Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Właśnie, fajne :diabloti:. no:cool3: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img29.imageshack.us/img29/6091/p1220273.jpg :roflt: ładnie to tak do zdjęcia wygrzebywać resztki jedzenia :roflt: http://img43.imageshack.us/img43/8273/p1220108.jpg ale piknie legnal :loveu::loveu: No i widzisz jak ją mama źle wychowała:evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dokładnie. Ja też lubię oglądać demotywatory... Ale aż żal mi niektórych głupot dzieci neo :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hej :D Fajne to zdjęcie co dałaś, Anula ;) I zdjęcia znowu ze zlotu :eviltong: Quote
Sweet Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']Oooo Aducha ile zdjęć dzieki Ci bardzo:loveu::loveu::loveu: a nmzc:):) [quote name='dog193']Ada, ja cie zabije :diabloti: Też cię kocham:loveu::loveu::diabloti: Marta: a no znowu ze zlotu bo mi sie przypomniało ze ich nie dałam:evil_lol::eviltong: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Dokładnie. Ja też lubię oglądać demotywatory... Ale aż żal mi niektórych głupot dzieci neo :evil_lol: Jo często lookom demotywatory ale niektóre pożal sie boże:evil_lol: [quote name='Martunia']Hej :D Fajne to zdjęcie co dałaś, Anula ;) I zdjęcia znowu ze zlotu :eviltong: Dobry:) Az wracają złe wspomnienia:evil_lol::evil_lol: No i kunie załatwione:) Piątek o 15:30 jedzie Ewulec a o 16 ja z kumpelą:diabloti: Musza pofocić Ewa jak bydzie na koniu haha:evil_lol::evil_lol: No ida se włosy zrobić:cool3: Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Oo fajnie że załatwiłaś :) No i będę czekała na zdjęcia potem :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Martunia']Oo fajnie że załatwiłaś :) No i będę czekała na zdjęcia potem :evil_lol: Ale zdj dopiero jutro bo dzisiej se na blond robia bo mi by taki jasny rudy nie wyszed xd farba już na włosach teroz czekom xD Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Myślę, że się uda xd! A jak ja już coś myślę, to trzeba to docenić :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Myślę, że się uda xd! A jak ja już coś myślę, to trzeba to docenić :evil_lol: Taa ok xD Nojwyży ogola sie na łyso i tyle xD A jak żem jest w połowie blond to wmom NIE pokoża:diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nie, proszę, tylko nie na łyso! :diabloti: Wymyśl inny plan B :eviltong: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Nie, proszę, tylko nie na łyso! :diabloti: Wymyśl inny plan B :eviltong: Czemu nie na łyso?:diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Na łyso nie, bo... Hmm... Będzie ci za mocno w łeb grzało :diabloti: xD. Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Na łyso nie, bo... Hmm... Będzie ci za mocno w łeb grzało :diabloti: xD. Hahaha ok dobry argument xD Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No widzisz, trzeba po prostu umieć ludzi przekonywać :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 No i cóż blond mi sie nie chycił:evil_lol: Bo to tak jest jak sie kupuje najtańszo farba xD noa le co kasy mi już nie stykło bo tyn rudy jasny wziełach z Garniera xD jutro musza se blond z Graniera kupic i zrobić jeszce roz:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']No i cóż blond mi sie nie chycił:evil_lol: Bo to tak jest jak sie kupuje najtańszo farba xD noa le co kasy mi już nie stykło bo tyn rudy jasny wziełach z Garniera xD jutro musza se blond z Graniera kupic i zrobić jeszce roz:evil_lol::evil_lol: bo trudno z ciemnych włosów zrobić blond wiec co sie dziwisz:eviltong::eviltong: a ty tylko pod spodem farbujesz tak?? czy całe? ja tez chce zmienić kolor ale szamponem a nie farbą:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Sweet']bo trudno z ciemnych włosów zrobić blond wiec co sie dziwisz:eviltong::eviltong: a ty tylko pod spodem farbujesz tak?? czy całe? ja tez chce zmienić kolor ale szamponem a nie farbą:evil_lol: Wiesz co kupiłach farba blond i z ciemnego brązu zrobił mi sie RYŻY:lol:ale taki ciemny xD nie wiem jutro kupuja jakoś lepszo blond i wala tym jasnym ryżym zoboczymy co wyjdzie:cool3: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='deer_1987']Beda foty czy tylko gadanie? :P Ada wklejała niedawno ze zlotu xD Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Tutaj zawsze jest gadanie :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Tutaj zawsze jest gadanie :evil_lol: Jak Ci coś nie pasuje to żegnam:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No te widzialam ale czekam na Twojej roboty :D Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='deer_1987']No te widzialam ale czekam na Twojej roboty :D Kurde no jutro jakieś bydom xD Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']Jak Ci coś nie pasuje to żegnam:evil_lol: Nie, nie - mi wszystko pasuje! xD Tutaj wgl jest tak super, dużo rzeczy mi pasuje; częste fotki i nasze inteligentne rozmowy, ze naprawdę nic dodać nic ująć extra! :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts