Tepes Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Kaja10014']Super zdjęcia, cudowne konie :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki dzięki:)[/COLOR] Quote
Martunia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kobieto, Tobie wciąż za mało tych kolczyków, tatuażów itd. :evil_lol: Ile Ty tego jeszcze chcesz :D ? Quote
Tepes Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Shappy']śliczne koniie :loveu:[/quote] :) [quote name='Martunia']Kobieto, Tobie wciąż za mało tych kolczyków, tatuażów itd. :evil_lol: Ile Ty tego jeszcze chcesz :D ?[/quote] [COLOR=Blue]Kobieto a gdzie ja mam kolczyki prócz uszu?:diabloti: A tatuaz tylko jeden:D Wciąż mi MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAło:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No właśnie widać, że Tobie mało ich. :D Gdzie jedziecie na wakacje poza zlotem ? :evil_lol: Temat 'wakacje' od jakiegoś czasu poprawia mi humor. :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie widać, że Tobie mało ich. :D Gdzie jedziecie na wakacje poza zlotem ? :evil_lol: Temat 'wakacje' od jakiegoś czasu poprawia mi humor. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Mi by humor poprawiła zgoda mamy na kolczyk... A po zlocie to w sumie już nigdzie... Miałam do Sopotu jechać ale tata stwierdził ze nie ma forsy i nie pojedziemy...[/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Oj, może gdzieś jeszcze wyjedziesz. ;) Co tam u Ciebie ? :loveu: Quote
Tepes Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Martunia']Oj, może gdzieś jeszcze wyjedziesz. ;) Co tam u Ciebie ? :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Na wies a tak już nigdzie. A u mnie nic... Mama dalej nie jest przekonana do kolczyka w języku i sie chyba wkurze i sama pójde i niech mnie bodną poryczą i przestaną:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Oj tam, może ich namówisz. :cool3: A tymczasem ... masz jakieś zdjęcia ? :eviltong: Quote
Tepes Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Martunia']Oj tam, może ich namówisz. :cool3: A tymczasem ... masz jakieś zdjęcia ? :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Nie ma szans na kolczyk za zgodą ich... Na 99% pójde w piątek z kolegą:D Nie mam żadnych zdjęc wybaczcie:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Oj, niegrzeczna Anulcia. :evil_lol: :D Ciekawe, co potem będzie ... :eviltong: Quote
Tepes Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Martunia']Oj, niegrzeczna Anulcia. :evil_lol: :D Ciekawe, co potem będzie ... :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Coś Ci nie pasi to wypad...:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A potem będzie kuniec śwaita:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nieeee, mi wszystko pasuje, czy ja coś mówię. :evil_lol: To sobie zrobisz kolczyk akurat z okazji zakończenia roku szkolnego. :eviltong: Quote
Tepes Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Martunia']Nieeee, mi wszystko pasuje, czy ja coś mówię. :evil_lol: To sobie zrobisz kolczyk akurat z okazji zakończenia roku szkolnego. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No:D No ta zrobie se a co:D Tylko matka i tata mnie zabiją ale co tam:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale się poświęcasz, normalnie Ciebie podziwiam. :D A tak w ogóle co u Bonka ? (żeby nie było, że OT :evil_lol:). Quote
Tepes Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Martunia']Ale się poświęcasz, normalnie Ciebie podziwiam. :D A tak w ogóle co u Bonka ? (żeby nie było, że OT :evil_lol:).[/quote] [COLOR=Blue]To podziwiaj dalej jestem wzorem godnym do naśladowania:evil_lol::evil_lol: A u Biołego wszystko ok:D Śpi:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No oczywiście, zostaniesz niedługo moją idolką. :evil_lol: O, nowy banner masz, i jaki świetny! :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Gratuluję wspólnych 4 latek :p [url]http://i43.tinypic.com/bfrjm.jpg[/url] jaki fajny piesek :lol: :loveu: [url]http://i43.tinypic.com/344a6xk.jpg[/url] i szczeniaczki :loveu::loveu: Quote
LadyK Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [CENTER]Moja kumpela kiedyś sobie zrobiła i przez pół roku przed rodzicami ukrywała :lol: A potem jak zobaczyli już.. to jej powiedzieli, że może zostać :lol:[/CENTER] Quote
Tepes Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Martunia']No oczywiście, zostaniesz niedługo moją idolką. :evil_lol: O, nowy banner masz, i jaki świetny! :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No ja mam nadzieję:) Dzięki:) [/COLOR][quote name='agaciaaa']Gratuluję wspólnych 4 latek :p [URL]http://i43.tinypic.com/bfrjm.jpg[/URL] jaki fajny piesek :lol: :loveu: [URL]http://i43.tinypic.com/344a6xk.jpg[/URL] i szczeniaczki :loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Tak pieski są super:D A najlepszy jest ten Bono z rogami:diabloti: [/COLOR][quote name='Owczarkowa'][CENTER]Moja kumpela kiedyś sobie zrobiła i przez pół roku przed rodzicami ukrywała :lol: A potem jak zobaczyli już.. to jej powiedzieli, że może zostać :lol:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]No to fajnie:D[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Shappy']Hej Bonki ;)[/quote] [COLOR=Blue]Witam:hand: [IMG]http://i40.tinypic.com/14wddgi.jpg[/IMG] szuuuuper nie?:loveu::loveu: No i na 99% idę w piątek po zakończeniu sobie zrobić:diabloti: [/COLOR] Quote
Agrafka2- Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 rodzice ci od razu to zauważą, ale spokojnie, jak ci każą to wyjąć to powiedz im że nie można chyba że chcą żebyś miała zakażenie języka xD Quote
Tepes Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Agrafka2-']rodzice ci od razu to zauważą, ale spokojnie, jak ci każą to wyjąć to powiedz im że nie można chyba że chcą żebyś miała zakażenie języka xD[/quote] [COLOR=Blue]Mama na pewno zauważy tata może nie od razu:D Jak każą mi wyjąć to coś tam wymyśle ale nie wyciągne:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Haha, ale zaczynasz kombinować. :D I tak jak pisałam, z okazji końca roku robisz sobie mały prezent. :evil_lol: Quote
Recommended Posts