Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 lidka_park napisał(a):o rany.... trzymajcie kciuki... być moze juz jutro Żarek pojedzie do nowego domku Trzymamy z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!! Żareczku, oby Ci się udało! Quote
israel Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
lidka_park Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 a wiec Żarek dzis rano pojechał do swojego nowego domku :multi: :multi: :multi: i to jednak w Bartoszycach nie w Barczewie, ale namieszałam... przepraszam... w kazdym bądź razie Żarek jest juz na miejscu, całą drogę przespał spokojnie i teraz poznaje swoje nowe cztery kąty ;) Żaruś, powodzenia :thumbs: Quote
neverend Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To wspaniale!!! Cieszymy się barrdzo!!!!!!:multi: Quote
Aga_Mazury Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Żarek na spacerku przed samym wyjazdem....spacerek z nowym Pańciem ;)... ale Żarek tak do nas ciągnął, że nie chciał nigdzie się wybierać ;) Quote
Edi100 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 neverend napisał(a):jakie to piękne... i wzruszające... i Cudowne!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
israel Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kochany Żarku bądź szczęśliwy w Nowym Domku! :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
KrystynaS Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Przepraszam,że "nie na temat". Tu jest wątek małej suni, która bardzo szuka domu choćby tymczasowego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86151 Pani , u której przebywa po pierwszej operacji może jeszcze się nią opiekować jakieś trzy tygodnie , w tym czasie będzie druga operacja, a potem co...... dramat. Może Ktoś mógłby pomóc. Szukam pomocy dla niej na wszystkich wątkach na które zaglądam. Quote
lidka_park Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Dostałam pare fotek z nowego domku Żarka... teraz Mufiego :loveu: Quote
Matusz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='lidka_park']Dostałam pare fotek z nowego domku Żarka... teraz Mufiego :loveu: tylko,że te fotki się nie wyświetlają:cool3::cool3: Quote
lidka_park Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 nie wiem co jest... wyswietlaja sie a potem znikaja... Quote
Matusz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='lidka_park']no, chyba juz sie udało ;) no udało się;) tyle, że na post przypada z reguły 5 zdjęć:eviltong::eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bardzo przepraszam...czy ja dobrze widzę....on jest bez smyczy na spacerze?:roll: Quote
Matusz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Bardzo przepraszam...czy ja dobrze widzę....on jest bez smyczy na spacerze?:roll: ja też to zauważyłem... pierwszy spacer i bez smyczy - odważne Quote
lidka_park Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Matusz'] no udało się;) tyle, że na post przypada z reguły 5 zdjęć:eviltong::eviltong: dobra, troche zredukowałam liczbe fotek :eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Matusz']ja też to zauważyłem... pierwszy spacer i bez smyczy - odważne ja nazwałabym to ...nieodpowiedzialnością ....i to tak najdelikatniej :cool3: Pies który był przywiązany słabiej czy mocniej do nas do schroniska... puszczony bez smyczy... pomijam fakt, że w ogóle prowadzenie psa bez smyczy w mieście jest nierozważne... szkoda słów....bardzo mi przykro.... Quote
lidka_park Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo przepraszam...czy ja dobrze widzę....on jest bez smyczy na spacerze?:roll: pan Dariusz pisał, ze Żarek / Mufi nie oddala sie, jest bardzo grzeczny i nie sprawia zadnych problemów napisałam maila w tej sprawie Quote
Recommended Posts