RITA & DIANA Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 słodka Sabunia przypomina sie....szuka dobrego domu pełnego miłosci... Quote
halbina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 największe szanse daje jej allegro, czy ma już ogłoszenie? Quote
RITA & DIANA Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 jeszcze nie ma pieknotki na allegro, wczoraj miałam napisac tekst, ale jestem przeziebiona, kiepsko się czuje i wena tworcza gdzies uleciała, a Ty halbino mogła bys cos o małej skrobnac takiego łapiacego za serducho i wystawic ja na allegro? Quote
halbina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ktoś mnie obsmarował, jak widzę... :evil_lol: napiszę tekst, ale nie dziś, bo idę na imprezkę... allegro nie robię, nie mam aktywnego konta... Quote
Diana S Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 sunka jest piekna dziewczynka...nooo gdzie ten domek....? Quote
Kasia2@ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Mam teraz do dyspozycji gazetkę w sali od biologii w 2 LO w Świdnicy (gazetka o schronisku w Uciechowie). Zamieszczę tam ogłoszenie o suni. Może ktoś się nią zainteresuje. Poza tym będę się bacznie przysłuchiwać, czy ktoś nie chce pieska. Info dam też na fora na naszej klasie. Quote
RITA & DIANA Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 dziękuje Kasienko!!! O niczym innym nie marze, tylko o tym aby ta piekna i madra sunia znalazła swoje miejsce na ziemi Quote
rotek_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a wklejałyście ją tutaj http://labradory.info/index.php na forum kasiu, a tak z ciekawości w której sali biologicznej masz tablice ogłoszeń??? w prof. Misiewicz czy u prof. Dratwy??? Quote
RITA & DIANA Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 przed pojściem spac jeszcze przypomnimy nasza sliczna dziewczynke Sabunie!!! Quote
solito Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='RITA & DIANA']przed pojściem spac jeszcze przypomnimy nasza sliczna dziewczynke Sabunie!!![/quote] Tak wcześnie?!:evil_lol: Riteczko, kiedy będziesz w Uciechowie? Quote
madzia828 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='rotek_']a wklejałyście ją tutaj http://labradory.info/index.php na forum kasiu, a tak z ciekawości w której sali biologicznej masz tablice ogłoszeń??? w prof. Misiewicz czy u prof. Dratwy??? sunia jest na labkowym forum, jej wątek http://labradory.info/viewtopic.php?t=7858 Quote
RITA & DIANA Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 cały dzien ...i nikt tutaj nie zajrzał....przypominamy nasza sliczna panienke Sabunie za chwilke nowe foty Quote
solito Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ja miałam robotę i dopiero teraz siadłam do kompa... Quote
Kasia2@ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 W sali prof. Dratwy. Napisałam wątek o suni na naszej-klasie na forum 2 LO w Świdnicy. Już jedna osoba się nią zainteresowała. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
halbina Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Czekamy na foteczki i trzymamy kciukasy za domek... Quote
RITA & DIANA Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 A teraz zapraszamy do galerii zdjec anielskiej Saby słodka ksiezniczka w takiej pozycji sypia....:lol: a na spacerkach totalna iskierka:loveu: Saba pedziwiatr.... nie ma to jak wiatr w uszach:eviltong: a teraz chwila relaksu... i na koniec jeszcze raz pedzaca strzała czyli szalona Sabcia:lol: czy nikt dotad sie w niej nie zakochał? toz to istny skarb:loveu: Quote
halbina Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :roll: Quote
ATLANTYDA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 NO cudo:loveu: i śpi jak nasz Bono ,chętnie bym ją wzięła ,ale wiem ze była by okropna przeprawa z mężem ,nawet miałam taki szachrajski plan :crazyeye:ale? Jak by to było bliżej no można by zaryzykować.U was nikt nie skusi się ta pyszną kremóweczkę:shake: Quote
RITA & DIANA Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 To "słodki biszkopcik" Atlantydo!!! ...biszkopcik!!! Quote
solito Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No cudna jest!:loveu: I widać, że poweselała trochę! Rita, A jak tam Twoje aniołki - jeszcze jej nie zaakceptowały?!:roll: Quote
RITA & DIANA Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Solito!!! moje aniołki :diabloti::diabloti: nadal sa na nie!!!!! dzisiaj wzięłam moja Gajkę sama bez bodygarda:mad:... w kuchni same pyszności myslałam,ze atmosfera sie zmieni , a ta na poczatku w drzwiach stanęła jak tur i patrzy na Sabinke...a po chwili ziuuuuuu na nia, no cóz musiałam stanąc na drodze, ku jej niezadowoleniu, był mały foch a Sabula uciekła do Oliwii pokoju, tam sie czuje najlepiej:lol: Quote
solito Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='RITA & DIANA']... a Sabula uciekła do Oliwii pokoju, tam sie czuje najlepiej:lol: Fretki nie zaczepia? Quote
RITA & DIANA Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 pierwszego dnia ja obszczekała, a teraz ja nie interesuje, mały kotek tez jej nie rajcuje, popatrzyła na malca powochała jego doopke i poszła jak zwylke na kanapę Quote
madzia828 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 śliczna jest nic tylko brac do domku :p:p Quote
Recommended Posts