Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Hahaha, boskie zdjęcie, a Bonek jaki zadowolony ze swojego czynu. :eviltong::eviltong: Bo w końcu to MORDERCA jest:diabloti: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No przecież, i do tego pittbulo-podhalan. :lol::lol::lol: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no bede musiala ale to jutro bo dzis niedziela i nie chce mi sie xD Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']No przecież, i do tego pittbulo-podhalan. :lol::lol::lol: No właśnie to co sie dziwisz że dumny ze swojego czynu:eviltong: Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 E tam ale się z was rodzina robi:eviltong: mnie to już żadna nie chce.. Marta się obraziła bo do nas w ogóle już nie wchodzi..:eviltong: A ja jestem samotną matką z 2 dzieci:evil_lol: ale mam za to syna i córkę:eviltong: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Sweet']E tam ale się z was rodzina robi:eviltong: mnie to już żadna nie chce.. Marta się obraziła bo do nas w ogóle już nie wchodzi..:eviltong: A ja jestem samotną matką z 2 dzieci:evil_lol: ale mam za to syna i córkę:eviltong: Rodzina szczęśliwo ino na obrazku:diabloti: I dobrze Ci tak samotnie dzieci wychowujesz:lol: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Aleś ty leniwa, mamo :eviltong: Anula: Ja się nie dziwię, tylko komentuję :evil_lol: Ada: Ja się nie obraziłam, wchodzę do was tylko nic nie piszę :evil_lol: Bo znowu będzie 'wypad' to sie nie narażam :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hehe ale przynam szczerze ze bardzo czysto to zrobil bo ani kropli krwii nie ma na kubraczku ...hm...uml sie juz ? Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Aleś ty leniwa, mamo :eviltong: Anula: Ja się nie dziwię, tylko komentuję :evil_lol: Ada: Ja się nie obraziłam, wchodzę do was tylko nic nie piszę :evil_lol: Bo znowu będzie 'wypad' to sie nie narażam :evil_lol: haha:D widzisz matka chce jak najpóźni Cie zaadoptować:D [quote name='łapeczek']hehe ale przynam szczerze ze bardzo czysto to zrobil bo ani kropli krwii nie ma na kubraczku ...hm...uml sie juz ? Nie ma krwi bo Bono to fachowiec:diabloti: A jo z/w xD Ida na ostatni spacerek z Bonem ale ino taki sik sik i do domu xP nie wiem jak to przezyja z moim kulawym udem:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):hehe ale przynam szczerze ze bardzo czysto to zrobil bo ani kropli krwii nie ma na kubraczku ...hm...uml sie juz ? Widocznie umiejętnie zatarł ślady :diabloti: W końcu to doświadczony morderca. Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Martusia : nie zaczepiaj sie w starszych bo na tylke przylooze !!! Skarpetka : ja tez wychowuje aktualnie ta moja gromadke samotnie ...bo jeden f***** sie z tego wszystkiego wycofal ... ( wszysko jest na moim fbl ) no zostawil mnie z dziecmi dla mlodszej ( smarkuli 15 sto letniej ) Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Martunia napisał(a):Widocznie umiejętnie zatarł ślady :diabloti: W końcu to doświadczony morderca. Skoro taki doswiadczony to jak bede miala zlecenie dla niego to sie odezwe xD:diabloti: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Anula & Bono napisał(a):haha:D widzisz matka chce jak najpóźni Cie zaadoptować:D No właśnie, coś tu widzę opory :placz: Ona już mnie nie chce :placz: Oj biedna ty Anulo, przeżyjesz! :D:D Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):Martusia : nie zaczepiaj sie w starszych bo na tylke przylooze !!! Ale ja się nikogo nie czepiam :placz: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hm...nie nie to nie jest takie latwe jak sie wydaje :P (trzeba je odszukac gdzie tutaj byly ) Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']Rodzina szczęśliwo ino na obrazku:diabloti: I dobrze Ci tak samotnie dzieci wychowujesz:lol: a chyba że tak:evil_lol::diabloti: A no dobrze bo nie musze sie męczyć z ojcem ich bo nawet nie wiem kto nim był:evil_lol::eviltong: ale przynajmniej mam młode dzieci nie to co ty:eviltong: [quote name='Martunia']Ada: Ja się nie obraziłam, wchodzę do was tylko nic nie piszę :evil_lol: Bo znowu będzie 'wypad' to sie nie narażam :evil_lol: