_ChiQuiTa_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 coś o Astorze. Ma koło 2 lat.Obecny właściciel znalazł go jako szczeniaka.Pana jednak nie stać na utrzymanie psa. Jogi napisała o nim mniej więcej tak: Kiedy się dowiedziałam, że w jednej wsi jest bardzo chudy pies,to pojechałam sprawdzić co i jak. Astor wyglądał jakby go wypuścili z obozu. Teraz go regularnie dokarmiam i wygląda już całkiem dobrze. W zasadzie nie wynika to ze złej woli jego właściciela,tylko z braku kasy. On sam nie wygląda najlpiej. Jak popracuje to i psu jest lepiej, ale to wieś i poza sezonem nie ma pracy. I tak sobie przymierają głodem. Pan chce psa oddać, bo wie, że sam nie ma co jeść, a co dopiero pies. Zapytany dlaczego trzyma psa, na którego go nie stać, powiedział, że nikt go nie chciał( jak to na wsi), a przecież go nie wyrzuci, ani nie zabije :shake:. Astor jest bardzo przyjacielski, ruchliwy, cały czas się cieszy. Trzeba jednak popracować nad pilnowaniem przez niego miski. Z powodu głodu jakiego wiele razy zaznał to ma taki odruch, że warczy jak się chce podejśc do miski, w której ma jedzenie. Pilnie szuka domu(ciepłej budy) przed zimą, bo to w czym mieszka, trudno nazwać budą. Kontakt: 509 257 404 Quote
Marlena:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 W górę Astorku szukaj domku....bo naprawdę zasługujesz :) Quote
Marlena:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tutaj kilka fotek autorstwa jogi oczywiście:lol:... Patrzcie jaki słodki jestem:loveu: A to buda Astorka:-(... Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ryjek ma naprawdę prze cudny !! :iloveyou: Asotrku pilnie potrzebujesz nowego domku !!! Quote
jogi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dzieki za stworzenie tematu, bo ja ostatnio nie mam czasu:roll: Więc tak: Astora dokarmiam od pół roku. Miałam sporą przerwę związaną z porodem i nie pojawiałam się tam przez 3 m-ce. To co zobaczyłam po tym czasie, przeszyło mnie grozą. Pies był tak chudy, że można było uczyć się na nim anatomii. Gość został opier...... (to łagodne słowo), bo musiałam się na kimś wyładować:oops:, zresztą należało mu się. Teraz jeżdzę tam praktycznie codziennie, a niestety nie mam na to czasu i jest to dla mnie spore obciążenie Poza tym wiem jak ciężko Astor zniósł poprzednią zimę i nie dopuszczę do powtórki, dlatego przed zimą muszę znaleść mu dom Quote
Marlena:) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 W górę Astor,bo zimno!!:multi:...Trzeba odciążyć naszą jogi..bo i tak ja ją już wystarczająco męczę :D ... Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Tak, Astorku do góry bo jesteś prze super :iloveyou: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Hop hop do góry pokaz się maleńki :):):) Quote
Ulka18 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Gdzie oglaszany jest Astorek? On jest podobny do Bianki, zauwazylyscie :crazyeye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Ma takie same niesamowite oczka ... :iloveyou: Coś czuję, ze tylko ogłoszony jest na DGM... Marlena ma jakiś ludzi co są chętni na psiaka. Ma im pokazać Astorka, może się uda... Quote
jogi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Astor ma na razie tylko dogo, z braku czasu:oops: Dzisiaj siądę i zrobię mu porządne ogłoszenia obiecuję Zawsze jak ogłaszam psy to oferuję transport, a na razie do 1 listopada siedzę w Stalowej. Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Astorek nie ma co na dole się obijać raz raz na górę !! Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Asotku skacz do góryyyy :loveu: Quote
jogi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A tu cioteczki macie inne fajne zdjątko, z serii udanych;) Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Astor jest cudowny:loveu: on ma kawałek języka fioletowy?czy tylko tak mi sie wydaje?:hmmmm: Quote
Recommended Posts