Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Martunia']Haha no u mnie najczęściej też :diabloti: To witaj w klubie :eviltong: Haha i jednocześnie odkryli, że to nie golden, ojj nie. To podhalan, a na pewno drzemie w nim krew pittbula :cool3: Noo zapomniałam o avatarze napisać :evil_lol: Ale również fajny :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]No a co Ty myślałaś zę to golden phi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]Bono nadaje sie ino do odstrzału rzuco sie na wszystko co popadnie:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Kto jedzie na Święto Śliwki ze mną do eee nie wiem gdzie dokładnie kajś w świętokrzyskim xD cena 50 zł:diabloti: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']zmien avatar :eviltong: bo mi sie nie podoba i sie nie moge przyzwyczaic poza tym nie przepadam za pudlami ( wiadomo kazdego psa kocham ale są rasy których nie lubie :D)[/quote] [COLOR=Blue]Nie bo mi sie podobo xD Niestety musisz sie przyzwyczaić :p [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No a co Ty myślałaś zę to golden phi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]Bono nadaje sie ino do odstrzału rzuco sie na wszystko co popadnie:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Kto jedzie na Święto Śliwki ze mną do eee nie wiem gdzie dokładnie kajś w świętokrzyskim xD cena 50 zł:diabloti: [/COLOR] [COLOR=Blue]Nie bo mi sie podobo xD Niestety musisz sie przyzwyczaić :p [/COLOR][/QUOTE] :shake::-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: nie !! :D:D Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No a co Ty myślałaś zę to golden phi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]Bono nadaje sie ino do odstrzału rzuco sie na wszystko co popadnie:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Kto jedzie na Święto Śliwki ze mną do eee nie wiem gdzie dokładnie kajś w świętokrzyskim xD cena 50 zł:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] No pewnie, że tak nie myślałam, przecież wiadomo, że to podhalan... :shake: Haha no przynajmniej masz obrońcę :cool3: Święto Śliwki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:shake::-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: nie !! :D:D[/quote] [COLOR=Blue]Tak i nie mosz nic do gotki:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']No pewnie, że tak nie myślałam, przecież wiadomo, że to podhalan... :shake: Haha no przynajmniej masz obrońcę :cool3: Święto Śliwki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No własnie xD No oczywiście ktoś ino na mie spojrzy to zaroz Bono na szyja mu sie rzuco xD Tak święto śliwki:cool3: Przypomniało mi sie w Szydłowie! [url]http://www.wici.info/Kalendarz,XI_Swieto_Sliwki___Dni_Szydlowa,10392.html[/url] [/COLOR] Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja juz nie jestem w temacie wogole, wiec zapytam kiedy fotki? :diabloti: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Pestka']Ja juz nie jestem w temacie wogole, wiec zapytam kiedy fotki? :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Pojedź se trocha wstecz:roll:[/COLOR] Quote
Bewarka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]Ale czemu?:evil_lol:[/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR][/quote] Za gadulstwo...:shake: i ten ch**owy niebieski :diabloti: Wstawiasz fotki i co? Jajco, bo nie będe tych wszystkich stron przeglądać. :eviltong: Oglądnęłam tylko te pod tym postem twoim, bo akurat trafiłam. :eviltong: Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Pojedź se trocha wstecz:roll:[/COLOR][/QUOTE] :p Aż tak wstecz to nie szłam, bo stwierdziłam że fot nie ma :D [url]http://i26.tinypic.com/2w6dvz9.png[/url] Ale świetną ma obroże! :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]łeee:placz: no to wyściskej ode mie Mustanga:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] wyściskałam Mustanga :loveu::loveu::cool3::multi::multi: i wycalowalam i mialam caly ryj mokry przez jej calusy :D:D Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Bewarka']Za gadulstwo...:shake: i ten ch**owy niebieski :diabloti: Wstawiasz fotki i co? Jajco, bo nie będe tych wszystkich stron przeglądać. :eviltong: Oglądnęłam tylko te pod tym postem twoim, bo akurat trafiłam. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No co trzeba sie pogodać trocha xD A od mojego niebieskiego sie ODWAL!:eviltong: No to nie przeglądej nikt Ci nie każe:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Pestka']:p Aż tak wstecz to nie szłam, bo stwierdziłam że fot nie ma :D [URL]http://i26.tinypic.com/2w6dvz9.png[/URL] Ale świetną ma obroże! :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No widzisz a jednak są fotki:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Tyż tak uważom:p[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Pestka']A jaka to ta obróżka?[/quote] [COLOR=Blue]Lupine Plum Blossom:diabloti:[/COLOR] Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Lupine Plum Blossom:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] To dobrze :evil_lol: Bo nie ma jej w małej wersji chyba xd Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja to tak na chwile bo jutro nie wstane o 8:00 ;/ Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']COLOR=Blue]No własnie xD No oczywiście ktoś ino na mie spojrzy to zaroz Bono na szyja mu sie rzuco xD Tak święto śliwki:cool3: Przypomniało mi sie w Szydłowie! [url=http://www.wici.info/Kalendarz,XI_Swieto_Sliwki___Dni_Szydlowa,10392.html]XI Święto Śliwki - Dni Szydłowa, zobacz info, - Kalendarz - Kielce - Wici.Info[/url] [/COLOR][/QUOTE] No oczywiście, normalnie strach z takim przebywać :evil_lol: Aha, pierwsze słyszę o takim święcie :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ja tez sie witam :multi::angel::helo: Quote
sunshine Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Wy nie macie co robić od rana?:eviltong:Toż to środek nocy jest...co ja tu robie o tej godzinie:shake:. hehe ale skoro jestem to dzieńdoberek ^^ Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='sunshine']Wy nie macie co robić od rana?:eviltong:Toż to środek nocy jest...co ja tu robie o tej godzinie:shake:. hehe ale skoro jestem to dzieńdoberek ^^[/QUOTE] ja musiałam rano wstać bo musze na miasto leciec :placz: a teraz kol zadzwonila ze idziemy pozniej :roll: wiec nic mi innego nie zostalo jak dogomania :D:D Quote
sunshine Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Haha to podobnie jak ja;p. Miałam iść do schroniska wyprowadzić psiule i jak Shira mnie o 6 wywaliła już się nie kładłam spać a tu kumpela zaspała i psikus:eviltong:. "Nic nie pozostało jak dogomania:razz:" Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A ja dopiero wstałam i ni mam co robić zbytnio :D. Więc się witam ;). Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Pestka']To dobrze :evil_lol: Bo nie ma jej w małej wersji chyba xd[/quote] [COLOR=Blue]Hm nawet nie wiem xD [/COLOR][quote name='Martunia']No oczywiście, normalnie strach z takim przebywać :evil_lol: Aha, pierwsze słyszę o takim święcie :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]To cud że wyszłaś żywo z domku:evil_lol: [/COLOR][quote name='łapeczek']Ja to tak na chwile bo jutro nie wstane o 8:00 ;/[/quote] [COLOR=Blue]No cóż ciężkie życie:diabloti: [/COLOR][quote name='sandrulka']hej hej :jumpie: miłego dnia życzę![/quote] [COLOR=Blue]Hej:hand: dzięki i wzajemnie:cool3: [/COLOR][quote name='deer_1987']Hmza duzo tu nagadane..[/quote] [COLOR=Blue]My se lubimy tak pogodać xD [/COLOR][quote name='łapeczek']Witam sie od samegoo rancaa xD[/quote] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja tez sie witam :multi::angel::helo:[/quote] [COLOR=Blue]dobry xP [/COLOR][quote name='sunshine']Wy nie macie co robić od rana?:eviltong:Toż to środek nocy jest...co ja tu robie o tej godzinie:shake:. hehe ale skoro jestem to dzieńdoberek ^^[/quote] [COLOR=Blue]No właśnie o ty porze co wyście pisały to sie przewracałach na 2 bok xD [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja musiałam rano wstać bo musze na miasto leciec :placz: a teraz kol zadzwonila ze idziemy pozniej :roll: wiec nic mi innego nie zostalo jak dogomania :D:D[/quote] [COLOR=Blue]Musi to na rusi xD [/COLOR][quote name='sunshine']Haha to podobnie jak ja;p. Miałam iść do schroniska wyprowadzić psiule i jak Shira mnie o 6 wywaliła już się nie kładłam spać a tu kumpela zaspała i psikus:eviltong:. "Nic nie pozostało jak dogomania:razz:"[/quote] [COLOR=Blue]Dogomania dobro o kazdy porze dnia i nocy xD [/COLOR][quote name='Klaudysiaczek']A ja dopiero wstałam i ni mam co robić zbytnio :D. Więc się witam ;).[/quote] [COLOR=Blue]No i prawidłowo są wakacje spać jak najdłuży:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ostatnie 2 tygodnie wakacji chyba prześpię :evil_lol:. Quote
Recommended Posts