Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']No pewnie, że będę, jakaś impreza "niedaleko" to ja już lecę :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Nooo to sie baaaaaaaardzo ciesza:diabloti: [/COLOR][quote name='łapeczek']Noo to dobrze !!! a we wtorek imprezka u Faxowej :) i bede a wy ??[/quote] [COLOR=Blue]NIe wiem bo w sroda na Chechło jada i byda musiała wcześni iś kimać[/COLOR] Quote
Pestka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Anula musisz bo co bedzie jak Ciebie nie bedzie ;p Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']eh dasz rade chociaz na chwila[/quote] [COLOR=Blue]zobocza xD [/COLOR][quote name='Pestka']Anula musisz bo co bedzie jak Ciebie nie bedzie ;p[/quote] [COLOR=Blue]No właśnie nie wiem i mi powiesz co bydzie jak mie nie bydzie:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no wlasnie co by bylo gdyby cie nie bylo? Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']no wlasnie co by bylo gdyby cie nie bylo?[/quote] [COLOR=Blue]A nie wiem co by było xD [/COLOR][quote name='Martunia']Też jestem ciekawa :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ale chyba dobrze że jednak żem jest :diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']No pewnie że dobrze :loveu::loveu:[/quote] [quote name='łapeczek']no dobrze dobrze !!![/quote] [COLOR=Blue]Noo jo mom nadzieja:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 wiecie co ja chyba bede mykac :( oczka mnie sie zamykaja a jeszcze notke chce napisac i dodac foto na fbl :) wiec papapappapa jutro bawimy sie u ciebie bonowa xd Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 EJ no, a impreza się tak rozkręcała :placz::placz::placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no to ja juz koncowka filmu :diabloti: ale sie limit skonczyl i o 00:00 zobaczy tą końcówke :placz: juz nawet nie chce mi sie przegladac stronek jak zescie nagadaly :D:D Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Przpraszam ale mam juz takie ciezkie oczaki ze zasne ;/ jutro biecuje bede dluzej Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ok, jutro imprezka u Anulki :loveu::loveu::multi: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']wiecie co ja chyba bede mykac :( oczka mnie sie zamykaja a jeszcze notke chce napisac i dodac foto na fbl :) wiec papapappapa jutro bawimy sie u ciebie bonowa xd[/quote] [COLOR=Blue]No ok to jo tyż już kończa trze sie okąpać i jutro zaś szaleństwo u mie:cool3: ino bydzie trocha w innym stylu:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 spooko to powiedz jaki styl zebym sie jeszcze dobrze ubrala;p Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 oo będzie pewnie związane z rockiem, heavy metalem itd. :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek']spooko to powiedz jaki styl zebym sie jeszcze dobrze ubrala;p[/quote] [COLOR=Blue]ta ok xD [/COLOR][quote name='Martunia']oo będzie pewnie związane z rockiem, heavy metalem itd. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]włahaha jak Ty mie dobrze znosz:diabloti:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [FONT=Fixedsys]Hej :loveu:[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]Ale tu nagadane :crazyeye: i nadrabiaj se tu człowieku po dwóch tyg nieobecności ;)[/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Bartiśkowa_'][FONT=Fixedsys]Hej :loveu:[/FONT] [FONT=Fixedsys]Ale tu nagadane :crazyeye: i nadrabiaj se tu człowieku po dwóch tyg nieobecności ;)[/FONT] [/quote] [COLOR=Blue]hej:hand: nikt Ci nie kazał tak długo sie wakacjonować to teraz masz nadrabiania:cool3: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ale piękny banerek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts