Ka$ka9141868 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Zapraszam do mnie nowe fotki [jak codziennie] :D Quote
ewatr Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Bonus ma taki sliczny CZARNY nosek :multi: ech........nie to co my różowi :eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [IMG]http://yelims2.free.fr/Fete/Danseuse03.gif[/IMG][IMG]http://yelims2.free.fr/Fete/Danseuse03.gif[/IMG][IMG]http://yelims2.free.fr/Fete/Danseuse03.gif[/IMG]Siemka Quote
Sweet Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Śliczne fotki:) wiem że już dawno dodane ale ja dopiero teraz tu po tak długim czasie weszłam:) No i u mnie nowe foty kabiego:D Quote
Avaloth Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [url]http://i15.tinypic.com/8a1ypz7.jpg[/url] -> jaki kochany :loveu:;* wracaj nam szybciutko ! :) ;*;*;*;*;* Quote
Tepes Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [COLOR=Blue]Niop już jestem:) Ferie z leksza nie udane... Miałam być tydzień na wsi,no ale niestety moją ciotkę zaczęły strasznie plecy boleć no i musieliśmy jechać bo inaczej nie ruszylibyśmy się z tamtąd może nawet do końca ferii.I jestem w domu postanowiłam jednak wrócić niż zostać na wsi tam gdzie Gucio i reszta:D No bo wole być w domu z Bonciem i jezdzić po sklepach niż nudzić się na wsi:eviltong: No al fotki będą jutro:):) pozdrawiam wszystkich:* [/COLOR] Quote
Tepes Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Pimpek']Witanko! :multi: [URL]http://i15.tinypic.com/8a1ypz7.jpg[/URL] Jaki słodziutki :loveu: A na ferie Bono jedzie z tobą ? :razz:[/quote] [COLOR=Blue]No miało być tak że wpierw jade do Krakowa bez niego,jeszcze tam nie był i nie chciałam go brać bo by długo musiał jechać i nie mógłby sam w domu zostać bo nieznane miejsce do niego.Potem na tydzień do Wojkowic i miał do mnie przyjechać no ale ja postanowiłam że jednak do domciu jade:P [/COLOR] Quote
Avaloth Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 czyli byłaś w końcu tylko u jednej cioci? no to szkoda że ferie nie udane, ale fajnie że jesteś ;*;*;*;* fotki ! :evil_lol: ;* a jak Boncio po powrocie Twoim ?:) Quote
Tepes Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [COLOR=Blue]No zgadza się.I to miałam być tydzień no ale byłam tylko 4 dni:( A tak do końca to jeszcze u siebie w domu nie jestem:P Jutro rano jade.podobno Bono bardzo tęskni jak ktoś idzie w sieni to słucha czy to nie ja albo jak idą jakieś chłopaki i i dziewczyny to patrzy przez balkon i wypatruje mnie. No ale już jutro z moim Sznupselkiem się spotkamy:loveu: [/COLOR] Quote
Martunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wróciłaś! :multi: Jak fajnie. :) Szkoda tylko, że ferie się nie udały, ale co tam. ;) Opiekowałam się wampirkiem, ale chyba nie jest w najlepszym stanie, nie wiem dlaczego... :placz: W ogóle nie mogłam trenować, bo nie miał kasy. Jak by coś, to baardzo przepraszam! Quote
Pimpek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Widać ze Bono, bardzo tęskni za tobą :loveu: Szkoda że ferie trochę nie udane... Jest u was śnieg ?:razz: Quote
Tepes Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [B]Pimpek-[/B][COLOR=Blue]niestety u nas śniegu brak:( [/COLOR] [B][COLOR=Black]Flowerteen-[/COLOR][/B][COLOR=Black][COLOR=Blue]a tam wal wampirka:eviltong:jakoś damy sobie rade:P Ale dzięki:)za opiekę [/COLOR][/COLOR] Quote
ewatr Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dzien dobry feryjnie :loveu: moze jeszcze sie nastrój poprawi w koncu jeszcze ponad tydzien wolnego :multi: Quote
Tepes Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [COLOR=Blue]A witam wszystkich:) No jeszcze tydzień,ale co tam walić to najważniejsze że jestem z Bonciem:) O je jak mnie zobaczył piszczał jak oszalały i ten ogon prawie mu się ukręcił:D No a kupiłam mu piłeczke do której wkłada się ciasteczka:P [/COLOR] Quote
Martunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Trudno mu się dziwić. :eviltong: Przez jakiś czas w ogóle nie widział swojej pani, smutno mu pewnie było. :( No i ferie niestety nie trwają długo, ale dobrze, że są. :D Ja będę miała ferie ostatnia. :placz: Co do wampirka to jeszcze raz przepraszam. :( Zawsze wszystko muszę spaprać... :shake: Quote
basia bonnie Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witam Bono i jego wlascicielke :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]A witam wszystkich:) No jeszcze tydzień,ale co tam walić to najważniejsze że jestem z Bonciem:) O je jak mnie zobaczył piszczał jak oszalały i ten ogon prawie mu się ukręcił:D No a kupiłam mu piłeczke do której wkłada się ciasteczka:P [/COLOR][/quote] oj to będzie miał zajęcie z tą piłeczką:evil_lol: Quote
Tepes Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [COLOR=Blue]A tam Marta nie przejmuj się:) I tak już nudzi mi się ta gra:P [/COLOR] Quote
Pimpek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Acctiually'][B]Pimpek-[/B][COLOR=Blue]niestety u nas śniegu brak:([/COLOR][COLOR=Black][/COLOR][/quote] U nas też :shake: Znaczy są tam gdzieś pewnie jakieś resztki śniegu :roll: Fajnie że jesteś już z Bono, he,he widać bardzo tęsknił :p Quote
drzalka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć BOno - śliczny chłopaczku :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='Pimpek']U nas też :shake: Znaczy są tam gdzieś pewnie jakieś resztki śniegu :roll: Fajnie że jesteś już z Bono, he,he widać bardzo tęsknił :p[/quote] [COLOR=Blue] Wiesz co wolę jak odmieniacie Bono Bo to śmiesznie brzmi fajnie że jesteś już z Bono, przecież Bono idzie odmieniać idę z Bonem itd:cool3: Dziś będę już fotki:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [COLOR=Blue]No to ok za chwilkę pojawią się foteczki:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts