Jump to content
Dogomania

Małe,jamnikowate cudo w schronisku!!!!Czy Kajtek dostanie swoją szansę.../Ma dom:)

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola164']Kajtusiowi na dobranoc (jamniki przesypiaja ok. 18 godzin dziennie :D)

:loveu::loveu::loveu::loveu: To już wiemy co Kajtek robi przed spacerkami...:cool3:

Guest ursa81
Posted

No dobrze, w górę, w górę! ale ja nie mogę się nadziwić z jakiego powodu nadal nie mamy potencjalnych domków? Może plakacik, ulotkę? Chętnie zaprojektuję. Wydruk w Waszym zakresie. Proszę pisać w razie potrzeby.

Posted

ursa81 napisał(a):
No dobrze, w górę, w górę! ale ja nie mogę się nadziwić z jakiego powodu nadal nie mamy potencjalnych domków? Może plakacik, ulotkę? Chętnie zaprojektuję. Wydruk w Waszym zakresie. Proszę pisać w razie potrzeby.

Ja też się nie oriętuje dla czego nie ma na Kajtka chętnych...aż nie do wiary że taki mały pies a 3lata w schornie:-(:shake: ja dostałam plakaty chyba nawet od Ciebie, tylko ja nie mam za bardzo gdzie rozwieszać ale teraz się za to wezmę;) A na ten Dzień Ziemi to zrobiłam dla wszystkich moich psiaków ulotki, to na Polach porozdaje;)

Posted

Kajtek w sobotę wyszedł:lol: A w niedzielę rozdałam ulotki...mam już chętnych na 2psy...ale nie zapeszajmy:lol: Ale o Kajtusia cisza...:shake: Czekamy na domki!!!!!!!!:razz::-(:placz::shake: