Tepes Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 no tak przygotowania:DBonuś musi być piękny:P Jeszcze troche szyje poprawie, potem ogon i włosy na stipach:D Ale jeszcze przed wyjazdem będzie poprawka:D Quote
Tepes Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Sorko zamiast stipkach miało być stopkach... Niestety nie ma funkcji edytuj więc nie moge zmieni... Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No i Bono będzie jak nowy! :cool3: :loveu: Ale z Ciebie psi fryzjer. :cool3: Quote
Tepes Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Haha jak nowy nieźle:D No jak na razie to umie obciąć Bona i jak pojade na wieś to setera chyba będe obcinać ale nie wiem:D Boje sie że go zepsuje;P Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 E tam, na pewno nie zepsujesz. :cool1: I tak Bona tak profesjonalnie obcinasz, to pewnie z seterem również nie będzie problemów. :D Quote
Illusion Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Na tym zdjęci fajny ma wyraz mordki :loveu: http://i34.tinypic.com/qs8hvb.jpg Quote
Tepes Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 No nie ma to jak na dobry koniec dnia uratować psa:) Siedziałam z Renatą na ławce patrze Parker biega(golden znajomy mój i Bona). Myśle no zaraz jego pan przyjdzie bo często go spuszcza...czekam jego pana nigdzie nie ma...gdzieś z pół godziny kręcił się w pobliżu nas(no miałyśmy go na oku)a pana wciąż nie ma.No to postanowiłam zaprowadzić do do domu.Pobiegłam po smycz zapiełam go i ruszyliśmy.Wpierw miałam iść do Basi bo ona(chyba)wie gdzie Parker dokładnie mieszka.Na szczęście idzie z na przeciwka pan parkera:)Bardzo nam podziękował!!:)spytał gdzie go znalazłyśmy i sie Parkera spytał "Ileż można cie szukać":DNajważniejsze że wszystko się dobrze skończyło:) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 O jakie szczęśliwe zakończenie. :) Dobrze, że tego goldena zauważyłyście, pewnie pies dalej by się błąkał, a pan nadal szukał uciekiniera. :roll: Kiedy jakieś fotki Boneczka? Jak tam Bonek po obcięciu? :cool3: Quote
Tepes Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jutro coś porobie:) Normalnie po obcięciu jak wcześniej:P Quote
Tepes Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Miałam dziś robić ale Renata przyszła dziś po mnie akurat w tym momencie kiedy wyciągałam aparat a teraz nie chce mi się robić.Wolę jak jest słońce, bo lepiej wychodzą niż z lampą:) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Spoko. :D No to czekamy na jutrzejsze zdjęcia. :cool3: Quote
Illusion Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 To dobrze, że koniec wycieczki złotego skończył się tak, a nie inaczej. Równie "dobrze" ktoś mógłby go sobie przywłaszczyć... :shake:. Takiej rodzinie, co mieszka niedaleko mnie jakiś czas temu prawdopodobnie ukradli pekińczyka, po prostu nagle znikł, brama była otwarta, pod samochód na pewno nie wbiegł, bo byłoby widać martwego psiaka... Quote
Tepes Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Martunia']Spoko. :D No to czekamy na jutrzejsze zdjęcia. :cool3: Postaram się wywiązać obowiązku i wstawić:D [quote name='Tengusia']przypelzalismy sie przywitac :hand: Witam witam:) A dlaczegoż przypełzli, tak ciepło?:evil_lol: [quote name='Malina.']To dobrze, że koniec wycieczki złotego skończył się tak, a nie inaczej. Równie "dobrze" ktoś mógłby go sobie przywłaszczyć... :shake:. Takiej rodzinie, co mieszka niedaleko mnie jakiś czas temu prawdopodobnie ukradli pekińczyka, po prostu nagle znikł, brama była otwarta, pod samochód na pewno nie wbiegł, bo byłoby widać martwego psiaka... No tak mógł sobie go ktoś wziąć, samochód mógł go przejechać a potem bym miała wyrzuty sumienia jakby mu coś się stało a ja bym go nie zaprowadziła do domu. Quote
Kinia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja też czekam na te obiecane zdjecia;) Miłego dnia! Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja chcę fotki obciętego Bona:cool3::loveu: Quote
Tepes Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Kinia']Ja też czekam na te obiecane zdjecia;) Miłego dnia! Witam!:) Dziękuję i wzajemnie!!:) [quote name='goldenka245']Ja chcę fotki obciętego Bona:cool3::loveu: W sumie różnicy nie widać:D Bo ja go obcinam nie jak całkiem zarośnie tylko troche mu włosy odrosną;D Quote
Tepes Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Takie cuś:D Tylko nie chodziło zbyt o postawe tylko żeby było włosy na klatce widać z boku jak ma obcięte:D Quote
Tepes Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Kinia']Tylko troszke widać to obcięcie;) Wiem:D Bo nie miał takich długich włosów żeby różnice było widać ale chcieliście to macie:P [quote name='Martunia']Mój ukochany Boneczek! :iloveyou: :) Quote
Kinia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Acctiually']Wiem:D Bo nie miał takich długich włosów żeby różnice było widać ale chcieliście to macie:P No i dziękujemy;) Quote
agaciaaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cześć :) Bonek obcięty czy nie, i tak śliczny :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts