Tepes Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Martunia']No dobra, postaram się czekać cierpliwie ... ale to będzie trudne. :evil_lol: Fajnie... [quote name='Kaja10014']No, jestem zaskoczona ta iloscia, szczerze myślałam, że bedze mniej ale im wiecej tym lepiej:evil_lol: Czekamy:loveu: To sie ciesza... Quote
Tepes Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Powiedzcie mi czemu psie życie jest takie krótkie...??:-(:-( Przed chwilką dzwoniła ciotka... Mój kochany Domcik nie żyje...:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Miał 17 lat... Boże czemu?? siedze i wyje jak nienormalna....:cry: Moje słońce nie żyje...już nigdy go nie przytule... Do Ciebie moje kochanie (*) na zawsze w moim sercu:-(:-(:-( Quote
Martunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kochanie, tak mi przykro. :( [*] Trzymaj się. :calus: Quote
Tepes Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Martunia']Kochanie, tak mi przykro. :( Trzymaj się. :calus: To jest straszne...:-( Nie potrafie sobie tego wyobrazić że jak tam pojadę to jego już nie będzie... I teraz po zakończeniu w czerwcu miałam tam jechać... Mój Domcik kochany... To już nie będzie ta sama wieś bez Ciebie... Quote
Marta_Ares Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 biedactwo:-( strasznie mi przykro [*] [*] tyle pieskow ostatatnio umiera:placz: Quote
Tepes Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Marta_Ares']biedactwo:-( strasznie mi przykro tyle pieskow ostatatnio umiera:placz: No niestety takie już jest życie... A fotki Bonkowe nie wiem kiedy na razie nie mam nastroju... Quote
kajkoowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bardzo mi przykro:-(:-( Ale nie martw się, dożył pięknego wieku, mój piesek odszedł mając 15 lat:placz: Trzymaj się;) Quote
Tepes Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Kisses']Ojej :-( Strasznie mi przykro (*) :-( [quote name='Kaja10014']Bardzo mi przykro:-(:-( Ale nie martw się, dożył pięknego wieku, mój piesek odszedł mając 15 lat:placz: Trzymaj się;) W sumie powinnam się cieszyć że żył tak długo a nie płakać... Fotki Bona z morze jutro. Quote
Recommended Posts