Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ayia jeżeli tylko poradzisz sobie z taką drużyną i nikt w domu nie będzie problemów stwarzał i koty ich nie dopadną ,to nie ma sprawy:lol:
Zapraszam nawet dzisiaj od 13 do 18 :evil_lol:

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bunia']Ayia jeżeli tylko poradzisz sobie z taką drużyną i nikt w domu nie będzie problemów stwarzał i koty ich nie dopadną ,to nie ma sprawy:lol:
Zapraszam nawet dzisiaj od 13 do 18 :evil_lol:[/quote]

kotów nie mam wiec z tej strony sa bezpieczne :evil_lol: rodzina troche posmieje sie ze kolejne male stworzenia zamieszkaja w pokoju :evil_lol: a jakiej plci sa te 3 osobnikow? :evil_lol:

Posted

rodzice wiedzą o szcurkach;)

pokłuciłam sie z nimi bo chciałam prosto ze studiów jechać do schroniska.....
stamtąd pojechałabym prosto do świdnicy odrazu odebrać szczury
no coż 11 w nocy troche ich rozwścieczyła:-(

Niesety rodzina nie akceptuje tego ze jestem wolontariuszką:shake:
dlatego dali mi rygorystyczne zasady....które powinnam przestrzegać.
Każda rozmowa o uciechowie wprowadza ich w białą gorączkę....

bunia....to już sama nie wiem...mam szukać tronsportu do świdnicy czy małe znajda już domek???

Posted

Ja nie będę już drugi raz tak ryzykować:shake:
Mało brakowało,a maluchy już by w drodze były...
I co wtedy.
Czekały już wtedy grzecznie zapakowane .
Wstyd mi tylko było przed osobami,które zaangażowały się w transport maluchów,a naprawdę nie łatwo było ich znaleźć:roll:
Wolę bliżej domków poszukać :oops:

Posted

[COLOR=Black]Ja bym była chętna, nawet na i 3 szczurki. Ale niestety mam bardzo daleko :shake:
Bardzo, bardzo żal mi tych szczurków....:-(
Takie słodkie, a nich ich nie przygarnie...Ludzie są okrutni, co oni robią z tymi kochanymi stworzonkami [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Black][SIZE=3]:placz: [/SIZE][/COLOR][/SIZE]

• 2 weeks later...
Posted

Czy szczurki nadal poszujują domków? (Wybaczcie, ale nie jestem w temacie :eviltong:) Tak się składa, że niedawno odszedł mój kochany szczurek szczurek Oskar :-(. Teraz planuje kupić 2 samiczki/samce. Wczoraj koleżana podsuneła mi ten wątek. Myśle, że mogłabym pomóc i wziąś do siebie na stałe 2 zwierzaczki ;). Pytanie tylko w jakiej miejscowości przebywaja zwierzaki? Sama mieszkam w Białymstoku i wątpię czy mogłabym gdzieś po zwierzaki pojechać (mam 14 lat i rodzice mnie raczej nie puszczą). Czekam na odpowiedź :)

Posted

Tak 3 szczurki ,samczyki nadal szukają domków
Jest dwóch zaprzyjaźnionych chłopców i jeden do bicia :-(
Jeżeli chcesz dwóch chłopców,to są bardzo zżyci.
Ten jeden ma tylko ciężko ,cały czas mu dokuczają i nie dopuszczają czasami do jedzenia:shake:

Posted

Chcętnie wziełabym do siebie te dwa zżyte samce.... Tylko ten transoport..:mad: No nic, na razie poczekam może uda się coś wykombinować :cool3:

Posted

Jeśli chodzi o transport, to w następną niedzielę lub w poniedziałek jest, ode mnie z miasta, ale mam też wyjazd do Łodzi, więc mogłabym wziąć do przewiezienia te ogonki. Odbiór w Białymstoku.
Ale: musisz porozmawiać z Bunią, czy się zgadza na taki transport, bo jak doczytasz powyżej, już była porażka na tym gruncie. No, i też, w sprawie warunków adopcji, czy je spełniasz.
Kontakt w sprawie adopcji 0 42 683-10 07 lub 501 267 964

Posted

Bunia czyli jeden zostałbym bez domku w taki przypadku? Ja powinnam w tym tyg. dostać odpowiedź co do jednego ogonka i jak najszybciej dam znać.

Powiedz mi jeszcze w jakim wieku najlepiej kastrowac bo może ja bym się zastanowiła nad jednym, ale musiałby zostac wykastrowany.

Posted

Kastrować najlepiej w wieku 4 miesięcy.
Zostały jeszcze dwa słodziaki do adopcji.
Są duże,grube i bardzo pragną mieć swoich dużych,którzy mogli by im więcej niż ja czasu poświęcać...
Ważą po ok.200 gram:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mają mało ruchu,mieszkają w małej klatce...
[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/1381/pb027124qu9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img166.imageshack.us/img166/7354/pb027125kf7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img166.imageshack.us/img166/5892/pb027126vw2.jpg[/IMG]

Nie ma to,jak we własnym domu...
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8446/pb027127jr5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/1637/pb027128or0.jpg[/IMG]

Posted

Cały czas o nim myślałam, naprawdę.
Wysyłam chłopaków moim przyjaciołom. Myślą, żeby zacząć przygodę ze szczurami, czyli zieloni, ale miałabym ich na boku. Jutro do nich jedziemy, więc mam nadzieję na szybką decyzję.

Posted

Jak sprawy ogonków stoją?
Ile i jakiej płci jeszcze zostało?
W jakim mieście jesteś z nimi, jakie województwo?

Ja niestety nie moge wziąć bo dopiero co wziełam dwie szczurcie z interwencji, a i o te rodzice sie buntowali :-(

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Jak sprawy ogonków stoją?
Ile i jakiej płci jeszcze zostało?
W jakim mieście jesteś z nimi, jakie województwo?

Ja niestety nie moge wziąć bo dopiero co wziełam dwie szczurcie z interwencji, a i o te rodzice sie buntowali :-([/quote]

Łódź i dwa samcole,
wystarczy przeczytac powyższe posty;)