agaciaaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Iza.']Zobaczę co da się zrobić :diabloti: ale i tak najlepiej by było jakbyś przyjechała do mnie w końcu, zobaczyła zdjęcia i przy okazji obrożę :diabloti: Właśnie zauważyłam, że już nie wstawiasz codziennie fot hah :evil_lol: Coś tam planuje już od dłuższego czasu :eviltong: ale co z tego wyjdzie to się zobaczy, bo jednak brakuje mi w moim fujiku funkcji które ma lustro ;) i z ISO nie poszaleje, bo juz przy 400 mam takie szumy, ze szok, no AF jest tak wolny, że mnie coś strzela :placz::evil_lol: A że mam w tym roku 18 to tylko szepne rodzince, że tylko kasa wchodzi w gre, żadnych tam pierduł nie chce, to może choć na pół Canonika se nazbieram :loveu::evil_lol: Na początku specjalni dla Agaci jej przyszły mąż :loveu::loveu::evil_lol: Myslicie, że mogę z tego ulegić jakiegoś małego slicznego grzyweczka? :loveu::diabloti: Oj no wiesz, że ja chętnie, tylko ciężko byłoby się zgrać :cool3: Jakbym miała to bym wstawiała :evil_lol: ale pustkami świeci, choć ostatnio coś tam trochę cyknęłam :lol: Ooo, no 18 to świetna okazja :razz: Zazdroszcze, ja też chce 18 :placz: :evil_lol: ja to w życiu na lustro nie nazbieram :evil_lol: A jakiego planujesz? Ooo, dziekuję :loveu: Kawał chłopa z niego już :loveu: Ani się obejrzysz, a będziesz się na wesele szykować :evil_lol: O, to jest świetny pomysł!!! Nawet dwa by Ci pewnie wyszły :loveu: http://i34.tinypic.com/b3vmds.jpg :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jak ja dawno Lunki nie widziałam:loveu: Quote
Iza. Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='deer_1987']Wow ale duzo z niej wyszlo.. Tak to juz jest kiedy pies ma duuużo podszerstka :eviltong: [quote name='agaciaaa']Oj no wiesz, że ja chętnie, tylko ciężko byłoby się zgrać :cool3: Jakbym miała to bym wstawiała :evil_lol: ale pustkami świeci, choć ostatnio coś tam trochę cyknęłam :lol: Ooo, no 18 to świetna okazja :razz: Zazdroszcze, ja też chce 18 :placz: :evil_lol: ja to w życiu na lustro nie nazbieram :evil_lol: A jakiego planujesz? Ooo, dziekuję :loveu: Kawał chłopa z niego już :loveu: Ani się obejrzysz, a będziesz się na wesele szykować :evil_lol: O, to jest świetny pomysł!!! Nawet dwa by Ci pewnie wyszły :loveu: http://i34.tinypic.com/b3vmds.jpg :loveu::loveu: Taaa nie chce Ci się i tyle :diabloti: Ja to nie m ani zdjęć ani ochoty żeby je wstawiać :evil_lol: pff za późno juz, miałaś już swoją :diabloti:no wiesz starość nie radość :diabloti: a weź przestań, pracowałaś to se mogłaś co nieco odłożyć :diabloti: jeszcze do końca się nie zdecydowałam, ale chyba 450d, strasznie długo broniłam się przed aparatami z tej serii i chciałam od razu 40d :evil_lol: ale chyba jednak a początek wystarczy mi to, no i przecież to obiektywy sa ważniejsze :eviltong: Spoko luz, mamy czas w końcu on dopiero 5 lat skończył :evil_lol: taaa i to w moim najulubieńszym czarnym umaszczeniu :loveu::loveu::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Jak ja dawno Lunki nie widziałam:loveu: zapraszam na któryś weekend do siebie :cool3: Quote
Izabela124. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Iza.'] zapraszam na któryś weekend do siebie :cool3:[/quote]Kiedyś skorzystam z zaproszenia:p Quote
agaciaaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Iza.']Taaa nie chce Ci się i tyle :diabloti: Ja to nie m ani zdjęć ani ochoty żeby je wstawiać :evil_lol: pff za późno juz, miałaś już swoją :diabloti:no wiesz starość nie radość :diabloti: a weź przestań, pracowałaś to se mogłaś co nieco odłożyć :diabloti: jeszcze do końca się nie zdecydowałam, ale chyba 450d, strasznie długo broniłam się przed aparatami z tej serii i chciałam od razu 40d :evil_lol: ale chyba jednak a początek wystarczy mi to, no i przecież to obiektywy sa ważniejsze :eviltong: Spoko luz, mamy czas w końcu on dopiero 5 lat skończył :evil_lol: taaa i to w moim najulubieńszym czarnym umaszczeniu :loveu::loveu::evil_lol:[/quote] Nieprawda :shake: Chce ale wiesz przecież w jakich godzinach mam teraz praktyki :cool3: Jakieś widocznie masz, bo dopiero co wstawiłaś :diabloti: No wiem, wiem... ja chce być młoda :placz: Taaaa, żeby jeszcze było co odkładać :roll: No nie przesadzaj, mi tam by 450d wystarczył :eviltong: najgorsze jest to że lustro to niekończące się wydatki... nie kończy sie przecież na zakupie body, a nawet obiektywu :eviltong: No to już tylko 13 zostało :multi: Eee ja tam wole jaśniejsze.. ale nawet jakbyś chciała to z łap Ci raczej grzywek nie wyjdzie :evil_lol: Quote
Feigned Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 oo, u mnie też się Canon pojawi nie długo :eviltong: niedźwiadek :loveu: Quote
Iza. Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Izabela124.']Kiedyś skorzystam z zaproszenia:p[/quote] A jak odległe to kiedyś ? :cool3: [quote name='agaciaaa']Nieprawda :shake: Chce ale wiesz przecież w jakich godzinach mam teraz praktyki :cool3: Jakieś widocznie masz, bo dopiero co wstawiłaś :diabloti: No wiem, wiem... ja chce być młoda :placz: Taaaa, żeby jeszcze było co odkładać :roll: No nie przesadzaj, mi tam by 450d wystarczył :eviltong: najgorsze jest to że lustro to niekończące się wydatki... nie kończy sie przecież na zakupie body, a nawet obiektywu :eviltong: No to już tylko 13 zostało :multi: Eee ja tam wole jaśniejsze.. ale nawet jakbyś chciała to z łap Ci raczej grzywek nie wyjdzie :evil_lol:[/quote] Wiem :diabloti: ale wiem, tez że już niedługo Ci się kończą i będziesz miała wooolne :cool3::diabloti: Taaa oprócz tych co wstawiłam to mam może jeszcze z 10 :evil_lol: w ogóle odkąd wróciłam to tylko raz aparat wzięłam, jak szłam coś z Luna porobić :evil_lol: Przykra wiadomość jest taka że młodość już nigdy nie wróci :placz::diabloti: A Ty jak zwykle narzekasz :mad::diabloti: Ja bardzo chętnie bym poszła do pracy, żeby choć trochę tych pieniędzy mieć :eviltong: Mi tez na początek wystarczy, obym go tylko miała :loveu::lol: dokładnie taaak, lustro to rzecz w która pakuje się mnóstwo pieniędzy, ale jednak lustro to lustro :loveu: Taaa tylko :loveu: No wiesz Luna ma jeszcze sporo białego na klasie i troche na brzuchu, to choc na łatki białe wystarczy :loveu::evil_lol: [quote name='Feigned']oo, u mnie też się Canon pojawi nie długo :eviltong: niedźwiadek :loveu:[/quote] No mnie to na pewno później niż u Ciebie, bo ja urodziny mam dopiero 1 stycznia :lol: Quote
M&S Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='deer_1987']Wow ale duzo z niej wyszlo..[/quote] ....normalka ;):evil_lol: A. Quote
Iza. Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']....normalka ;):evil_lol: A.[/quote] Z Twoich pewnie jeszcze więcej wychodzi nie ? :evil_lol: Quote
M&S Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Iza.']Z Twoich pewnie jeszcze więcej wychodzi nie ? :evil_lol:[/quote] Podobnie....moje trochę mniejsze i krótsze są, ale jest co czesać ;):evil_lol: A. Quote
