Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']nooo idziemy zapraszac[/quote] [COLOR=Blue]No nie i Marta jeszce se poszła:evil_lol: No to jutro imprezka u mnie:cool3::cool3: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No spoooko :) Jutroo imprezujemy u Booonowej to tym razem ja przyprowadze swoich panoo xD Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']No spoooko :) Jutroo imprezujemy u Booonowej to tym razem ja przyprowadze swoich panoo xD[/quote] [COLOR=Blue]Ooook ale tyż takich przystojnych jak jo nom przyniosłach:cool3: Życie jest zbyt krótkie żeby siedzieć i nic nie robić trzeba sie zabiawić trocha:eviltong: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no spoookooo Poznaniakow przywiozem xD wlasnie bawmy sie poki jeszcze mozemy xD Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']no spoookooo Poznaniakow przywiozem xD wlasnie bawmy sie poki jeszcze mozemy xD[/quote] [COLOR=Blue]ok Poznaniacy tyż mogą być xD najlepi coś w stylu Orlanda Abo Deepa:cool3: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hehehe zobaczysz jutroo xD kiedy ta Martusia wroci !!!! a sskarpetka niech zaluje ze ominela ja taka impra xd Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Pestka']Orlando jest nieładny :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]jeest i to bardzo:loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ehhhh mnie sie podoba ten ktorego Pestka przyprowadzila do mnie na imprezke xD mam nadzieje ze czesciej bedzie on i ona do nas wpadac na imprezki xD Quote
Pestka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']ehhhh mnie sie podoba ten ktorego Pestka przyprowadzila do mnie na imprezke xD mam nadzieje ze czesciej bedzie on i ona do nas wpadac na imprezki xD[/QUOTE] No raczej że ładny mój bo jest mój :loveu: :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']ehhhh mnie sie podoba ten ktorego Pestka przyprowadzila do mnie na imprezke xD mam nadzieje ze czesciej bedzie on i ona do nas wpadac na imprezki xD[/quote] [COLOR=Blue]Ale to tak nie powinno być wpadają same baby i specjalnie przyprowazdiłach chippendalesów a ta mi tu z jakimś swoim chopem przylazła:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 oooh ja tez chcem...ide szukac sobie faceta Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 eeh swoi tez sa fajni ja bede szukac swego i jutro przyjde do ciebie ze swym i innymi zacnymi panami xD poznaniakami Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']oooh ja tez chcem...ide szukac sobie faceta[/quote] [COLOR=Blue]Szukać chopa to możesz se późni nie w czasie zabawy z chippendalesami xD [/COLOR][quote name='łapeczek']eeh swoi tez sa fajni ja bede szukac swego i jutro przyjde do ciebie ze swym i innymi zacnymi panami xD poznaniakami[/quote] [COLOR=Blue]Właśnie nie bo z moimi chłopaczkami nie idzie sie zabawić:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 eeeh to twoi moj sa imprezooowi patrz jakiego przystojniaka znalazlam [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/5073/tndsc00471nt4.jpg[/IMG] Quote
Pestka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 To Co idzie robic z tymi Twoimi? :diabloti: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']eeeh to twoi moj sa imprezooowi patrz jakiego przystojniaka znalazlam [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/5073/tndsc00471nt4.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=Blue]Adzie może sie spodobo:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [quote name='Pestka']To Co idzie robic z tymi Twoimi? :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]WSZYSTKO[/COLOR]:diabloti: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hej, hej, już jestem :D:D Ooo impreza u Anulci, ja się przyłączę na pewno :cool3::cool3::cool3::loveu: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hehe penie jej sie spoooodoooba ( ale bedzie miala biedaczka do nadrabiania u mnie i i Ciebie ) no Martus obowiazkowoo jutroo jestes u Bonowej 1!! Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Hej, hej, już jestem :D:D Ooo impreza u Anulci, ja się przyłączę na pewno :cool3::cool3::cool3::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No to super:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No pewnie, że będę, jakaś impreza "niedaleko" to ja już lecę :evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Noo to dobrze !!! a we wtorek imprezka u Faxowej :) i bede a wy ?? Quote
Recommended Posts