Anka_ZG Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 hej:) [URL]http://i27.tinypic.com/15nsuhh.jpg[/URL] przecudowne:) czemu nie spuscilas go ze smyczki??ucieka?? A nie mial pozniej w tym swoim slicznym futerku kloskow powlepianych?:) Moj spajkus ostatnim razem gdy wlecial w zyto to zadlawil sie kloskiem i meczylo go caly dzien:( pozdrawiam:) Quote
Tepes Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [COLOR=Blue]Nie puściłam go bo jakiś idiota chodzi po polu z cieczką... Nie nie miał ani we włosach nigdzie:D [/COLOR] Quote
Rahl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bardo lubi piłki, ale z nim taki problem, że on oszukuje :D On bierze w pysk piłkę do nogi i przenosi ją tam gdzie chce :mad: Ale jak chcecie,to Bardo może grzać ławę :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [COLOR=Blue]Może być:D Jeden oszukujący się przyda:D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 no jasne ze sie przyda .... bedzie nasza tajna bronia... jak bedzie gol dla przeciwnika wtedy Bordo wyleci i zabierze szybciutko pilke tak zeby nikt nie widzial i nie bedzie gola ,haha> dobrze obmyslilam co nie Quote
Rahl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='łapeczek']no jasne ze sie przyda .... bedzie nasza tajna bronia... jak bedzie gol dla przeciwnika wtedy Bordo wyleci i zabierze szybciutko pilke tak zeby nikt nie widzial i nie bedzie gola ,haha> dobrze obmyslilam co nie[/quote] He he :kciuki: Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='łapeczek']no jasne ze sie przyda .... bedzie nasza tajna bronia... jak bedzie gol dla przeciwnika wtedy Bordo wyleci i zabierze szybciutko pilke tak zeby nikt nie widzial i nie bedzie gola ,haha> dobrze obmyslilam co nie[/quote] [COLOR=Blue]No no ale plan:D:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 a jak .... zara jam bedziemy mialy cala druzyne ... podam moj plan z Gordonem trenerowi LEO Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [COLOR=Blue]Ok:) Na pewno będzie zachwycony tylko jeszcze kilku zawodników nam brakuje;D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nooo jeszcze nawet polowy druzyny nie mamy... chyba narazie sa czterej pilkarze :( Quote
McDzik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 heyy no wpadlam :) a gdzie jakies foty Bona? :) co tam? Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='goldenka245']Berek!:multi:[/QUOTE] ??????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='łapeczek']nooo jeszcze nawet polowy druzyny nie mamy... chyba narazie sa czterej pilkarze :([/quote] [COLOR=Blue]Heh jeszcze przyjdą chętni:D [/COLOR][quote name='goldenka245']Berek!:multi:[/quote] [COLOR=Blue]Bry:multi: [/COLOR] [quote name='McDzik']heyy no wpadlam :) a gdzie jakies foty Bona? :) co tam?[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) Dzięki ze wpadłaś:) Na razie nie mam fotek ale jutro owszem:) Hmm a co u nas nic ciekawego:D [/COLOR][quote name='łapeczek']???????????????????????????????????????????????????????????[/quote] ?:diabloti: [COLOR=Blue]No to jestem!!:) Cały dzień byłam z Renatą było super gadałyśmy sobie itd:D Z Bonkiem na spacerek poszłyśmy:) A potem zaprowadziłam go do domu bo siedziałyśmy na ławce a on tego strasznie nie lubi:D Jak przyszłam do domu jak się ucieszył zaczął po mnie skakać i mam nieźle podrapaną rękę:Dmój mały potwór:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ciąg dalszy Bona-agresora! :D No to widzę, że fajnie sobie razem czas spędziłyście. :) Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 heheh.... to tak jak maksik jak siedze sobie na laweczce to on nie potrafi polozyc sie i grzecznie czekac tylko sie wierci kombinuje .... Quote
Tepes Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [quote name='Martunia']Ciąg dalszy Bona-agresora! :D No to widzę, że fajnie sobie razem czas spędziłyście. :)[/quote] [COLOR=Blue]Ciąg dalszy będzie może dziś:D Bo jak na razie fajne pogoda jest:) [/COLOR] [quote name='łapeczek']heheh.... to tak jak maksik jak siedze sobie na laweczce to on nie potrafi polozyc sie i grzecznie czekac tylko sie wierci kombinuje ....[/quote] [COLOR=Blue]:evil_lol: [/COLOR][quote name='agaciaaa']Cześć :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Witam:diabloti: [/COLOR][quote name='Marta_Ares']witam :loveu:[/quote] hej:multi: Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witam. ;) Czekamy na zdjęcia przystojniaka. :loveu: Quote
Recommended Posts