taxelina Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nie no to z niuni wychodzi duzo ale nie az tyle :P Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Iza.']Pokaże, kiedyś na pewno :razz::evil_lol: W ogóle zaniedbałam się z fotkami ostatnio, nawet mi się robić nie chce :roll: Cyba czas zmienić aparat :evil_lol:[/quote] To zmieniaj na CANON'a i już. Bo my tutaj czekamy na porządne sesje z Lunką...:lol: pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Iza.']Wiem :diabloti: ale wiem, tez że już niedługo Ci się kończą i będziesz miała wooolne :cool3::diabloti: Taaa oprócz tych co wstawiłam to mam może jeszcze z 10 :evil_lol: w ogóle odkąd wróciłam to tylko raz aparat wzięłam, jak szłam coś z Luna porobić :evil_lol: Przykra wiadomość jest taka że młodość już nigdy nie wróci :placz::diabloti: A Ty jak zwykle narzekasz :mad::diabloti: Ja bardzo chętnie bym poszła do pracy, żeby choć trochę tych pieniędzy mieć :eviltong: Mi tez na początek wystarczy, obym go tylko miała :loveu::lol: dokładnie taaak, lustro to rzecz w która pakuje się mnóstwo pieniędzy, ale jednak lustro to lustro :loveu: Taaa tylko :loveu: No wiesz Luna ma jeszcze sporo białego na klasie i troche na brzuchu, to choc na łatki białe wystarczy :loveu::evil_lol:[/quote] Może będę miała wolne, a może nie....:diabloti: To dawaj te 10 :diabloti: i rób następne :eviltong: Naprawdę? :placz: czyli żyłam złudzeniami :placz: myślałam, że po 30 wiek mi sie zacznie cofać :roll: :evil_lol: Ja poszłam i co.. jakoś tych pieniędzy nigdzie nie widzę :niewiem: wyparowały? :diabloti: I dlatego mnie na nie nie stać :eviltong: Zobaczysz jak szybko zleci :loveu: No łatki pewnie by wyszły :lol: Quote
Iza. Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']Podobnie....moje trochę mniejsze i krótsze są, ale jest co czesać A.Oj na pewno jest :lol: [quote name='deer_1987']Nie no to z niuni wychodzi duzo ale nie az tyle :P Ale Niunia, nie ma długiego włosa :diabloti: [quote name='Asiaczek']To zmieniaj na CANON'a i już. Bo my tutaj czekamy na porządne sesje z Lunką... pzdr. Oj najszybciej jak to tylko będzie możliwe to zmienię ;) Na razie jednak mam inne wydatki;) i cos mi się Canon sprzed oczu oddala .. [quote name='agaciaaa']Może będę miała wolne, a może nie.... To dawaj te 10 i rób następne Naprawdę? czyli żyłam złudzeniami myślałam, że po 30 wiek mi sie zacznie cofać Ja poszłam i co.. jakoś tych pieniędzy nigdzie nie widzę wyparowały? I dlatego mnie na nie nie stać Zobaczysz jak szybko zleci No łatki pewnie by wyszły nie kłam mi już teraz :mad::diabloti: a zresztą masz być na festynie :diabloti: to możemy i od razu do mnie wskoczyć :cool3: Moze nie 10 ale z 5 dziś dam :multi: a robić mi się nie chce :evil_lol: Ojejku przepraszam jeśli sprawiłam Ci przykrość myślałam, ze wiesz :-(:evil_lol: Pff to co Ty za pieniądze miałaś co parują ? :crazyeye: A może oni Cię tam oszukali ? :shake::diabloti: Mnie tez nie bardzo stać, ale jakoś się łudzę, ze może się uda :lol: Taa na pewno :lol: Wiesz tak se myśl, że jednak jakbym się postarała to i całego białaska bym sobie ulepiła :loveu::lol: Quote
Iza. Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Sliczna ma mordke ;) Maks i Spark napisał(a):Ładna dziewczynka :) Miłego popołudnia A. Dziękujemy :loveu::p Quote
Pusiakowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hej, hej!:multi: co tam u was? :) slicznie fotki widzialam.:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Iza.']nie kłam mi już teraz :mad::diabloti: a zresztą masz być na festynie :diabloti: to możemy i od razu do mnie wskoczyć :cool3: Moze nie 10 ale z 5 dziś dam :multi: a robić mi się nie chce :evil_lol: Ojejku przepraszam jeśli sprawiłam Ci przykrość myślałam, ze wiesz :-(:evil_lol: Pff to co Ty za pieniądze miałaś co parują ? :crazyeye: A może oni Cię tam oszukali ? :shake::diabloti: Mnie tez nie bardzo stać, ale jakoś się łudzę, ze może się uda :lol: Wiesz tak se myśl, że jednak jakbym się postarała to i całego białaska bym sobie ulepiła :loveu::lol: Nie kłamie, jednak nie mam wolnego :diabloti: A długo ten festyn ma trwać? O ile dotrę, i będą sprzyjające okoliczności, to może może... :cool3: To niech Ci się zechce, zrób to dla mnie :diabloti: i koniecznie tą obróżkę pokaż wreszcie!!! :cool3: Wpadłam w depresje :( No właśnie nie wiem :roll: pewnie jakieś fałszywe były :shake: Powodzenia :cool3: Hmmm... szczeniaka może i tak :lol: http://i38.tinypic.com/o51hc5.jpg mój czarny niedźwiadek :loveu: Quote
Rahl Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://i33.tinypic.com/2is9hkz.jpg świetne :loveu: Quote
Iza. Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej, hej!:multi: co tam u was? :) slicznie fotki widzialam.:loveu: Oooo wróciłaś :diabloti: A u nas po staremu wszystko :cool3: Ja już przyzwyczaiłam sie w końcu do rytmu szkoły i mam więcej czasu dla siebie i psa niż na początku roku :lol: Miałm se robić prawko, ale chyba przełoże to na wiosnę ew. na wakacje, bo aż tak duzo tego czasu nie mam żeby jazdy robić:cool1: [quote name='agaciaaa']Nie kłamie, jednak nie mam wolnego :diabloti: A długo ten festyn ma trwać? O ile dotrę, i będą sprzyjające okoliczności, to może może... :cool3: To niech Ci się zechce, zrób to dla mnie :diabloti: i koniecznie tą obróżkę pokaż wreszcie!!! :cool3: Wpadłam w depresje :( No właśnie nie wiem :roll: pewnie jakieś fałszywe były :shake: Powodzenia :cool3: Hmmm... szczeniaka może i tak :lol: http://i38.tinypic.com/o51hc5.jpg mój czarny niedźwiadek :loveu: Jak to nie masz wolnego ? :crazyeye:To kiedy prace napiszesz ? :diabloti: Wiesz co nie wiem ile ma trwa, ale ja raczej nie będę do końca, albo chociaż tak w połowie wyjdę żeby psa odprowadzić ;) Dla Ciebie mówisz ? Hmm to zobaczę co da się zrobić :loveu::diabloti: Oj nie martwiaj się pomyśl, ze niektórzy są od Ciebie starsi i żyją :diabloti: O jaaa to trzeba było nie brac takich fałszywych :shake: Dziki na pewno się przyda :lol: Malusiego, bialusiego szczeniaczka ahhh :loveu::cool1: Taaa Twój :loveu: [quote name='gordonowa']http://i33.tinypic.com/2is9hkz.jpg świetne :loveu: Kluseczka :lol: Quote
Pusiakowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 hejo.:) a mnie ta szkola wykancza powoli.:shake: i juz drugi raz jestem chora w tym roku szkolnym.:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 http://i33.tinypic.com/2is9hkz.jpg moja cudna panienka :loveu: Podcinasz ją ? Quote
Ana04 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 http://i38.tinypic.com/o51hc5.jpg Jaki z niej fajny puchaty misiek! :loveu::loveu: Quote
Iza. Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Pusiakowa']hejo.:) a mnie ta szkola wykancza powoli.:shake: i juz drugi raz jestem chora w tym roku szkolnym.:roll: Ty teraz w 1 gim nie ? Jak tak, to temu Ci teraz tak ciężko, gim a podstawówka to duuża różnica, a jeszcze większa jest miedzy gim a LO normalnie przepaść ;P [quote name='Bartiśkowa_']http://i33.tinypic.com/2is9hkz.jpg moja cudna panienka :loveu: Podcinasz ją ? Taa, podcinam, ale na tych zdjęciach jest nie podcinana od jakiś 3 - 4 miesięcy ;) [quote name='Ana04']http://i38.tinypic.com/o51hc5.jpg Jaki z niej fajny puchaty misiek! :loveu::loveu: Zdecydowanie tak, mój malutki misio hah:lol: Quote
Recommended Posts