to można, tak? :evil_lol: Z szuprasja? :evil_lol: A ta Martyna to chyba była wtedy z Tobą we Wrocławiu, nie? ;) Oj to szkoda...[/quote] [COLOR=Blue]tak ze szuprajsa:roflt: 2 Martyny były:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]tak ze szuprajsa:roflt: 2 Martyny były:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] Phi :diabloti: Szuprajs czuje się urażony :evil_lol: Czokodrops !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no tak, racja :diabloti: Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Martunia']Phi :diabloti: Szuprajs czuje się urażony :evil_lol: Czokodrops !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no tak, racja :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]boże Marta przestań:roflt:[/COLOR] Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jo jeszcze smarkato jest xD[/COLOR] [COLOR=Blue]łał a rodzice nie mieli nic przeciw??no niby już pełnoletnio no ale rodzic to rodzic[/COLOR] [/quote] Mieli w sumie ale to moja/nasza (moja i wtedy mpojego chlopaka a od paru lat meza) decyzja :D Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Haha :diabloti: Wiem, że nie możesz przestać mnie słuchać :diabloti: ps a raczje 'czytać' xDD Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']Mieli w sumie ale to moja/nasza (moja i wtedy mpojego chlopaka a od paru lat meza) decyzja :D[/quote] [COLOR=Blue]No tak no wasza a to łon tyz polok:D? bo jo myślałach tak że Ty jakoś tam go poznałaś i do niego wyjechałaś:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Haha :diabloti: Wiem, że nie możesz przestać mnie słuchać :diabloti: ps a raczje 'czytać' xDD[/quote] [COLOR=Blue]uspokój sie bo Cie zaczna olewać xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ej no czemu, przecież ja teraz pisze norrrrrrrmalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 On polak ale wyjechal 8 lat temu jak mial 15 lat z mama i bratem bo jego mama poznala pzez neta polaka i chciala wyjechac. a potem ja sie z tz poznalam przez neta i przyjechalam do niego jak skonczylam 18, on mial 19 wtedy :D Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']On polak ale wyjechal 8 lat temu jak mial 15 lat z mama i bratem bo jego mama poznala pzez neta polaka i chciala wyjechac. a potem ja sie z tz poznalam przez neta i przyjechalam do niego jak skonczylam 18, on mial 19 wtedy :D[/quote] [COLOR=Blue]aaaaaaaaaa tak nie no fajnie xD a tak szczerze tęsknisz za Polską czy niezbyt? [/COLOR] Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]aaaaaaaaaa tak nie no fajnie xD a tak szczerze tęsknisz za Polską czy niezbyt? [/COLOR][/quote] Nie no troche sie teskni ale w sumie w pl nie mam nic po za rodzina a tutaj prace szkole dom zwierzaki. Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No ej, już do mnie nie piszesz :-( i mi smutno, będę płakać :placz: Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']Nie no troche sie teskni ale w sumie w pl nie mam nic po za rodzina a tutaj prace szkole dom zwierzaki.[/quote] [COLOR=Blue]No w sumie tyz racja. A przyjeżdżosz czasem czy ni? [/COLOR][quote name='Martunia']No ej, już do mnie nie piszesz :-( i mi smutno, będę płakać :placz:[/quote] [COLOR=Blue]Sory już szukom xD [/COLOR][quote name='Martunia']Ej no czemu, przecież ja teraz pisze norrrrrrrmalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No i git xD[/COLOR] Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Martunia']No ej, już do mnie nie piszesz :-( i mi smutno, będę płakać :placz:[/quote] xaloz sobie galerie to bede pisac ja u ciebie :D Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No ale bym musiała wtedy dawać zdjecia z sobą, bo zwierzaka brak :eviltong: Quote
Recommended Posts