Izabela124. Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ooo na reszcie się odezwałaś :multi::multi::multi: Udanych wakacji życzę:loveu: Mi też coś przywieź :evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Marlenuś91 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 O jesteś w końcu :eviltong: Ja też życzę udanych wakacji bo ja niestety przez całe będę pracować :placz: Quote
Feigned Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 omg, Iza wróciła :crazyeye: jestem w szoku :evil_lol: eeeeej ja też chce do ny :loveu::loveu::loveu::placz: a na ile jedziesz? :cool3: Quote
taxelina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Eh a tu beda zdjecia czy tytlko gadanie? akwarium fote sie upominam Quote
Iza. Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Jednak zajrzałam ;pp agaciaaa napisał(a):Niech ja Cie tylko dorwe na żywo tylko kieeedy to będzie Jak będę to foty oczywiście będą A Ciebie piknik ominie Trzeba było po wyjeżdżać No to życzę miłej podróży i w ogóle miłych wakacji Na wystawie kochana, na wystawie :cool3: przecież wystawy to jus se nie odpuszczę :diabloti: Ej ni masz być :cool3: A wiesz, ze miałam taki zamiar ? i w ogóle to chciałam jeszcze zostać na rajdzie rowerowym i plenerze foto :evil_lol: Dzięki, dzięki :loveu: Tobie tez miłych wakacji :loveu: Będziesz pracowała w tym roku ? Izabela124. napisał(a):Ooo na reszcie się odezwałaś Udanych wakacji życzę Mi też coś przywieź Dzięki i nawzajem :loveu: Ha ha następna :evil_lol::diabloti: Marlenuś91 napisał(a):O jesteś w końcu :eviltong: Ja też życzę udanych wakacji bo ja niestety przez całe będę pracować :placz: Wiesz, ja tez mam zamiar popracować trochę :cool3: w końcu trzeba za coś te prezenty kupić :diabloti::evil_lol: Feigned napisał(a):omg, Iza wróciła :crazyeye: jestem w szoku :evil_lol: eeeeej ja też chce do ny :loveu::loveu::loveu::placz: a na ile jedziesz? :cool3: Nie przesadzaj :diabloti: To dawaj ze mną, ja bardzo chętnie Cię zabiorę :cool3: 23 sierpnia wracam :eviltong: deer_1987 napisał(a):Eh a tu beda zdjecia czy tytlko gadanie? akwarium fote sie upominam Były foty :diabloti: zaraz wstawię coś starego :evil_lol: Bedzie bedzie, tylko uporam się ze zgrywaniem zdjęć ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Miłych wakacji :loveu: A Lunka jedzie z tobą ? Fajne foty :lol: Quote
Iza. Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Miłych wakacji :loveu: A Lunka jedzie z tobą ? Fajne foty :lol: Nie jedzie ;) Dzieki :cool3: Quote
akodirka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 o ja to na aż tyle tam jedziesz? o jaaaa :shake::cool3: a co mówiłaś coś o borówkach? ze na nich byłaś :razz: bo ja musze jakieś inf ściągnąć :diabloti: Quote
Iza. Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 akodirka napisał(a):o ja to na aż tyle tam jedziesz? o jaaaa :shake::cool3: a co mówiłaś coś o borówkach? ze na nich byłaś :razz: bo ja musze jakieś inf ściągnąć :diabloti: Nooo na 2 miechy :eviltong: napisałam Ci na offie ;) deer_1987 napisał(a):Mokry szczesliwy pies :D Taaa, Luna na pewno hihih :lol: Quote
