Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Cudowne są te zdjęcia pajęczyn itp. No widać tą opuchliznę.. Biedny. :( Może wet będzie wiedział, co to jest? Quote
Tepes Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Malina.']Ojej... bidulek :shake:. Coś niezbyt z nim fajnie pod koniec wakacji.[/quote] [quote name='Kati16']Biedaczysko :shake:[/quote] [quote name='Kinia']Oj biedny:( Ciekawe co to...[/quote] [quote name='basia bonnie']Ojoj biedaczek :([/quote] [COLOR=Blue]Mój biedny bidul:( [/COLOR][quote name='Russellka']Pozdrowienia dla Bonka :-( Lepiej się już czuje? Byłyście u weta?[/quote] [quote name='Martunia']Cudowne są te zdjęcia pajęczyn itp. No widać tą opuchliznę.. Biedny. :( Może wet będzie wiedział, co to jest?[/quote] [quote name='Marta_Ares']bidulek :-( byliscie u weta???[/quote] [quote name='ewka i haker']biedak idz do weta[/quote] [COLOR=Blue]Do weta idziemy około 15 czy coś takiego... Jeszcze mama sie musi spytać o której mamy przyjsć Ogólnie to czuje się dobrze, szaleje bawi sie tylko ta opuchlizna... [/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Trzymamy kciuki, na pewno będzie dobrze! Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ale dobrze ze chociaz sie bawi itp ze nie boli go to:) miejmy nadzieje ze wet cos poradził na tą opuchlizne:) Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Biedny. :( Również trzymam kciuki, by wszystko było ok! :thumbs: Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Przed chwilą przeczytałam w esemesie od Anuli, że z Bonem nie trzeba iść do weta. Jej mama rozmawiała z nim i albo go coś ugryzło, albo to krwiak, jak się uderzył. Mają robić okłady i dawać mu wapno. Powinno samo zejść i nie ma sensu dawać żadnych zastrzyków. Ewentualnie, jak mu nie zejdzie trzeba dać tą strzykawkę. Nie mogła osobiście tego napisać, bo jest w drodze do szpitala. Cieszę się, że to nic poważnego. :) Na pewno mu przejdzie! :kciuki: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 czemu do szpitala jedzie??:O ale dobrze ze to nic poważnego:) Quote
Tepes Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [COLOR=Blue]No w sumie nic mu nie jest oprócz tego że jest napuchnięty:evil_lol: A ja w szpitalu byłam odwiedzić babcię i prababcię:) [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 hehe:) a zrób mu zdjecia i pokaz bo nie widzialam jeszcze napuchniętego psa:evil_lol: aa:) ja juz myslałam ze sobie cos zrobiłas:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [COLOR=Blue]Są zdjęcia:P Pod tymi pajęczynami itd... Ale tego na zdjęciu tak nie widać jak na żywo [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zapomniałam napisać, że przyszłaś w odwiedziny do babci. :lol: Na pewno będzie ok! :thumbs: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 to daj nam zdjecia chyba ze dawałas a ja nie widziałam:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [COLOR=Blue]Mam nadzieję żę szybko mu ta opuchlizna zejdzie:) Teraz to on stop ma taki jak u flata xP [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']to daj nam zdjecia chyba ze dawałas a ja nie widziałam:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Dawałam musisz wstecz iść[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 O juz widziałam fotki:D fajne wszystkie:) a troche widac to spuchnięte.. Quote
Tepes Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [IMG]http://i35.tinypic.com/29zu0w0.jpg[/IMG] [IMG]http://i38.tinypic.com/34edyxl.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/ndlemp.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ojj biedaczek mój kochany. :( Na pewno będzie lepiej. :) Quote
LadyK Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Biedny Bono :-( Zdrowiej nam biedaku :roll: Quote
Tepes Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [COLOR=Blue]Ale teraz jest już lepiej. Bo ma oko otwarte i je widać normalnie:) A rano to oka prawie wcale nie było widać... [/COLOR] Quote
Recommended Posts