To pisz:eviltong::eviltong::eviltong: Oj przeciez mówiłam że żartowałam no:eviltong: [quote name='łapeczek'] Skarpetka : ja tez wychowuje aktualnie ta moja gromadke samotnie ...bo jeden f***** sie z tego wszystkiego wycofal ... ( wszysko jest na moim fbl ) no zostawil mnie z dziecmi dla mlodszej ( smarkuli 15 sto letniej ) O to witaj w klubie :) o i poznasz moje dzieci nawet:D Eh... głupek... czytałam ale nie kapowałam o co chodzi:eviltong: Dla młodszej:crazyeye: a to menda..:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Ale ja się nikogo nie czepiam :placz: Juz nie placz mama kupi ci lizaczka [quote name='Sweet'] O to witaj w klubie :) o i poznasz moje dzieci nawet:D Eh... głupek... czytałam ale nie kapowałam o co chodzi:eviltong: Dla młodszej:crazyeye: a to menda..:diabloti: heh dluga historia to jest :p no mowie ci jakiejs malolaty co ona tam mu moze ...:cool3: Martusia : zobacz czy to te ??? Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Anula mi pisze, że komputery u niej są zajęte i nie ma jak do nas zajrzeć. :-( Ada: Tak, fajny żart, pewnie to na serio było :evil_lol::diabloti: Tak, lizaczek! :multi::multi::multi::diabloti: Ojej, mamo, grupa przestępcza, kryminalne.. te słowa źle mi się kojarzą, chyba to nie to.. :evil_lol::diabloti::lol: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia'] Tak, lizaczek! :multi::multi::multi::diabloti: Ojej, mamo, grupa przestępcza, kryminalne.. te słowa źle mi się kojarzą, chyba to nie to.. :evil_lol::diabloti::lol: mm...to szukam dalej ...;) ale wyjdzie na to ze bedzie trzeba jeszcze raz je sciagnac :mad: prosze lizaczek dla ciebie Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Widocznie umiejętnie zatarł ślady :diabloti: W końcu to doświadczony morderca. Ojjj tak Marta doświadczony:diabloti: [quote name='łapeczek']Martusia : nie zaczepiaj sie w starszych bo na tylke przylooze !!! Skarpetka : ja tez wychowuje aktualnie ta moja gromadke samotnie ...bo jeden f***** sie z tego wszystkiego wycofal ... ( wszysko jest na moim fbl ) no zostawil mnie z dziecmi dla mlodszej ( smarkuli 15 sto letniej ) O samotne matki:evil_lol: Jo moożna powiedzieć w połowie samotno:eviltong: [quote name='łapeczek']Skoro taki doswiadczony to jak bede miala zlecenie dla niego to sie odezwe xD:diabloti: Ok to Bono juz czeko:cool3: [quote name='Martunia']No właśnie, coś tu widzę opory :placz: Ona już mnie nie chce :placz: Oj biedna ty Anulo, przeżyjesz! :D:D Już dotarłach i żyja ale było cięzko:eviltong: [quote name='Sweet']a chyba że tak:evil_lol::diabloti: A no dobrze bo nie musze sie męczyć z ojcem ich bo nawet nie wiem kto nim był:evil_lol::eviltong: ale przynajmniej mam młode dzieci nie to co ty:eviltong: Ale przynajmi wiem z kim mom te dzieci i wiem po kim odziedziczyły uroda i wgl:D [quote name='Martunia']Anula mi pisze, że komputery u niej są zajęte i nie ma jak do nas zajrzeć. :-( Cicho juz żem jest:diabloti: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Łii Anula wróciła ! :multi: [quote name='łapeczek']mm...to szukam dalej ...;) ale wyjdzie na to ze bedzie trzeba jeszcze raz je sciagnac :mad: prosze lizaczek dla ciebie http://giganet.org.pl/foto_cyfrowe/serce_lizak1.jpg Lizaczek, jupi :multi::loveu::multi::loveu: Quote
Rahl Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hmmm... mam wrażenie, że wszędzie tam gdzie łapeczek jest duuużo, duuużo stron do nadrabiania... :diabloti: Po 5 stronach się poddałam :mdleje: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Łii Anula wróciła ! :multi: Lizaczek, jupi :multi::loveu::multi::loveu: Ta cało i zdrowo i poprosza o amputacja nogi:evil_lol::evil_lol: Jo tyz lizoka chca!:obrazic: [quote name='gordonowa']Hmmm... mam wrażenie, że wszędzie tam gdzie łapeczek jest duuużo, duuużo stron do nadrabiania... :diabloti: Po 5 stronach się poddałam :mdleje: Hahaha no cóz cieżkie życie xD Poddają sie ino cieniasy xD Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Haha, oj tam, do wesela się zagoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A lizaczkiem mogę się ewentualnie podzielić, bo jestem dla ciebie taka dobra :evil_lol: Quote
Recommended Posts