akodirka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Iza. napisał(a):Nooo na 2 miechy :eviltong: u, to dużo :razz: zabierz mnie w walizce ze sobą :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Iza.']Na wystawie kochana, na wystawie :cool3: przecież wystawy to jus se nie odpuszczę :diabloti: Ej ni masz być :cool3: A wiesz, ze miałam taki zamiar ? i w ogóle to chciałam jeszcze zostać na rajdzie rowerowym i plenerze foto :evil_lol: Dzięki, dzięki :loveu: Tobie tez miłych wakacji :loveu: Będziesz pracowała w tym roku ? Ooo to fajnie :lol: No to już by była przesada, żeby taką atrakcję opuścić :lol: No raczej będę, ale nie wiem na 100% :cool3: To może trzeba było w ogóle nie jechać? :eviltong: :evil_lol: Nooo będę, więc średnio miłe te moje wakacje będą :evil_lol: Ale dzięki ;) http://i41.tinypic.com/av3l39.jpg to u was w Czarnej jeszcze trawy zielonej nie ma??!! :eviltong::eviltong: :evil_lol: http://i44.tinypic.com/24mw5ee.jpg czy ona próbuje wyrwać "patyka" który jest w ziemi? Yyyy nie wiem jak to nazwać.. Moja Sara często tak robi :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Hej! :multi: ale mnie tu dawno nie bylo :oops: wymiziaj Lunke ode mnie :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Iza. napisał(a): A wiesz, ze miałam taki zamiar ? i w ogóle to chciałam jeszcze zostać na rajdzie rowerowym i plenerze foto :evil_lol: jakim plenerze? ja nic nie wiem :placz: Quote
Iza. Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Dolecialam :cool3: Jutro moze jakies foty wstawie :cool3::eviltong: nie mam polskich znakow :roll: [quote name='akodirka']u, to dużo zabierz mnie w walizce ze sobą no moze troche duuzo :eviltong: [quote name='Feigned']oooo ja, Iza, zabierz mnie juz za pozno, od 23 godz jestem na miejscu :diabloti: [quote name='agaciaaa']Ooo to fajnie No to już by była przesada, żeby taką atrakcję opuścić No raczej będę, ale nie wiem na 100% :cool3: To może trzeba było w ogóle nie jechać? :eviltong: :evil_lol: Nooo będę, więc średnio miłe te moje wakacje będą :evil_lol: Ale dzięki ;) http://i41.tinypic.com/av3l39.jpg to u was w Czarnej jeszcze trawy zielonej nie ma??!! :eviltong::eviltong: :evil_lol: http://i44.tinypic.com/24mw5ee.jpg czy ona próbuje wyrwać "patyka" który jest w ziemi? Yyyy nie wiem jak to nazwać.. Moja Sara często tak robi :evil_lol: No jacha, przeciez na wystawe jechac musze :loveu::evil_lol: ej no wez jedz, chociaz Ty chociaz byla :cool3: nie no bez porzsady:evil_lol: jest praca, jest kasa, wiec nie jest zle :cool3: no w kwietniu nie bylo haha:evil_lol: wiem o co Ci chodzi :cool3: taa mozna tak powiedziec :cool3::diabloti: [quote name='Pusiakowa']Hej! :multi: ale mnie tu dawno nie bylo :oops: wymiziaj Lunke ode mnie :loveu::loveu: hej, wymizam, ale w sierpniu dopiero hihi [quote name='Tinka:)']jakim plenerze? ja nic nie wiem :placz: niedaleko Czarnej:cool3: moj klub fotograficzny organiuzuje Pryzmat Quote
akodirka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 o ja, a ja dopiero z zakonczenia wrocilam :cool3: fajnie tam jest? a ludzi nie są straszni? i na jaki rajd miałaś jechac? powiedz, to może ja za Ciebie pojade :diabloti: Quote
kaskaSz Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://i44.tinypic.com/dmuzi1.jpg Jedz patyki! Będziesz wielka! :loveu::evil_lol: Udanych wakacji :) A gdzie pracujesz,jeśli można wiedzieć? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Widziałam niedźwiedzia :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dzień dobry, witamy się pierwszy raz w waszej galerii :p Fajna olbrzymka ta Twoja sunia :lol:, będziemy zagladać A. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Przydreptaliśmy i my. Luniśka wyrosła na duuuuża pannicę.:loveu: http://i33.tinypic.com/2ly35fo.jpg pzdr. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Iza.'] Reflektuje ktos na fotki z okna samolotu ? :cool3: no pewnie :) i zapraszamy do nas :p http://www.dogomania.pl/forum/f696/maks-spark-czyli-galeria-szpicow-wilczych-d-127077/ A. Quote
Recommended Posts