Jump to content
Dogomania

Blus to pies w typie PONa, jest piękny co on jeszcze robi w schronisku??/MA DOM:D

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:Blusik w sobotę nie wyszedł:shake: Do jego klatki dołożyli jakiegoś wielkoluda...Który jakbyśmy wzięły Blusa to po przyjściu do klatki na pewno by Blusa zaatakował....poprosiłyśmy żeby przenieśli Blusa do budy... to wtedy będzie łatwo go wyprowadzać...Bo teraz ni chciałyśmy ryzykować.

Posted

Ten wielkolud to Sonia ( nowa sunia z którą dzisiaj wyszłyśmy) lub inna suńka stara znajoma Ibi.......nie wiem o którą chodzi......ale Zonia nie martw się One są nieszkodliwe:)
Niby groźnie wyglądają ale to tylko to:p.
Dlatego Blusik dzisiaj tak bardzo chciał wyjść (zresztą jak zawsze....) nie wiedziałyśmy że nie był na spacerze......
Zoniu jakbyś mogła być w niedzielę to bardzo dobrze.....ponieważ wyszłybyśmy z całą czwórką......tak by było łatwiej i zmniejszałoby szansę pogryzienia....tak to ja nie jestem w stanie razem z Justyną wziąć całej czwórki....:shake:

Posted

Nie...to nie była Sonia...ale tamten naprawdę nie był najmilszy... ale zawsze będzie lepiej jak Blus będzie przy budzie...-łatwiej wyprowadzać...poza tym może tam go ktoś wypatrzy...obawiam się że w niedzielę nie będziemy mogły...