Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 tak i ciesza sie jak wrócimy:D:D:cool3: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [COLOR=Blue]Po ciężkim dniu przywita nas merdający ogon i zimny nochal:loveu:[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :loveu: tak i to jest najlepsze co moze nas spotkac tego dnia:):) Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [COLOR=Blue]Po charówie, dniu ciężkim i na dodatek nastroju zniszczonym czarny zimny nochal przyjdzie i nas pocieszy i od razu na naszych buziach pojawi się uśmiech:evil_lol:matko jak ja już pieprze:P[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jak urywek z jakiejś książki. :eviltong: Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [COLOR=Blue]Mi już odbija...:evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [COLOR=Blue]Ja też...:hand: No to powodzenia w 1 dniu szkoły Wam życzę:evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 hehe fajnie wyszło:) hehe:) Dobranoc kochanie:*:(:( Quote
Dozia_13 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Acctiually'] [COLOR=blue]Hej:)[/COLOR] [COLOR=blue]No obraz bomba:loveu:[/COLOR] [COLOR=blue]Chyba kolego Bona...no Barni już poszedł do swojego domciu:)[/COLOR] [/quote] hehe myślałam o Barnim i tak napisałam...:oops::oops: terzymam kciuki za Bonka... mam nadzieję, że szybko mu zejdzie ta opuchlizna.. :calus::calus::calus: Dobranoc... :buzi: zyczymy miłego dnia w szkole..;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cześć :loveu:! Normalnie myślałam, że oszaleję :cool1:. Co prawda poza tym myśleniem, wszystko było dobrze. Nauczycieli mam fajnych, może dla tego. No, oprócz takiej jednej baby... Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Kati16']Siemka Boniaki :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Hej[/COLOR] [quote name='Klaudysiaczek']Cześć :loveu:! Normalnie myślałam, że oszaleję :cool1:. Co prawda poza tym myśleniem, wszystko było dobrze. Nauczycieli mam fajnych, może dla tego. No, oprócz takiej jednej baby...[/quote] [COLOR=Blue]Spoko... [/COLOR][quote name='Kinia']Cześć Jak tam Bonek? Co tam u Was?[/quote] [quote name='Russellka']I jak tam opuchlizna?? ;-)[/quote] [quote name='Dozia_13']hehe myślałam o Barnim i tak napisałam...:oops::oops: terzymam kciuki za Bonka... mam nadzieję, że szybko mu zejdzie ta opuchlizna.. :calus::calus::calus: Dobranoc... :buzi: zyczymy miłego dnia w szkole..;)[/quote] [COLOR=Blue]Niedobrze...[/COLOR] [COLOR=Blue]Jutro idziemy na zabieg dzisiaj była moja mama z nim u weta ja byłam w szkole...[/COLOR] [COLOR=Blue]Facet ogolił mu troche głowę i przebił mu igłą ale nic nie chciało lecieć dopiero jak pociągnął strzykawką troche ropy wylazło... No i jutro idziemy na zabieg...połowe głowy będzie miał łysą... Mam nadzieję żę wszystko dobrze się skończy!![/COLOR] Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 biedny bonus:(:(:( miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:):) Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [COLOR=Blue]Najgorsze jest to że mogę nie zdążyć jak będą go usypiać...a chce być z nim. Bo mam takie głupie godziny busów... [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 miejmy nadzieje zeuda ci sie zdązyc ... a o której odbędzie sie operacja?? napewno uda ci sie zdżazyc.. Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [COLOR=Blue]Usypiać będą chyba o 13:30. Ja kończe lekcje o 13:05 a busa mam o 13:08...zanim nas babka wypuści zanim zleze zanim dokulam sie do przystanku to mi dawno odjedzie... [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ojej... to moze byc kiepsko.. a jakby mama cie zwolniła z ostatniej lekcji? Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [COLOR=Blue]Nie no bez przesady... Już mówiłam jej ale powiedziała że nie zwolni mnie... I że najlepiej ze szkoły sprintem na busa to zdąże.. [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Smutne wieści. :-( Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Quote
C&B Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bonuś:placz::placz: Czekamy na jakieś wieści...:placz: Napewno będzie dobrze:thumbs: Trzymamy kciuki i łapki....:loveu: Nie no...25 min. to nie tak mało , ale autobusy...Szkoda gadac... Jka wrócicie ( chod Bonulek pewnie zostanie u weta , ale nie wiem jak tamn u was jest ,. bo Czikunia po zabiegu była w szpitalu pare dni...)to odrazu pisać jak poszło !! Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [IMG]http://i33.tinypic.com/15cc10h.jpg[/IMG][COLOR=Blue] moja kochana głowisia:(jutro połowa będzie łysa... [IMG]http://i35.tinypic.com/2i6jwcz.jpg[/IMG] [IMG]http://i38.tinypic.com/b48gf4.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Domka_Czika']Bonuś:placz::placz: Czekamy na jakieś wieści...:placz: Napewno będzie dobrze:thumbs: Trzymamy kciuki i łapki....:loveu: Nie no...25 min. to nie tak mało , ale autobusy...Szkoda gadac... Jka wrócicie ( chod Bonulek pewnie zostanie u weta , ale nie wiem jak tamn u was jest ,. bo Czikunia po zabiegu była w szpitalu pare dni...)to odrazu pisać jak poszło !![/quote] [COLOR=Blue]Dziękujemy:* Nie po zabiegu Bono jedzie do domu... [/COLOR] Quote
Recommended Posts