Ilka21 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ale to jest abstrakcja i chyba własnie o to chodziło;) Quote
Russellka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No włacha - moja siostra wymysliła jak coś i mi się bardzo spodobało :p Do mojego psiaka to pasuje :lol: Ma kosmyczki przy pyszczku jak promyczki i srebrne uszki jak księżyc :cool3: To taka abstrakcja no :razz: Quote
pokoik1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Naprowadź nas, czy nazwa ma być w języku polskim czy np po angielsku? Jedno - lub wieloczłonowa.....? Quote
pokoik1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czemu posty nie są według kolejności pisania :evil_lol: ? Czyżby ktoś nie miał zmienionego czasu na kompie? Quote
AlaNowak Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja mysle nad przydomkiem- chce go po nowym roku zarejestrowac... na pewno hodowac bede basenji, ale myslalam, zeby przydomek pasowal do wszystkich ras. Chcialabym, zeby kojarzyl sie ze swietnoscia, wspaniałościa itd. Mam ju zkilka propozycji, na razie goruje jedna, ale moze ktos mialby jescze cosik fajnego z tym zwiazanego? Quote
black_madonna Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 mnie się podoba przydomek hodowli Akity Inu bodajże "Puchate Kreple" choć nie wiem czy do dostojnego championa pasuje :D kreple to po ślonsku pączki ;) Quote
Wiza Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 mi sie podobają łanińskie, albo takie złożone z początków imion np GR - Adsum. black_madonna czy w faunie jest nadal wolontariat? bo zeszlej wiosny wywalili mnie jak przyszłam.. Quote
black_madonna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 łacińskie mogą być tylko często ktoś daje obco brzmiąca nazwę a jest to takie błahe albo jakieś masło maślane więc ja bym była za polską ale łatwą dla obcokrajowców nazwą :) oczywiście mnie się łatwo mówi :D Odpowiadając jeszcze na pytanie to dziwne, ze Cię nie przyjęli, bo bardzo chętni jesteśmy na wszelką pomoc. Ja jestem czynną wolontariuszką/pracownikiem od stycznia i cały czas przyjmujemy nowych wolontariuszy także zapraszamy (chyba że coś nabroiłaś i Cię wywalili :p). Quote
Agasia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja tez jestem na etapie wymyslania... pomoooocy!! :) Quote
Guciek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jeden przydomek już sobie wymyśliłam, ale myślę nad innymi propozycjami, na wszelki wypadek, gdyby się nie przyjął. Raczej anglojęzyczny, krótki, ew. dwuczłonowy ;) Ciekawe co mi na myśl przyjdzie. Znikający punkt kapitalne - szkoda tylko, że z ogonkiem, mogą wybrzydać przy rejestracji :placz: I jeszcze zadam pytanie, które padło na wątku rejestracji szczeniąt: czy przydomek może zarejestrować osoba, która jest członkiem ZKwP, ale NIE MA 18 lat? Quote
Wiza Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mi sie bardzo przydomki łacinskie podobają, no ale jak już powiedziałaś że niektore t masło maślane :P Jak ja przyszłam tam z koleżankami 2 to powiedzieli 'wolontariatu NIE MA!" i nas za drzwi Quote
aleb Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tutaj. Czy jest możliwość zmiany przydomka, jeżeli jest już zatwierdzony? Co trzeba zrobić? Quote
Agasia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='aleb']Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tutaj. Czy jest możliwość zmiany przydomka, jeżeli jest już zatwierdzony? Co trzeba zrobić?[/quote] Po prostu tamtego sie zrzec i dac do rejestracji nowy Quote
tylko psy Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Han Sharn']zwierciadło Galadrieli znikający punkt (nie mogę sobie darować, że tego nie wpisałam :placz:) ostatni brzeg[/quote] A mi sie te podobają:loveu: Quote
tylko psy Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [URL]http://anglia-szkocja.pl/zdjeciadnia/szkocja-queens_wiew2.jpg[/URL] spodobało mi sie to zdj. szkocji może komuś przyjdzie wena twórcza do głowy:lol: Quote
Agasia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Proszę o jakies pomyslowe przydomki, koniecznie nie polskie, jednowyrazowe, cos eleganckiego i wpadajacego w ucho.. dla seterow angielskich Quote
Guciek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']MOże- ja rejestrowałam[/QUOTE] Dziękuję za odpowiedź :) Quote
Agasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Agasia']Proszę o jakies pomyslowe przydomki, koniecznie nie polskie, jednowyrazowe, cos eleganckiego i wpadajacego w ucho.. dla seterow angielskich[/quote] Nikt mi nie pomoze? :-( Quote
Ewelina & Hera Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Agasia, może jak mnie jutro wena dopadnie to cos wymyślę ;) Quote
Axusia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A ja se kurde wymyśliłam przydomek no ale .. jak zawsze jest ale . Chodzi o to, ze jest juz taki ale w PKPR i nie wiem czy wziasc taki sam.. czy wogle mozna ?:cool3: No i co wtedy gdy np kilka moich psów bd miało takie samo imie i przydomek jak tamtej hodowli z PKPR ?? Quote
Natula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 O jaki fajny temat.... Tez mam problem Krótkie jednoczłonowe albo dwu ale z krótkich wyrazów(na imiona mam dużą wene) obojetnie jaki jezyk no może bez ang. Najlepiej polskie bez ogonków albo takie bezjęzykowe tzn nic nie znaczace, z żadnego konkretnego języka ale ładnie brzmiace. Głównie dla duzych psów i kudłatych. np cos takiego jak "Senida" nie ma języka,nie ma zanczenia. A i jeszcze najlepiej na "P" albo "N" ale to niekoniecznie. Quote
Russellka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Agasia - kilka pomysłów :cool3: : * Humming Spring * Piece of Cake * Not This Way * Sunshine Sunday * the Hottest Place Mi się podobają! :loveu: Quote
Agasia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Russellka']Agasia - kilka pomysłów :cool3: : * Humming Spring * Piece of Cake * Not This Way * Sunshine Sunday * the Hottest Place Mi się podobają! :loveu:[/quote] Ciekawe, ale chcialabym cos krotszego, bo lubie dlugie imiona, ale nie chce zeby calosc zajmowala cala kartke ;) Quote
Recommended Posts