Dinka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Antea... :loveu: Fajne... :diabloti: Pisz esy, pisz dziecko. :evil_lol: Esemesy rulezzzzz... :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Acctiually']Ja sie nazywam Antea ( nie Aneta) Dinka, Acctiually nazywa się Antea! (a nie Aneta). [quote name='Acctiually']No widzisz Marta na mnie z kijem idzie:D E tam grzecznie czy niegrzecznie wali mnie to:D Ale nie będe sie czuła wtedy osamotniona:P O co się skarżysz! :eviltong: Osamotniona. :lol: Nie rozśmieszaj mnie, teraz po smsach co innego widzę,fajne tam musisz mieć z nim. :cool3: Mówiłam, że będzie dobrze. :) Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Przekazuję od Acctiually: Jak na razie Anula nie wejdzie na Dogo, bo jest wykończona spacerem. ;) Quote
Tepes Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Dinka']Aneta... :loveu: Fajne... :diabloti: Pisz esy, pisz dziecko. :evil_lol: Esemesy rulezzzzz... :evil_lol: AnTea nie Aneta Tam esy rlz:evil_lol: [quote name='Helga&Ares']no i gdzie te fotki :evil_lol: W d u Murzyna xP [quote name='Martunia']Dinka, Acctiually nazywa się Antea! (a nie Aneta). O co się skarżysz! :eviltong: Osamotniona. :lol: Nie rozśmieszaj mnie, teraz po smsach co innego widzę,fajne tam musisz mieć z nim. :cool3: Mówiłam, że będzie dobrze. :) O widze że Marta poprawiła że nie Aneta tak trzymać:D Tak dobrze po esach widzisz:D Ale mogłaś częściej pisać xP [quote name='Martunia']Przekazuję od Acctiually: Jak na razie Anula nie wejdzie na Dogo, bo jest wykończona spacerem. ;) Ojjj tak weszłam na dogo ale fotek nie ma jestem wykończona...:P Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Acctiually']O widze że Marta poprawiła że nie Aneta tak trzymać:D Tak dobrze po esach widzisz:D Ale mogłaś częściej pisać xP [/quote] Noo wiadomo. :cool3: Może i mogłam, ale też zależy kiedy. :) Bo byłam jeszcze w kinie. Będziemy czekać na zdjęcia. :cool3: Quote
Tepes Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Sorko że dziś nie ma ale już nie dałam rady... Quote
infers Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Acctiually']Sorko że dziś nie ma ale już nie dałam rady... Bu! Nie będzie fotek kawalerów:placz::placz::evil_lol:. Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Teraz Anula śpi pewnie i odpoczywa po pełnym wrażeń dniu. :) Pewnie jutro jakieś nam to zdjęcia wklei. :p Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 to czekamy w takim razie na zdjecia kluzków:D:D ja ich uwielbiam:D mam nadzieje ze za rok jak pojedziesz na zlot wypożyczysz mi kluska:loveu: Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='infers1995']Bu! Nie będzie fotek kawalerów:placz::placz::evil_lol:. Wybacz!! Dziś będą:) [quote name='Kati16']Kiedy będą fotki? :evil_lol: Dziś:) Żałuje że rano aparatu nie wziełam bo była piękna rosa na pajęczynach i to super wyglądało.Jak nie zapomne jutro rano wezme aparata:) [quote name='Martunia']Teraz Anula śpi pewnie i odpoczywa po pełnym wrażeń dniu. :) Pewnie jutro jakieś nam to zdjęcia wklei. :p Ojjj tak wczoraj strasznie wcześnie mnie ścięło z nóg:diabloti: [quote name='xxSweetGirl93xx']to czekamy w takim razie na zdjecia kluzków:D:D ja ich uwielbiam:D mam nadzieje ze za rok jak pojedziesz na zlot wypożyczysz mi kluska:loveu: To czekajcie czekajcie:D No tak za drobną opłatą kluska moge Ci wypożyczyć :evil_lol: [quote name='jbk']Buziaki po przerwie ;) Ooo witamy:multi: [quote name='Kati16']Witankoo :cool3: Hej:hand: Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='gordonowa']Cześć,czekam na zdjęcia. Witam:) [quote name='Martunia']Gienia! :multi: Czekamy na zdjęcia. :) Hej Gertrudziu:hand: Ja nie wiem jakim cudem ale miedzy łopatkami mam wielkiego sińca i jak boli... Ale przecież wczoraj nic takiego nie robiłam... Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oj biedna. :( Może jak spałaś to się uderzyłaś o coś. Fotki chcemy! Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Nie wiem może jak siedzieliśmy w tej knajpie to od drewnianego stołka. Bo w szkole zawsze mam siniaka od stołka na kręgosłupie:D A fotki później jak pójdziemy na spacerek:P Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A no to pewnie od tego. ;) To poczekamy. :) Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']dzień doberek :hand: Dobry:diabloti: [quote name='Martunia']A no to pewnie od tego. ;) To poczekamy. :) To czekajcie:evil_lol: Quote
Recommended Posts