łapeczek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 hey juz sie nie mozemy doczekac was spowrotem xd Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hej heeej:) wróciliście? :cool3: bo bym fotaski oglądła :razz: buziole!!:loveu: Quote
Tepes Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):TO my życzymy miłych i udanych wakacji:) zebys sie tam z bonkiem wyszalała i narobiła dużo zdjec itp:D Bedziemy tęsknić:(:( agaciaaa napisał(a):Udanych wakacji!!! :) Śliczna obroża, obfoć w niej Bonka porządnie ;) :loveu: Martunia napisał(a):Udanych wakacji!!! :buzi: Miłych wspomnień i wiele zdjęć! :D Będę tęskniła. :-( basia bonnie napisał(a):milego wyjazdu!!:) Asia&gordonisko napisał(a):Do napisania! :lol: aleb napisał(a):Baw się dobrze! :) Kinia napisał(a):Miłych wakacji! łapeczek napisał(a):milych wakacji ... i czekamy na foty ... Marta_Ares napisał(a):Udanej zabawy!!!!!!!! infers1995 napisał(a):No cześć!!! hev a najs holidejs:loveu::loveu::loveu: Witam i dziękuję bardzo!!! Quote
Tepes Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Kinia napisał(a):Cześć! Co tak u Was? łapeczek napisał(a):my tez sie witamy ...ale bonkowa jeszcze chyba na wyjezdzie z bonkiem ... wiec narazie cisza xd ewka i haker napisał(a):czekamy na powrot łapeczek napisał(a):hey juz sie nie mozemy doczekac was spowrotem xd basia2202 napisał(a):hej heeej:) wróciliście? :cool3: bo bym fotaski oglądła :razz: buziole!!:loveu: Kinia napisał(a):Ja też czekam na fotki:) Witam witam!!! U as dobrze!!!!!!!Jesteśmy jeszzce w Szczyrku ale jutro powrót, wszystko opiszę co robiliśmy itd:D Oczywiscie fotek mam dużo!!!:) Na razie tylko tyle musicie wytrzymać do jutra:) Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 O to juz jutro wracacie:) pewnie bardzo fajnie było:D juz sie niemoge doczekac fot:D:D Buziaczki:* czekamy ze zniecierpliwieniem:) Quote
Paulina_mickey Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tyle stron a tu fotek brak:mad: Nie ładnie :evil_lol: Ale przeglądnęłam wcześniej i ta mi się bardzo spodobała. http://i35.tinypic.com/5194eh.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [COLOR=Blue]Paulina nie ma fot bo jestem w Szczyrku i nie mam kabla do aparatu:D W sumie mam 141 fot ale nie wszystkie wkleje:D Bo no jest oja ciotka bądź kuzynka itd ze mną powklejam:) To tak ok 100 może będzie:P Szkoda że już jedziemy... Bonuś dziś ostatni raz kąpał się w rzeczce:) [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no szkoda że musicie wracac ale bedziecie teraz z nami i dacie nam foty:D Fajnie bonek miał ze sie kąpał:D Quote
Tepes Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [COLOR=Blue]Jak była pogoda to siedział cały czas w wodzie;D[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Spokojnie spokojnie:D Przyjechałam niedawno i najpierw wkleje co robilismy dzień po dniu a potem massa fotek:) I prosiłabym nie przerywać postami podczas wklejania fotek.Jak się skończą napiszę ze koniec itd:) Quote
Tepes Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 1 dzień Przed wyjazdem Bono strasznie się denerwował, wymiotował i miał biegunkę.W samochodzie był bardzo grzeczny, trochę się wiercił.Potem to co raz lepiej.Jak przyjechaliśmy spał jak zabity, potem zwiedziliśmy okolicę.Po obiedzie odpoczynek i dalsze zwiedzanie.Kupiłam Bonowi ogon z futra, który w domu rozwalił:D Na początku Bono był słaby ale pod koniec dnia już dobrze się czuł. Na ostatnim wieczornym spacerku spotkaliśmy śliczną border collie która poczęstowała Bona zębami:P 2 dzień Rano na spacerze Bono poznał psią sąsiadkę bernardynkę.Na początku za bramą szczekała na niego ale potem się zakumplowali.Po śniadaniu poszliśmy poszwędać się po gratach:D Po obiedzie mieliśmy iść na górę ale zaczęło padać i klops.Potem poszliśmy szukać skoczni ale nie doszliśmy bo na 2 stronie ulicy był amstaff który był strasznie agresywny i Bono się na niego wkurzył i zaczął szarpać i szczekać:D Potem nad rzekę ale tylko troche się wytaplał bo zimno było.Wszyscy napotkani co zachwycali się nim mylili go z podhalanem albo nie wiedzieli co to za rasa ale stał się cud i 1 chłopak z kolonii rozpoznał że to golden retriever:)a następnie na pizzę i do domu. 3 dzień Oczywiście spacer z Bonem o 7:D Po śniadaniu poszliśmy na spacer i to dosyć długi.Oczywiście każdy się oglądał za Bonem i się nim zachwycał:D Po drodze wstąpiliśmy na gorącą czekoladę bo było trochę zimno.I poleźliśmy na skocznię, fajna:D Jak szliśmy ze skoczni do domu to przy płoocie jakiś cucuś strasznie szczekał na Bona i Bono się wkurzył zaczął szczekać i biegł wzdłuż siatki i piznął się z całej siły w kosz na śmieci...biedny Bonuś...ale nic mu się nie stało.Po obiedzie poszliśmy szukac koni ale okazało się ze są gdzieś daleko pod górą i nie doszliśmy niestety:D 4 dzień Jak codziennie spacer z psem, tym razem o 7:30:D Po śniadaniu ruszyliśmy na Szyndzielnię przez Klimczok. W obie strony szło się około 3 godziny więc szliśmy w całości około 6 godzin.Bonuś się zmęczył i mieliśmy odpoczynek już na Szyndzielni w schronisku.Bona oblężyły dzieci z downem, ale fajnie głaskały go itd powiedziały że też mają tylko Dianę:Di wiedziały że to jest golden retriever.Głaskali go a potem zaczeli karmić go paluszkami, no oczywiście Bonowi się to podobało:D Jak wróciliśmy do domu trochę palce mnie bolały a tak to spoko:D Po powrocie Bono sobie odpoczywał i po obiedzie poszliśmy nad rzekę a jaki Bono zadowolony:)Bono przy schodzeniu z Szyndzielni poznał psiego kolegę i oczywiście wszyscy znów się nim zachwycali:D 5 dzień Dziś nie szłam z Bonem na spacer nie chciało mi się:D Nie robiliśmy dziś wiele, prawie cały dzień siedzieliśmy nad rzeką.Przed obiadem opalałam się na balkonie.Po obiedzie odpoczynek a potem dłuuuuuugo nic a potem spacer z Bonem i koniec:D 6 dzień Dziś też nie byłam z Bonem rano:PI w sumie nic ciekawego nie robiliśmy.Po śniadaniu poszliśmy kupować pamiątki.Kupiłam sobie naszyjnik, drewnianego pieska z napisem Szczyrk:Di pieska z futerka:P Po obiedzie spacerowaliśmy z Bonem i ostatni raz kąpał się w rzece. 7 dzień Na rannym spacerze spotkaliśmy biegaczy:D Po śniadaniu poszliśmy kupić oscypki i pojechaliśmy do domo i oto jestem ja i Bono w naszym domku:D Quote
Tepes Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Bono w samochodzie Już w domku,Bono, ja i moja kuzynka Małgosia W ogródku Z ogonem:D Quote
Tepes Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ogląda jak jedzie wyciąg krzesełkowy Idzie ładnie przy nodze:) Przy starej straży pożarnej Z pieskiem Na górce Quote
Recommended Posts