quasimodo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Podnosimy maluszka!!! To allegro brzmi tak trochę mało dramatycznie - nie oddaje tak trudnej sytuacji (nie chcemy się mądrzyć, ale takie odnosimy wrażenie). Postaramy sie też parę groszaków niedługo dorzucić, ale niestety właśnie wspomogliśmy kilka innych psiaków i posucha straszna) :-( Quote
Puchatek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Banerek dla Poziomki: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85671"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Poziomka_banerek_02.gif[/IMG][/URL] Quote
Neris Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Wstawiłam sobie allegro Poziomki w podpis na gg, niech każdy kto ma gg tak zrobi, może w ten sposób więcej osób to zobaczy. Niestety finansowo pomóc nie mogę Quote
Neris Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 do aukcji na Alegro koniecznie wstawcie odnośnik do tego wątku - bardzo dużo ludzi czyta potem takie wątki, to uwiarygadnia aukcję. Quote
mariee Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='outsi']Gdzie jest Poziomka? Na Stefczyka?[/QUOTE] tak, wlasnie tam Quote
qarina_77 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Podnosze poziomkę!! Trzymaj się Mała:loveu: Quote
Neris Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 I jeszcze to Allegro w ogóle nie idzie... Quote
mariee Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Trzeba zmienic Tytul na allegro! [B]Suczka Poziomka[/B] a nie Poziomka! Quote
EVIKA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 boże mam nadzieje ze ktoś się dorzuci do leczenia suni ja nie mam tyle kasy żeby zapłacić za całe leczenie. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Magdallena Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Pokaż się maleńka - prosimy o jakieś pieniądze bo jek nie bedziemy miały kasy to będzie trzeba Poxiomke w schronie umieścić Quote
Magdallena Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Wiecie co t ak sobie siedzę i czytam rózne posty o różnychpsach i tak mnie po troszku krew zalewa. Wiem że poziomka nie miała jakiejs przerażającej i mrożącej krew w żyłach histori (jeżeli głodówka i choroba ropo macicza jest dla kogoś zbyt małym powodem by pomóc). wiele ludzi pomaga psiakom, wspiera finansowo a Poziomce nic. Czy ona nie zasłuzyła na domek, na godne traktowanie. Poza kilkoma osobami które tu zaglądają nic cisza - na allegro 170 wyświetleń i 1 osoba która kupiła cegiełkę. Ja wiem że pozimka nie jest psem rasowym ale wiem też że musimy jej pomódz - ale jak? skoro dług rośnie a nas nie stać na hotel dla niej. Na inne psy rasowe jest kasa i to nie jakieś 5 złotych ale całe 100 lecą - a tu cisza bo co bo poziomki nikt nie pobił, nie pogryzł nie potrącił samochodem. Ale ona głodowała w lesie, miała chyba ze 30 kleszczy ledwo uciekła przed bebeszjozą no i ropo macicze a ztego najgorsze jest to że jest bezdomna. Wiecie co scyzoryk się w kieszenie otwiera. A i jeszcze jedno taka sytuacja uczy mnie że jeżeli pies nie jest zbytnio pokrzywdzony to chyba nie warto mu pomagac no bo nie będzie kasy ehh może to komuś się nie spodoba ta ostra krytyka ale pisze co myśle. I jeszcze jedno obok mojej restauracji biega pies który ma złamaną przednią łapkę i co ja mam zrobić wziąść go do kiniki tylko powiedzcie skąd wziąść pieniądze. Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To nie do końca tak. Większość psów które się tu przewijają to jednak nie są rasowce. Wiele jest różnych nieszczęśników naprawdę małej urody, którym udaje się pomóc. Po prostu jest więcej potrzebujących niż ratujących i zawsze stoimy przed wyborem, komu pomóc. Poziomka ma akurat to nieszczęście że mniej ludzi się nią zainteresowało. Postaram się w miarę moich możliwości przyciągnąć kogo się da ale nie ręczę za rezultat. Quote
quasimodo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Może coś by dało, gdyby podsumować: jakie badania i jakie zabiegi powinna bieda przejść (i ile to dokładnie kosztuje - ile brakuje pieniędzy), co po leczeniu - czy jest szansa na dom, DT, czy raczej hotelik (jakie koszty)? My też postaramy się zainteresować znajomych jej losem i sami coś dorzucić... Rzeczywiście jest problem z kasą - wszyscy są spłukani i pomagają po kilku psom naraz. Napisz coś o tym piesku ze złamaną łapką! Quote
quasimodo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No i jeszcz przypomnienie zdjęcia z pierwszej strony, żeby wszyscy zobaczyli komu trzeba pomóc!!! [IMG]http://images30.fotosik.pl/92/c340885b4f013282med.jpg[/IMG][/quote] Quote
qarina_77 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='quasimodo']Może coś by dało, gdyby podsumować: jakie badania i jakie zabiegi powinna bieda przejść (i ile to dokładnie kosztuje - ile brakuje pieniędzy), co po leczeniu - czy jest szansa na dom, DT, czy raczej hotelik (jakie koszty)? [/quote] Dokładnie, więcej konkretów, może jakieś nowe zdjątko, może wtedy coś się zacznie bardziej kręcić. Wierzę że i Poziomka będzie miała swoje "5 minut" i szansę na kochający domek:happy1: Quote
Recommended Posts