Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']Jutro caly dzien szwedam sie gdzies po miescie z kolega Jakubem xD wiec pewnie poznym wieczorkiem dopiero sie pojawie u was dziewczeta spowrotemmm ... Aaaaaaaa to żęby Cie kajś tam jego laska nie zabiła za to że sez nim łaizsz:eviltong::eviltong: Ahh tak będziemy tęsknić:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 eeeh co ona moze mi zrobic ;p ja mu tylko zapewnie zeby sie chlopak nie nudzil Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Hahaha, na pewno nie ty jedna się zawiodłaś :diabloti::lol: aż szkoda gadać. :lol: Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ładnemu we wszystkim ładnie:diabloti: I co po mnie powtarzasz?:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']eeeh co ona moze mi zrobic ;p ja mu tylko zapewnie zeby sie chlopak nie nudzil No wiesz co jak byłach nad morzem to był fajny kolega Damian no ale laska mioł no ale akurat nad morzeb był bez lachony i to durś ze mną po placu łaził i wgl w sobota byli my w Szczyrku to jego lachona już jechała kobito jak łona wsiadła do autobusu to mie wzrokiem normalnie zabijała:diabloti: [quote name='Martunia']Hahaha, na pewno nie ty jedna się zawiodłaś :diabloti::lol: aż szkoda gadać. :lol: Haha to lepi nie godej ale i tak Cie kochom:loveu::loveu: [quote name='Sweet']I co po mnie powtarzasz?:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Nie przypominom se żebych powtarzała to po Tobie:roll: Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'] Nie przypominom se żebych powtarzała to po Tobie:roll: to spójrz post ten co napisałaś który zacytowałam wtedy;) No na ten co cytowałam:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 oj znam to znam xD ale co kiedy ona mialaby mnie looknac??? chyba ze jak bede u nich w sobote czy niedziele ale nie sadze zeby sie pokazala xd Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']oj znam to znam xD ale co kiedy ona mialaby mnie looknac??? chyba ze jak bede u nich w sobote czy niedziele ale nie sadze zeby sie pokazala xd NO ale wiesz co laska od Damiana tyż nie miała jak mie z nim zoboczyć a mie zabić chciała:evil_lol::evil_lol: I Pan D musioł ji tłumaczyć że jo mom ino 17 lot( łon mo 24 xD) i wciskoł kit że jo synka mom i wgl:evil_lol::evil_lol: [quote name='Sweet']to spójrz post ten co napisałaś który zacytowałam wtedy;) No na ten co cytowałam:eviltong: O matko jo ino przeczytałach to co było niży xD Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']Haha to lepi nie godej ale i tak Cie kochom:loveu::loveu: łiii :loveu: haha niezła historia z tym Damianem :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Martunia']łiii :loveu: haha niezła historia z tym Damianem :evil_lol: No cóż ale te jego lachona to tako ooo matko durś jęczy:evil_lol::evil_lol: Ale dobra mniejsza z tym xD Kurde nie chce mi sie jutro iś zalatwić do statniny żebych w piątek mogła przyś:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'] O matko jo ino przeczytałach to co było niży xD hehe:evil_lol::evil_lol: Trzeba miec oczy szeroko otwarte:eviltong::eviltong: a co u Bonka?:D Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Sweet']hehe:evil_lol::evil_lol: Trzeba miec oczy szeroko otwarte:eviltong::eviltong: a co u Bonka?:D Tja jo mom szeroko zamknięte:evil_lol: No a cóż u niego no nic xD śpi se teroz skosili zboże to jest w raju bo myszy goni i kopie dziury:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']Tja jo mom szeroko zamknięte:evil_lol: No a cóż u niego no nic xD śpi se teroz skosili zboże to jest w raju bo myszy goni i kopie dziury:evil_lol: no chyba:evil_lol::evil_lol::eviltong: O no to fajnie:D przynajmniej się chłopak cieszy:razz: Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Haha no cóż, ludzie są