Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [COLOR=Blue]Szkoda że nie umiesz... No ale cóż przeżyje:) No w sumie fajnie by było zachorować bo mi sie do szkoły nie chce chodzić xP [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ja ci moge zrobić z banerka avek:evil_lol: ale to sama pewnie tez taki bys zrobiłą:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale potem będziesz miała pełno do nadrabiania... Jedź do Wrocławia! :D Quote
Tengusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hej ciotka jak masz chwilke zajrzyj na watek z mojego podpisu :modla: Quote
Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Sweetaśna']ja ci moge zrobić z banerka avek:evil_lol: ale to sama pewnie tez taki bys zrobiłą:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]NO to do pracy dziewczyno:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Ale potem będziesz miała pełno do nadrabiania... Jedź do Wrocławia! :D[/quote] [COLOR=Blue]Ja chce do Wrocławia sialala ale nie moge:( [/COLOR] [quote name='Tengusia']hej ciotka jak masz chwilke zajrzyj na watek z mojego podpisu :modla:[/quote] [COLOR=Blue]Już zaglądam![/COLOR] Quote
Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [COLOR=Blue]Nie mogę i już... Nie puszczą mnie:( Jakbym miała samochód już bym jechała ale tak... niestety nie da rady:( [/COLOR] Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ojeju przykro mi ;/ a do Poznania tez cie nie puszcza w listopwdzie? Quote
Tepes Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [COLOR=Blue]Nie... Jedynie co to do Katowic by mnie puścili:D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Aha ;[ nooo to szkoda ... a kiedy jest jakas wystawa w katowicach ? Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Nie no, straszna szkoda. :-(:-(:-( :placz::placz::placz: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć :) [url]http://i34.tinypic.com/28bcpwp.jpg[/url] słodki misio :loveu: Fajne fotki Bonka z książkami :lol: nauczył sie czegoś? :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='łapeczek']Aha ;[ nooo to szkoda ... a kiedy jest jakas wystawa w katowicach ?[/quote] [COLOR=Blue]Nom niestety... Wiesz szczerze to nie wiem kiedy jest musze zobaczyć xP [/COLOR] [quote name='Martunia']Nie no, straszna szkoda. :-(:-(:-( :placz::placz::placz:[/quote] :(:( [quote name='agaciaaa']Cześć :) [URL]http://i34.tinypic.com/28bcpwp.jpg[/URL] słodki misio :loveu: Fajne fotki Bonka z książkami :lol: nauczył sie czegoś? :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) Nie nie nauczył sie bo stwierdził że nie nadają się te ksiażki do uczenia:evil_lol: [/COLOR][quote name='zuzolandia']witanko w srodkuuuu noccyyyy!!![/quote] [COLOR=Blue]Witamy:multi:[/COLOR] Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witanko Fajny nowy bannerek :) Hehe jak fajnie Bono się uczył, całuski Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [COLOR="blue"]niestety zdj skasowane przez tinypic...][/COLOR] Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Śliczny śpioszek - Bonek. :cool3: :loveu: Quote
ewatr Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 czesc Bonusiowe :loveu: dobrze ze juz pycholek zagojony i fiolecie wyglada slicznie :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No wiesz - napisać Grooooźna? :shake: Toż to śpioch :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Okamia']Świetne łóżkowe foteczki :D[/quote] [LEFT][COLOR=Blue]:) [/COLOR][/LEFT] [quote name='Martunia']Śliczny śpioszek - Bonek. :cool3: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Zimno, mokro to psiórowi spać ja podłodze za zimno i włazii do wyrka:loveu: [/COLOR][quote name='Sweetaśna']jaki śpioch:D[/quote] :) [quote name='ewatr']czesc Bonusiowe :loveu: dobrze ze juz pycholek zagojony i fiolecie wyglada slicznie :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:multi: No dobrze no tylko w sumie widze że ze podrapał głowe i troche mu krew leci...:shake: [/COLOR][quote name='Klaudysiaczek']No wiesz - napisać Grooooźna? :shake: Toż to śpioch :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Przecież toż to potwór jak stwierdziła pewna pani:evil_lol: [/COLOR][quote name='Kinia']O śpący Bonek:loveu: Super fotki:)[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [COLOR=Blue]witam witam!!:) A co jutro jest??? ......no tak niestety poniedziałek i znów do szkoły:( Jak mi się NIE CHCEEEEEEEEEE [/COLOR] Quote
Recommended Posts