Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tylko przypominam, że z poprzedniego bazarku czeka dla Tojtela 29zł a z obecnego, który sie kończy jutro jest 30zł
razem więc będzie 59zł :lol: dajcie znac kiedy i gdzie mogę wpłacic :lol:

Posted

[quote name='Kar0la']Rany jak to zabrzamiało. :-? Mam nadzieję, że z Tojfelkiem wszystko w porządku. Już po zabiegu?[/quote]

Spokojnie,:lol: napisałam tak bo mi smutno bez Tojfelka. Przyzwyczaiłam się że biega po pokoju, a dzisiaj weszłam do mieszkania i tak cicho i pusto....

Posted

Tojfelek czuje sie dobrze, zabieg przeszedl bez problemow, morfologia i biochemia w porzadku! jest tylko niegrzeczny , szczeka tam caly czas, chyba wola Karine. Do niedzieli zostaje w szpitalu.

Posted

[quote name='margo001']Jak ma nie szczekac jak wycięli mu jajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: każdy by się wkurzył :evil_lol:[/quote]

Zaszczeka sie z zalu!

Posted

[quote name='Ola164']Właśnie przeglądałam wątek o jamnisiach do adopcji (z mojego podpisu) i zobaczyłam że tojfelka tam nie ma... Może go umieszczę?[/quote]

Jeśli możesz to bardzo proszę.

Hopaj Tojfelku na górę!:multi:

Posted

Dzwonila Pani z Otwocka a dzisaj Pan z Gniezna, ma jamiczke od 8 miesiecy ze schronu (wysterylizowana), chcial dla niej toworzystwo bo jest bardzo smutna.