BasiaD Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Podnoszę bidulinka do góry, on tak bardzo potrzebuje pomocy....Domku zgłoś się pliss.. Quote
BasiaD Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Niuniu wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Psiaczek ciągle płacze.Bez różnicy, czy jest aktualnie w zamknięciu, czy na smyczy.Już widzę, że nie będzie potrafił zostawać sam w domu.Do smyczy nie jest przyzwyczajony.Zapewne przez całe swoje życie biegał luzem na wsi. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Bedzie tov trudne - zwlaszcza, ze w gre jak widze wchodzi tylko dom z ogrodem. Quote
jayo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A ja bym takiej babie dziure w d* poglebila :angryy: :angryy: :angryy: Czy psiak placze, jak jest zamkniety czy jak sie go zostawia samego? W jakim jest wieku, wiemy? Quote
gosikf & dogs Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ma około 1,5 roku. Płacze i zamknięty i na smyczy jak napisała Aga... Pewnie to skutek bólu jaki mu doskwiera i na pewno jest przerażony całą sytuacją. A ja jestem przerażona wciąż pogłębiająca się ludzką głupotą o jakiej można czytac w nieskończonośc na tym forum... Dobrze, że są dogomaniacy. To jest jedyny ratunek dla wielu zwierząt, bo co by było gdyby Aga się o nim nie dowiedziała. Biegałby z tą dziurą, może nie jest krwawa ale otwarta i bolesna. Brud, zakażenie, gnicie tkanki, martwica, śmierc... Nazwijmy go, może Ciapek, Bidul, Tropik, Henry... Może ktoś ma jakąś lepszą propozycję. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Może być Tropik ;)bo wciąż szuka tropu swojego szczęścia.;) Quote
gosikf & dogs Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No to zostaje Tropik:lol: Niech mu to imię pomoże w znalezieniu tego właściwego tropu jak to powiedziałaś Aga- tropu szczęścia. Quote
desdemona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 pasuje do niego. moze to imie przyniesie mu szczescie:) Quote
Recommended Posts