Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie bo ja wiem że Monika woli wode :mad::p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ha !!!
No i cóż z tego każdy woli co innego i nie ma w tym nic złego. Jo kochom góry Ty wolisz woda i jest git majonez;)

Posted

[quote name='Anula & Bono']No i cóż z tego każdy woli co innego i nie ma w tym nic złego. Jo kochom góry Ty wolisz woda i jest git majonez;)

to w takim razie po kim ja odziedziczylam ta milosc do wody ??:D:D po tacie ? wlasnie moze po ojcu wkoncu on mieszka nad woda :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']to w takim razie po kim ja odziedziczylam ta milosc do wody ??:D:D po tacie ? wlasnie moze po ojcu wkoncu on mieszka nad woda :evil_lol::loveu:
No właśnie po ojcu mieszko nad morzem to do niego jedź:diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Heloł :loveu:
I jak tam, doszłaś do kompa? :eviltong:
hej:hand:
było ciężko ale jakoś doszłach:cool3:

kurde jada se autobusem pacza pogotowie...a obok worek z ciałem...masakra

Posted

[quote name='łapeczek']hej bonowa co tam?
Dzień dobry;)
A cóż a nic nie slychać nuuudno brat przyjechała z gór to już niebzyt moge sie siedziec na jego kąpie niestety w mój to jest jedna wielko masakra bo stary jest i wgl xD

[quote name='Martunia']No mówiłaś mi... Niemiły to musiał być widok :shake:
Co tam? :eviltong:
Kurde no nic jest żem niepełnosprawno i na 99% jada w sroda na Chechło:diabloti:

Posted

[quote name='łapeczek']Bonowa pisze jak cos na gg do mnie 8408628 xD
Już xD

[quote name='Martunia']No i znów nam wyjedziesz :eviltong:
A na ile?
Zaś ino na 1 dzień tak ze znajomymi nad jeziorko:diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o jak fajnie :multi: mama bedzie plywac :D:D
Jo pływom choby wcale i nie wiadomo czy byda bo okres mi sie zbliżo:diabloti:

Posted

[quote name='łapeczek']zblizo ci sie wizyta Ciotki klotki czerownom limuzynka xd
nie bo czerwonym ferrari:diabloti:
Kurde co sie u mie na osiedlu dzieje..coc hwila jakoś nastolatka w moimw ieku bądź młodszo mo dziecko to jest nienormalne:lol: a mozę już czas na mie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aa nie bo jo już dziecko mom a nawet 2:diabloti:

Posted

[quote name='Anula & Bono']nie bo czerwonym ferrari:diabloti:
Kurde co sie u mie na osiedlu dzieje..coc hwila jakoś nastolatka w moimw ieku bądź młodszo mo dziecko to jest nienormalne:lol: a mozę już czas na mie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aa nie bo jo już dziecko mom a nawet 2:diabloti:

jak czas na ciebie skoro masz juz dzieci :D:D tym bardziej ze jedno 15 letnie nie wystarczy ci ??:D:D:D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak czas na ciebie skoro masz juz dzieci :D:D tym bardziej ze jedno 15 letnie nie wystarczy ci ??:D:D:D:D
no przecież napisałach że mom już 2xD i mi to starczy fajnie 15 letnie dziecko a 2 to 4 takie kremowe włochate:diabloti:

Posted

hehe w Pn jest tak samo malolaty maja dzieci ;/ a ja widze po sobie jaki to problem miec dziecko i je wychowac ;] wiec bardzo ale to bardzo dobrze sie zastanowe zanim wspocze do lozka z kimc czyms ... bo problemy z tego moga tylko byc

Posted

Bozze to ile ja tych dzieci mam ...;] jedno 8 miesieczne ( kochana lustrzaneczka ) jedno 3 letnie ( w sumie to prawie 4 letnie bo w kwietniu konczy 4 ) w lutym bedzie nastepne ( konisko biore w dzierzawe ) w kwietniu naspetne i lipcu ( bo te dwa łobuzy przyjezdzaja London i Latino ) .... no to gromadke juz mom

Posted

[quote name='łapeczek']hehe w Pn jest tak samo malolaty maja dzieci ;/ a ja widze po sobie jaki to problem miec dziecko i je wychowac ;] wiec bardzo ale to bardzo dobrze sie zastanowe zanim wspocze do lozka z kimc czyms ... bo problemy z tego moga tylko byc
No jak na razie to dziecko w naszym wieku to jest ino problem...całe zycie zapieprzone to trzeba se dobrze przemyśleć a jest tyle srodków antykoncepcyjnych...ogólnie jedna wielko masakra idą z pierwszym lepszym do łóżka a potym mama zostaniesz babcią:cool1:

[quote name='łapeczek']Bozze to ile ja tych dzieci mam ...;] jedno 8 miesieczne ( kochana lustrzaneczka ) jedno 3 letnie ( w sumie to prawie 4 letnie bo w kwietniu konczy 4 ) w lutym bedzie nastepne ( konisko biore w dzierzawe ) w kwietniu naspetne i lipcu ( bo te dwa łobuzy przyjezdzaja London i Latino ) .... no to gromadke juz mom
No no to mosz niezło gromadka:D
No ale widzisz jo urodziłach dziecko mając 2 lata:diabloti: