Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze nie ma pieknotki na allegro, wczoraj miałam napisac tekst, ale jestem przeziebiona, kiepsko się czuje i wena tworcza gdzies uleciała, a Ty halbino mogła bys cos o małej skrobnac takiego łapiacego za serducho i wystawic ja na allegro?

Posted

Mam teraz do dyspozycji gazetkę w sali od biologii w 2 LO w Świdnicy (gazetka o schronisku w Uciechowie). Zamieszczę tam ogłoszenie o suni. Może ktoś się nią zainteresuje. Poza tym będę się bacznie przysłuchiwać, czy ktoś nie chce pieska. Info dam też na fora na naszej klasie.

Posted

[quote name='RITA & DIANA']przed pojściem spac jeszcze przypomnimy nasza sliczna dziewczynke Sabunie!!![/quote]

Tak wcześnie?!:evil_lol:

Riteczko, kiedy będziesz w Uciechowie?

Posted

W sali prof. Dratwy. Napisałam wątek o suni na naszej-klasie na forum 2 LO w Świdnicy. Już jedna osoba się nią zainteresowała. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Posted

A teraz zapraszamy do galerii zdjec anielskiej Saby
słodka ksiezniczka w takiej pozycji sypia....:lol:

a na spacerkach totalna iskierka:loveu:

Saba pedziwiatr....

nie ma to jak wiatr w uszach:eviltong:

a teraz chwila relaksu...

i na koniec jeszcze raz pedzaca strzała czyli szalona Sabcia:lol:

czy nikt dotad sie w niej nie zakochał? toz to istny skarb:loveu:

Posted

NO cudo:loveu: i śpi jak nasz Bono ,chętnie bym ją wzięła ,ale wiem ze była by okropna przeprawa z mężem ,nawet miałam taki szachrajski plan :crazyeye:ale? Jak by to było bliżej no można by zaryzykować.U was nikt nie skusi się ta pyszną kremóweczkę:shake:

Posted

Solito!!! moje aniołki :diabloti::diabloti: nadal sa na nie!!!!!
dzisiaj wzięłam moja Gajkę sama bez bodygarda:mad:... w kuchni same pyszności myslałam,ze atmosfera sie zmieni , a ta na poczatku w drzwiach stanęła jak tur i patrzy na Sabinke...a po chwili ziuuuuuu na nia, no cóz musiałam stanąc na drodze, ku jej niezadowoleniu, był mały foch a Sabula uciekła do Oliwii pokoju, tam sie czuje najlepiej:lol: