Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Numer katalogowy: 0232-07 528

Imię: ANDRE Płeć: pies Wiek: 3 lata Wielkość: sredni Sterylizacja: TAK
Oddany z braku opieki. Dłuzej pozostawiony w domu, tęskni i niszczy. Nie nauczono Go znosic samotności. Jest rasowym sznaucerem srednim, czarnym.Miły i wesoły. Toleruje inne psy.Charakter super tylko te niszczenie--ale myślę że da si ejeszcze tego nauczyc. Wystarczy dać cos do zajęcia np. wędzone ucho i pies nie bedzie myslał o nieobecności właściciela.

Proszę o ogłoszenie na allegro. a co do tekstu to pisać mi na pw!
:loveu::loveu::loveu:

Jutro może zrobię wiecej zdjęc:lol:

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze że masz już swój wątek ale napisze do moda o przeniesienie na PwP bo tam ma większe szanse niż tu. Wrzucę też przystojniaka na sznaucerzego bloga adopcyjnego.
Domek, domek na już!!!!
Dobrze że jest wykastrowany, przynajmniej rozmnażacze się nie połaszą na niego.

Posted

Nie chcę nic obiecywać ( bo muszę zbadać sytuację ) ale moja znajoma chce adoptować psa - koniecznie sznuacera lub mixa :razz:

Postaram się z nią spotkać i porozmawiać :p

Posted

monika_tarnów ale szukasz psa dla siebie czy dla kogoś? Jakie masz oczekiwania i jakie warunki Ty czy ktoś proponuje?
Znasz charakter sznaucerów?
Co to znaczy "psinka odradzona"?
Zdjęcie które jest, wg mnie jest bardzo dobre. To sznaucer średni czarny. I wszystko z tego zdjecia wiadomo. Co może być więcej?

Posted

[quote name='weszka']monika_tarnów ale szukasz psa dla siebie czy dla kogoś? Jakie masz oczekiwania i jakie warunki Ty czy ktoś proponuje?
Znasz charakter sznaucerów?
Co to znaczy "psinka odradzona"?
Zdjęcie które jest, wg mnie jest bardzo dobre. To sznaucer średni czarny. I wszystko z tego zdjecia wiadomo. Co może być więcej?
Mam juz jednego sznaucera, znam wydaje mi sie dobrze te rase. Został odradzony bo nie wiadomo jak zachowuje sie w stosunku do dzieci, przebywa w schronie, nikt nie wie o nim zadnych szczegolow, nawet wolnotariuszka powiedziala cos o agresji.

Posted

[quote name='monika tarnow'] nawet wolnotariuszka powiedziala cos o agresji.

Nie mówiłam, ze pies jest agresywny...:razz: Zaznaczyłam, tylko że nie wiem jak się zachowuje w stosunku do małych dzieci. Jest to ryzyko brać takiego psa, ponieważ monika_tarnów mieszka na 2 końcu Polski i jeśli wystąpiłyby jakieś problemy byłoby bardzo źle.:-(

Ale, jeśli jesteś nadal zainteresowana, będę w schronisku z piątek i mogę mu zrobić jakieś testy:p

Posted

Mój telefon był nieaktywny. Przepraszam. Ale z tego co przeczytałam ---skontaktowałaś sie z virginia.
Byłam z nim kilka razy na spacerku jest to bardzo miły pies.
Jedna z naszych pracowniczek miała z nim wczesniej kontakt po ,,sasiedzku'' i stwierdziła że wczesniej nie wykazywał żadnych agresji.
Ale jak zostaje w domu niszczy

Posted

monika_tarnów to skoro masz sznaucera to ok - wiesz o co chodzi.
A dzieci są w jakim wieku? Jeśli nie bardzo małe i obeznane z psami, a Andree jest przyjaźnie nastawiony do świata to wg mnie nie powinno być problemów.