Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Moniek193']Ale fajne widoczki, lubię takie:loveu: http://i25.tinypic.com/34rzuo1.png a jo kochom:loveu::loveu: dzięki:) [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale wolisz wode prawda? :mad: uspokój sie:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']a jo kochom:loveu::loveu: dzięki:) uspokój sie:eviltong: nie bo ja wiem że Monika woli wode :mad::p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ha !!! Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie bo ja wiem że Monika woli wode :mad::p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ha !!! No i cóż z tego każdy woli co innego i nie ma w tym nic złego. Jo kochom góry Ty wolisz woda i jest git majonez;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']No i cóż z tego każdy woli co innego i nie ma w tym nic złego. Jo kochom góry Ty wolisz woda i jest git majonez;) to w takim razie po kim ja odziedziczylam ta milosc do wody ??:D:D po tacie ? wlasnie moze po ojcu wkoncu on mieszka nad woda :evil_lol::loveu: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to w takim razie po kim ja odziedziczylam ta milosc do wody ??:D:D po tacie ? wlasnie moze po ojcu wkoncu on mieszka nad woda :evil_lol::loveu: No właśnie po ojcu mieszko nad morzem to do niego jedź:diabloti: Quote
Pestka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hej, wpadlam sie przywitac i wtrącic, że ja tam wolę morze :loveu: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Pestka']Hej, wpadlam sie przywitac i wtrącic, że ja tam wolę morze :loveu: hej:hand: no i widzisz Paulina nie kazdy woli góry;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Pestka napisał(a):Hej, wpadlam sie przywitac i wtrącic, że ja tam wolę morze :loveu: ooo !!! już cie lubie !! :D:D:D:loveu::loveu::cool3: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Heloł :loveu: I jak tam, doszłaś do kompa? :eviltong: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Heloł :loveu: I jak tam, doszłaś do kompa? :eviltong: hej:hand: było ciężko ale jakoś doszłach:cool3: kurde jada se autobusem pacza pogotowie...a obok worek z ciałem...masakra Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No mówiłaś mi... Niemiły to musiał być widok :shake: Co tam? :eviltong: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']hej bonowa co tam? Dzień dobry;) A cóż a nic nie slychać nuuudno brat przyjechała z gór to już niebzyt moge sie siedziec na jego kąpie niestety w mój to jest jedna wielko masakra bo stary jest i wgl xD [quote name='Martunia']No mówiłaś mi... Niemiły to musiał być widok :shake: Co tam? :eviltong: Kurde no nic jest żem niepełnosprawno i na 99% jada w sroda na Chechło:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Bonowa pisze jak cos na gg do mnie 8408628 xD Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No i znów nam wyjedziesz :eviltong: A na ile? Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']Bonowa pisze jak cos na gg do mnie 8408628 xD Już xD [quote name='Martunia']No i znów nam wyjedziesz :eviltong: A na ile? Zaś ino na 1 dzień tak ze znajomymi nad jeziorko:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']Już xD Zaś ino na 1 dzień tak ze znajomymi nad jeziorko:diabloti: o jak fajnie :multi: mama bedzie plywac :D:D Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o jak fajnie :multi: mama bedzie plywac :D:D Jo pływom choby wcale i nie wiadomo czy byda bo okres mi sie zbliżo:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 zblizo ci sie wizyta Ciotki klotki czerownom limuzynka xd Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']zblizo ci sie wizyta Ciotki klotki czerownom limuzynka xd nie bo czerwonym ferrari:diabloti: Kurde co sie u mie na osiedlu dzieje..coc hwila jakoś nastolatka w moimw ieku bądź młodszo mo dziecko to jest nienormalne:lol: a mozę już czas na mie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aa nie bo jo już dziecko mom a nawet 2:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono']nie bo czerwonym ferrari:diabloti: Kurde co sie u mie na osiedlu dzieje..coc hwila jakoś nastolatka w moimw ieku bądź młodszo mo dziecko to jest nienormalne:lol: a mozę już czas na mie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aa nie bo jo już dziecko mom a nawet 2:diabloti: jak czas na ciebie skoro masz juz dzieci :D:D tym bardziej ze jedno 15 letnie nie wystarczy ci ??:D:D:D:D Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak czas na ciebie skoro masz juz dzieci :D:D tym bardziej ze jedno 15 letnie nie wystarczy ci ??:D:D:D:D no przecież napisałach że mom już 2xD i mi to starczy fajnie 15 letnie dziecko a 2 to 4 takie kremowe włochate:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hehe w Pn jest tak samo malolaty maja dzieci ;/ a ja widze po sobie jaki to problem miec dziecko i je wychowac ;] wiec bardzo ale to bardzo dobrze sie zastanowe zanim wspocze do lozka z kimc czyms ... bo problemy z tego moga tylko byc Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Bozze to ile ja tych dzieci mam ...;] jedno 8 miesieczne ( kochana lustrzaneczka ) jedno 3 letnie ( w sumie to prawie 4 letnie bo w kwietniu konczy 4 ) w lutym bedzie nastepne ( konisko biore w dzierzawe ) w kwietniu naspetne i lipcu ( bo te dwa łobuzy przyjezdzaja London i Latino ) .... no to gromadke juz mom Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']hehe w Pn jest tak samo malolaty maja dzieci ;/ a ja widze po sobie jaki to problem miec dziecko i je wychowac ;] wiec bardzo ale to bardzo dobrze sie zastanowe zanim wspocze do lozka z kimc czyms ... bo problemy z tego moga tylko byc No jak na razie to dziecko w naszym wieku to jest ino problem...całe zycie zapieprzone to trzeba se dobrze przemyśleć a jest tyle srodków antykoncepcyjnych...ogólnie jedna wielko masakra idą z pierwszym lepszym do łóżka a potym mama zostaniesz babcią:cool1: [quote name='łapeczek']Bozze to ile ja tych dzieci mam ...;] jedno 8 miesieczne ( kochana lustrzaneczka ) jedno 3 letnie ( w sumie to prawie 4 letnie bo w kwietniu konczy 4 ) w lutym bedzie nastepne ( konisko biore w dzierzawe ) w kwietniu naspetne i lipcu ( bo te dwa łobuzy przyjezdzaja London i Latino ) .... no to gromadke juz mom No no to mosz niezło gromadka:D No ale widzisz jo urodziłach dziecko mając 2 lata:diabloti: Quote
Recommended Posts