lidka_park Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 dzis ja byłam z moją Tusia na spacerku :loveu: z Mateuszem stwierdziliśmy, ze sunia to mini wersja samojeda ;) Quote
Matusz Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 lidka_park napisał(a):dzis ja byłam z moją Tusia na spacerku :loveu: z Mateuszem stwierdziliśmy, ze sunia to mini wersja samojeda ;) tak, i z wyglądu i z charakteru :lol::loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wczoraj Tuśka wyszła na spacer ze mną....(fakt, że na chwilę bo Kamyś nie podarował ;))... ale myślałam, że odrazu się zamienię z wolontariuszką na Kamysia...ale jak zobaczyłam ogromnąąąąąąąąąą radośc Tuśki, że idzie ze mną na spacer....tak skakała, tak mnie całowała....nacieszyć się chyba nie mogła, że jest tak blisko kiełbachy ;) że postanowiłam dac jej choć chwilę radości...dłużej... niesamowicie radosna dziewczyna.....biały puszek...świąteczna śnieżynka... booooooooooooska mała szuka domku na Święta...i na całe życie Quote
lidka_park Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 oby Nowy Rok okazał sie dla ciebie szczęśliwszy Tusiu... Quote
lidka_park Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 dalsze info o losach Tusi na www.afn.pl Quote
Poker Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 coś nie widze zdjęcia Tusi, a przydałoby się. Ile ona waży i ile ma w kłębie? Quote
lidka_park Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 co do masy to nie wiem... na pewno do 20 kg,a w kłebie... 30-40 cm ???? strzelam bo naprawde nie wiem, oceniam na oko Quote
Lorijel Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tusia była dziś ze mną na spacerku :) taka żarłoczna iskierka z niej ;p Quote
lidka_park Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Sunia mieszka teraz w Szwecji, doczekała sie swojego wymarzonego domku !!! :) Quote
Recommended Posts