C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No to się naganiali :) Czika to by się na nie wszystkie rzuciła , bo łapy wielkie , a ona się broni i trochę wredna jest dla dużych psów:diabloti: Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam się w końcu. :) Wy tu piszecie o tym, że chcecie być chorzy, a niektórzy już są.. a mnie właśnie nie było przez te kilka dni, bo siedziałam w łóżku i się kurowałam. :eviltong: Grypa dopadła.. Dziś wreszcie na komputer zajrzałam, bo wiem, że mam trochę do nadrobienia.. Ale psia gromadka. ^^ Quote
Dozia_13 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Haha no tak już niedługo:D W sumie ja już po mału planuje następne wakacje xP Najprawdopodobniej na zlot dogomaników pojade ale jeszcze nie wiem:D I bym z nów gdzieś w góry chciała:) [/COLOR][/quote] Hehe ja też już planuje następne wakacje... ;) I też się wybieramy na zlotek Elze już do niego szykuje...:evil_lol: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Dziś przyszedł Rogz z łańcuszkiem:multi: [/COLOR][/quote] ślicznie Bonuś w niej wygląda... :loveu: :loveu: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No i byliśmy u weta na kontroli:) POwiedział żę wszystko jest dobrze!! Tylko wystarczy że się zagoi no i odrosną włoski!!:) [/COLOR][/quote] Witamy po dlugim czasie... postaram się wpadac czesciej...:cool3::cool3::cool3: Quote
Tepes Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [COLOR=Blue]A ja wóicłam niedawno z imprezki:D Niby klasowej ale ok było tylko 8 osób:D Ale było super!!:D Na początku nudno a potem w butelke graliśmy ooo matko jakie zadania leciały:D Ale było fajnie xP A potem wzieliśmy Bonka na spacer:) [/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [B][COLOR=Purple]heeej goldenki:) noo.. i znowu przystojniacha :loveu: [url]http://1.1.1.2/bmi/i36.tinypic.com/ibm820.jpg[/url] Zuzka też ma adresówkę w kształcie kostki:) tylko czerwoną :) buziaki dla zatyranej uczennicy ;)[/COLOR] [/B] Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [COLOR=Blue]Witamy:) No Bono zawsze i wszędzie przystojny:D Dziękujemy za buziaki i również przesyłamy!:) [/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Cześć :) Ale ślicznie Bonkowi w fioletowym rogzie :loveu: ja już od dawna takiego planuje, ale jakoś ciągle coś nie wychodzi :evil_lol: Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Nie cieszysz się, że do Was wróciłam? :evil_lol: Ooo impreza! :D Musiało być fajnie. Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [COLOR=Blue]Bardzo się cieszymy!!!!!!!!!:*:* No imprezka była fajna najlepiej sie butelke grało:D [/COLOR] Quote
zuzolandia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [URL]http://i38.tinypic.com/k4f3m0.jpg[/URL] alez superowe towarzystwo do zabawy ;-) witamy i pozdrawiamy milusiooo;-) Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A będą foty z Bonkowego spacerku? :razz: Czy nie ma ''dowodów? '' :evil_lol: Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No fajnie się musiało grać, hmmm... :cool3: Chcemy zdjęcia Bonka! Quote
Bartiśkowa_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Świetne fotki :loveu: [URL]http://i38.tinypic.com/k4f3m0.jpg[/URL] a towarzystwo do zabaw superowe szkoda ze u nas tak fajnie niema :shake: Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='zuzolandia'][URL]http://i38.tinypic.com/k4f3m0.jpg[/URL] alez superowe towarzystwo do zabawy ;-) witamy i pozdrawiamy milusiooo;-)[/quote] [COLOR=Blue]NO towarzycho super tylko jeszcze połowy brakuje:D i również pozdrawiamy!:* [/COLOR] [quote name='Klaudysiaczek']A będą foty z Bonkowego spacerku? :razz: Czy nie ma ''dowodów? '' :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Niestety nie ma dowodów xP [/COLOR][quote name='Kati16']Witanko :multi:[/quote] [COLOR=Blue]hej:hand: [/COLOR][quote name='Martunia']No fajnie się musiało grać, hmmm... :cool3: Chcemy zdjęcia Bonka![/quote] [COLOR=Blue]No Ty już wiesz jak sie grało...:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]NIe mam Bonkowych fot[/COLOR] [quote name='anitaaa i bartis']Świetne fotki :loveu: [URL]http://i38.tinypic.com/k4f3m0.jpg[/URL] a towarzystwo do zabaw superowe szkoda ze u nas tak fajnie niema :shake:[/quote] [COLOR=Blue]Dziękujemy:) To przyjedźcie do nas i będzie wesoło xP [/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Niestety nie ma dowodów xP[/COLOR][/quote] Ło masz ci los, wszystko zatarli :shake: :placz:. :diabloti: Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Ło masz ci los, wszystko zatarli :shake: :placz:. :diabloti:[/QUOTE] Zbóje jedne :diabloti: Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [COLOR=Blue]Haha:evil_lol: My zacieramy ślady i to bardzo dobrze:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ej no ale wy macie głupią galerie klasy bo nie mozna wejsc do was:( a chciałam zobaczyc zdjecia które dodałas:(:( a dasz tutaj pare z tego spotkania albo co tam masz??:D:D Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No ja wiem, wiadomo. :cool3: A kiedy foty będą? Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ej no ale wy macie głupią galerie klasy bo nie mozna wejsc do was:( a chciałam zobaczyc zdjecia które dodałas:(:( a dasz tutaj pare z tego spotkania albo co tam masz??:D:D[/quote] [COLOR=Blue]U no to masz pacha xP Nie nie wtawiexP bardzo mi przykro:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']No ja wiem, wiadomo. :cool3: A kiedy foty będą?[/quote] [COLOR=Blue]Marta wie widziała no i jazda była xP Nie wiem kiedy będą:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Haa czuję się wyróżniona. :cool3: Porób wreszcie foty Bonciowi! :loveu: Quote
Sweet Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ej no ale jestes gienia no.. wiesz ty co...:( Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Martunia']Haa czuję się wyróżniona. :cool3: Porób wreszcie foty Bonciowi! :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No Ty i tylko Ty i nikt więcej już jedna osoba za dużo to wie bo nie miało wyjść to po za naszą 7:P [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']ej no ale jestes gienia no.. wiesz ty co...:([/quote] [COLOR=Blue]No jee nie miało wychodzić po za nasze grono tych co sie spotkali:D Nie będe nic więcej opowiadać ani nic nie ma szans:P [/COLOR] Quote
Recommended Posts