zonia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 No...:cool3: Szukamy domku dla cudnego psiaka!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 piękny i o wspaniałym charakterze psiak. Kto w końcu Go pokocha?? Ma już wyleczone uszy?? Quote
zonia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Hop!!!!!! Cioteczki...gdzie się podziewacie...? Quote
magdyska25 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Blusik wskakuj na górę po domek!!! Czekam na fotki ze spacerku:) Quote
magdyska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Postaraj się Zoniu:cool3: Blusik tymczasem wskakuje na górę!!!! Quote
zonia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 :shake:Blusik w sobotę nie wyszedł:shake: Do jego klatki dołożyli jakiegoś wielkoluda...Który jakbyśmy wzięły Blusa to po przyjściu do klatki na pewno by Blusa zaatakował....poprosiłyśmy żeby przenieśli Blusa do budy... to wtedy będzie łatwo go wyprowadzać...Bo teraz ni chciałyśmy ryzykować. Quote
magdyska25 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ten wielkolud to Sonia ( nowa sunia z którą dzisiaj wyszłyśmy) lub inna suńka stara znajoma Ibi.......nie wiem o którą chodzi......ale Zonia nie martw się One są nieszkodliwe:) Niby groźnie wyglądają ale to tylko to:p. Dlatego Blusik dzisiaj tak bardzo chciał wyjść (zresztą jak zawsze....) nie wiedziałyśmy że nie był na spacerze...... Zoniu jakbyś mogła być w niedzielę to bardzo dobrze.....ponieważ wyszłybyśmy z całą czwórką......tak by było łatwiej i zmniejszałoby szansę pogryzienia....tak to ja nie jestem w stanie razem z Justyną wziąć całej czwórki....:shake: Quote
zonia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Nie...to nie była Sonia...ale tamten naprawdę nie był najmilszy... ale zawsze będzie lepiej jak Blus będzie przy budzie...-łatwiej wyprowadzać...poza tym może tam go ktoś wypatrzy...obawiam się że w niedzielę nie będziemy mogły... Quote
magdyska25 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 dzisiaj również na spacerek na 1 !!!!!!! Quote
magdyska25 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Gdzie został przeniesiony Blusik bo Go nie widziałam.........znowu jakieś nowe psy są.....:shake: Quote
Recommended Posts