różni. :diabloti: Oj ty leniu :eviltong: Ale szczerze mówiąc się nie dziwę, mi się ostatnio w ogóle nic nie chce.. nie ma to jak wakacyjny leń :eviltong: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Sweet']no chyba:evil_lol::evil_lol::eviltong: O no to fajnie:D przynajmniej się chłopak cieszy:razz: Ojj i to bardzo xD Dzisiej mu mysz pon łapami lotała ale na szczęście ji nie złapoł bo by ją zabił:evil_lol: [quote name='Martunia']Haha no cóż, ludzie są różni. :diabloti: Oj ty leniu :eviltong: Ale szczerze mówiąc się nie dziwę, mi się ostatnio w ogóle nic nie chce.. nie ma to jak wakacyjny leń :eviltong: I to bardzo różni xD Mi sie całe życie NIC nie chce :p Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 E tam, jedna mysz mniej spośród tysięcy... :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']E tam, jedna mysz mniej spośród tysięcy... :evil_lol: Jesteś bez serca...:shake: :diabloti: Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']I to bardzo różni xD Mi sie całe życie NIC nie chce :p Biedna myszka :evil_lol: Morderca by ją zabił. No wiesz, mi zależy co. :evil_lol: Spać mi się chce. :evil_lol: PS a i super banner, oddaje prawdziwe oblicze pittbulo-podhalana... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jessu ile jeszcze razy baner teraz zmienisz ??:D:D ale też fajny :D^^:loveu::diabloti: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Martunia']Biedna myszka :evil_lol: Morderca by ją zabił. No wiesz, mi zależy co. :evil_lol: Spać mi się chce. :evil_lol: PS a i super banner, oddaje prawdziwe oblicze pittbulo-podhalana... O spać tyż mi sie chce xD A tu niedługo zaś tak wczas wstawać przez 10 miechów BOOŻE czemu:lol: Tak to mój Bono i wszystko o nim już wiadomo:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jessu ile jeszcze razy baner teraz zmienisz ??:D:D ale też fajny :D^^:loveu::diabloti: A nie wiem ile bydzie mi sie chciało:lol: Dzięki:) [quote name='Pestka']Hej, Anulko wieczornie :D hej:hand: Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']O spać tyż mi sie chce xD A tu niedługo zaś tak wczas wstawać przez 10 miechów BOOŻE czemu:lol: Tak to mój Bono i wszystko o nim już wiadomo:evil_lol: No widzisz, to jednak coś ci się chce :diabloti: Jej ty mi nie mów, bo jak o tym myślę to mi aż niedobrze :shake: Pewnie, szczególnie o jego "osobie" wiedzą ci, którzy spotkali się z nim na żywo, np. na zlocie. :diabloti: Ale banner mi się naprawdę podoba :D Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz, to jednak coś ci się chce :diabloti: Jej ty mi nie mów, bo jak o tym myślę to mi aż niedobrze :shake: Pewnie, szczególnie o jego "osobie" wiedzą ci, którzy spotkali się z nim na żywo, np. na zlocie. :diabloti: Ale banner mi się naprawdę podoba :D To chyba ino jedna rzecz jako mi sie chce:evil_lol::evil_lol: Jo ino słysza te słowo na s to mie czepie:evil_lol::evil_lol: No oczywiście poznali jego mroczno strooona:diabloti: Dzięki mi tyż sie podobo a avatar?:D Fany pudel nie:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono']To chyba ino jedna rzecz jako mi sie chce:evil_lol::evil_lol: Jo ino słysza te słowo na s to mie czepie:evil_lol::evil_lol: No oczywiście poznali jego mroczno strooona:diabloti: Dzięki mi tyż sie podobo a avatar?:D Fany pudel nie:evil_lol::evil_lol: Haha no u mnie najczęściej też :diabloti: To witaj w klubie :eviltong: Haha i jednocześnie odkryli, że to nie golden, ojj nie. To podhalan, a na pewno drzemie w nim krew pittbula :cool3: Noo zapomniałam o avatarze napisać :evil_lol: Ale również fajny :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zmien avatar :eviltong: bo mi sie nie podoba i sie nie moge przyzwyczaic poza tym nie przepadam za pudlami ( wiadomo kazdego psa kocham ale są rasy których nie lubie :D) Quote
Recommended Posts