Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No nie, znowu sie zacznie... Ada, jak tak możesz. :placz: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']No to ADA, odezwij się tutaj !!! :lol: Ada coś rzadko do mnie wpada...już mnie nie kocha:obrazic: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']No nie, znowu sie zacznie... Ada, jak tak możesz. :placz: No widocznie może... Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Uraziłaś Anulę, Ada, jak Ci nie wstyd! :placz: Głupie posty ... :roll: Ty sama ten znak zrobiłaś ? :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']Uraziłaś Anulę, Ada, jak Ci nie wstyd! :placz: Głupie posty ... :roll: Ty sama ten znak zrobiłaś ? :evil_lol: Kurde ale skokają:angryy::angryy::angryy: Ada jest bez serca...:diabloti: Ja sama chyba żartujesz w googlach znalazłach:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Haha, no wiesz, może w Tobie siedzieć jakiś ukryty talent. :evil_lol: No i co tak cicho, wszyscy poznikali. :placz: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']Haha, no wiesz, może w Tobie siedzieć jakiś ukryty talent. :evil_lol: No i co tak cicho, wszyscy poznikali. :placz: Raczy nie:diabloti: No tak cicho NIKT prócz Ciebie mnie nie kocha:-(:eviltong: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 A to będzie mój przyszły pies:loveu::loveu::loveu: Albo to:loveu::loveu::loveu: A czemu akurat Dogo Canario albo Bulterier, sama nie wiem tak szczerze mówiąc mnie od zawsze do takich ras ciągło, Goldena wybrał mój tata:evil_lol: Nawet se hodowle spatrzyłam już:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :crazyeye: nie spodziewałam się tego po Tobie :evil_lol: nie będzie pasować Ci ta rasa :eviltong: za to Bonek pasuje idealnie :loveu: bulteriery są ostatnią rasą którą bym wybrała chyba ;) Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']:crazyeye: nie spodziewałam się tego po Tobie :evil_lol: nie będzie pasować Ci ta rasa :eviltong: za to Bonek pasuje idealnie :loveu: bulteriery są ostatnią rasą którą bym wybrała chyba ;) No widzisz:D Ja od początku bulteriera chciałam ale tata powiedział Golden albo nic a mama takiego psa w zyciu by nie chciała bo brzydki i wgl:D Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 O nie, teraz Ty zaczynasz marudzić. :eviltong: E tam, ale chyba nie żałujesz, że masz Bona. :loveu: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']O nie, teraz Ty zaczynasz marudzić. :eviltong: E tam, ale chyba nie żałujesz, że masz Bona. :loveu: E tam ja nie marudze:diabloti: No jasne że nie żałuje!!:) Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No widzisz. :) A drugiego psa nie bedziesz mogła ? Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz. :) A drugiego psa nie bedziesz mogła ? Na 2 psa nie ma szans. Mama nawet powiedziała zę po Bonie nie chce mieć psa...:shake: Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ojj szkoda. :( A tak poza tym to co u Ciebie, coś ciekawego :eviltong: ? Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']Ojj szkoda. :( A tak poza tym to co u Ciebie, coś ciekawego :eviltong: ? Może jakbym miała domek jednorodzinny to 2 pies by był ale tak nie ma szans:shake: A co u mnie ciekawego a nic:D Jutro idę na "randkę":diabloti: a w środę abo kiedy tam na wieś i już mi sie chce spać:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 hej:D jestem żeby nie było że was nie kocham:eviltong::loveu: A z kim się na tą "randkę" wybierasz?:razz: I w ogóle co to za obgadywanie mnie:shake: Ja wszystkich kocham tylko mnie net nie kocha to nie moja wina że nie mogłam wejść... od kilku godzin próbuje sie na dłużej dobić i się wreszcie dopiero udało:roll: Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ooo jaką randkę, czemu się wcześniej nie chwaliłaś :D ? No mów, kto to, jaki jest itd. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Sweet']hej:D jestem żeby nie było że was nie kocham:eviltong::loveu: A z kim się na tą "randkę" wybierasz?:razz: I w ogóle co to za obgadywanie mnie:shake: Ja wszystkich kocham tylko mnie net nie kocha to nie moja wina że nie mogłam wejść... od kilku godzin próbuje sie na dłużej dobić i się wreszcie dopiero udało:roll: Ta tylko tak mówisz że nas kochasz:diabloti: A bo my tak lubimy obgadywać innych:evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Ooo jaką randkę, czemu się wcześniej nie chwaliłaś :D ? No mów, kto to, jaki jest itd. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak sie miałam wcześniej chwalić jak dopiero dziś sie umówiłam:diabloti: A jest to Pan ping-pongista Wojtek:diabloti: Już raz z nim sie spotkałam ma boskie 190 coś a ja tylko 155 ale nie przeszkadza nam to:evil_lol: A jakby kto chciał go zobaczyć to na priv napisze jak się nazywa i se poszukacie na googlach na grafice xP Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ooo ja go sobie pooglądam. :evil_lol: No ale super, super. :cool3: Będę za Ciebie kciuki trzymała. :D :cool3: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ta tylko tak mówisz że nas kochasz:diabloti: A bo my tak lubimy obgadywać innych:evil_lol::evil_lol: A jakby kto chciał go zobaczyć to na priv napisze jak się nazywa i se poszukacie na googlach na grafice xP Nie prawda bo was kocham:evil_lol: ja tez ale nie lubie jak mnie obgadują:evil_lol::evil_lol: Czemy na guglach?:evil_lol::evil_lol: a nie na nk?:eviltong: Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czesc :) Wpadła sobie do was, bo mi nudno. Życzę powodzenia na "randce" (czemu w cudzysłowie?) :eviltong: Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No dobra, chyba miałaś rację, że na googlach, bo chyba ten Wojtek to nie Lotnik z Twojej klasy :eviltong: ? Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']Ooo ja go sobie pooglądam. :evil_lol: No ale super, super. :cool3: Będę za Ciebie kciuki trzymała. :D :cool3: Zaraz Ci pośle co i jak xP Ale jest zdjęcie z leksza niewyraźne i jest bez okularów a z brelcami wygląda leeepiej:loveu: [quote name='Sweet']Nie prawda bo was kocham:evil_lol: ja tez ale nie lubie jak mnie obgadują:evil_lol::evil_lol: Czemy na guglach?:evil_lol::evil_lol: a nie na nk?:eviltong: Ok już nie bedziemy obgadywać xP Bo na nk pokasował wszystkie zdjęcia menda jedna ale oczywiście jeszce przed tym zdążyłam sobie 2 fotki zrzucić na fon:evil_lol: [quote name='dog193']Czesc :) Wpadła sobie do was, bo mi nudno. Życzę powodzenia na "randce" (czemu w cudzysłowie?) :eviltong: Hej:) W cudzysłowiu bo w sumie nie wiem czy to idzie nazwać randką:diabloti: Quote
Recommended Posts