zonia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Georgia]REGE [/FONT][FONT=Georgia]Rege-to suczka. Ma ok.1,5 roku. Jest mieszańcem. Jest spokojna, miła, grzeczna i zrównoważona. Lubi dzieci i inne zwierzęta. Może zamieszkać zarówno w mieszkaniu jak i w domu z ogrodem. Będzie wspaniałym towarzyszem i przyjacielem. Obecnie przebywa w schronisku "Na Paluchu" (w Warszawie) [/FONT]Kontakt: [email protected] tel. 606 210 658[FONT=Georgia] [/FONT] Quote
Pascal Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czy ona ma na tylnych nogach dodatkowe palce??? Dobrze widzę?? Quote
Pascal Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Zonia, a ile tych palców ma na każdej tylnej nodze????? Quote
agusiazet Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pascal']Zonia, a ile tych palców ma na każdej tylnej nodze????? A jakie to ma znaczenie, mój też ma i żyje. Ta sunia jest śliczna!!! Quote
Pascal Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ma znaczenie, bo jest bardzo podobna do pewnej rasy.....stąd moje pytanie. A czy ma dwa palce czy dziesięć to ogólnie nie ma znaczenia.:) Quote
zonia Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Biedna sunia nikt jej nie chce, i do tego spadła na dół, no to wskakuj na pierwszą! Quote
zonia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Czemu nikt do Rege nie zagląda...?:-( Quote
esperanza Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zonia ja też podejrzewam, że Rege jest suczka w typie beaucerona. Napisałam do Lary. Ona jest w stanie najlepiej to ocenić. Cechą bardzo istotną dla tej rasy są właśnie podwójne pazury na tylnych łapach, o które pyta Pascal. Quote
zonia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 esperanza napisał(a):Zonia ja też podejrzewam, że Rege jest suczka w typie beaucerona. Napisałam do Lary. Ona jest w stanie najlepiej to ocenić. Cechą bardzo istotną dla tej rasy są właśnie podwójne pazury na tylnych łapach, o które pyta Poker. Jak będę w schronie to sprawdzę, wiedziałam że jest podobna do jakiejś rasy, ale nie wiedziałam do jakiej...:oops: Dziękuję za informacje. Czekam na wieści od Lary.;) Quote
adapter Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zoniu, bardzo wzruszyła mnie rege, trzymam kciuki, żeby znalazła dobry dom Quote
zonia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Hop Rege na pierwszą, pokaż tam swój piękny pyszczek...:loveu:;) Quote
adapter Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Oby Rege znalazła szybko domek, bo zima się zbliża wielkimi krokami...:shake: Quote
zonia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Uwaga, piękna Rege nadal szuka domu!!!:shake: Quote
zonia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Kto zaopiekuje się cudowną Rege!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o Quote
zonia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Rege wskakuj na pierwszą, psinko!!!!!!!! Quote
zonia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 REGE ZNALAZŁA DOM!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zonia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Lara napisał(a):CO??? JAK??? KTO??? Powiedz wiecej!!!! :multi::multi::multi: Więc tak, fajny domek, ludzie też fajni, trzymajmy kciuki żeby Regusia tam została...:happy1::thumbs: Quote
Recommended Posts