luka1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Fuks cieszy się powodzeniem, ale czy ktoś poważnie o nim myśli? Quote
luka1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 mamy trzeciego obserwatora :multi: , czy dziś ktoś dzwonił? Quote
_Natalia_M_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no slodziutki migiem do nowego domku!!!! Quote
Edi100 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Tak migiem do domu!:loveu: Och, niech się pojawią jakieś poważne i ciepłe domeczki! Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='luka1'] czy dziś ktoś dzwonił?[/quote] No więc dzwoniłam do pani Zyty i były dzisiaj 2 telefony w sprawie Fuksa....dzwoniła jakaś pani i jakiś pan....mają się odezwać itp. Quote
luka1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 pies ładny, miły na pewno znajdzie dom. (4 obserwujących) Quote
luka1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 łał co tu tak cicho, a psinkę obserwuje 5 widzów Quote
Ziutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Cioteczki proszę trzymać kciuki do jutra........tak bardzo mocno trzymajcie :cool3: Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No i doopa :angryy: :angryy: :angryy: Kobita przyjechała z Opola....obejrzała Fuksika i stwierdziła, że........[B][COLOR=Red]za duży[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black] :angryy: :mad: :angryy: :mad:..........powiedziała, że chciała sobie kupić ale zobaczyła naszego w necie i jej się spodobał........no ale okazuje się za duży więc chyba jednak pozostaje jej kupienie psa bo takiego małego jak Ona chce to pewnie nie znajdzie :angryy: Ależ jestem zła..........ZA DUŻY...wrrrr :angryy: [/COLOR][/COLOR] Quote
luka1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nie to nie . Jeszcze jest paru obserwatorów. Quote
kasiaprodex Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='ziuta-23']No i doopa :angryy: :angryy: :angryy: Kobita przyjechała z Opola....obejrzała Fuksika i stwierdziła, że........[B][COLOR=red]za duży[/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black] :angryy: :mad: :angryy: :mad:..........powiedziała, że chciała sobie kupić ale zobaczyła naszego w necie i jej się spodobał........no ale okazuje się za duży więc chyba jednak pozostaje jej kupienie psa bo takiego małego jak Ona chce to pewnie nie znajdzie :angryy:[/COLOR] [COLOR=red]Ależ jestem zła..........ZA DUŻY...wrrrr :angryy:[/COLOR] [/COLOR][/quote] No tak rzeczywiście od yorka to wiekszy. Ja spotkalam faceta ktory chcial małego psiaka i powiedzial " może byc bez papierow bo takie to drogie i sobie nie kupi" ...... " york" :mad: Ja zawsze w takiej sytuacji odpowiadam że do schronu po yorki to zapraszam za cztery lata bo beda juz stare i kochajace "panstwo" wymienią na mlodego. Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Bieny, opuszczony nie potrafi pogodzić się ze swoim losem. Wygląda jak porzucona zabawka z której schodzi powietrze. A przecież tak niewiele trzeba aby wróciła mu chęć do życia. Psina tak bardzo tęskni że odnosi się wrażenie iż życie z niego uchodzi. A przecież jest tak młodym psem. Quote
Edi100 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Piedny Sznaucuś:placz::placz::placz: Kochany Kudłaczu, musi byc gdzieś dom dla Ciebie!:placz: Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Edi100'] musi byc gdzieś dom dla Ciebie!:placz:[/quote] Miejmy nadzieje, że doczeka.........bo zrezygnowany jest bardzo i wszystko mu już za przeproszeniem "wisi" :shake: :shake: :-( :-( Quote
malawaszka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 psiulek na stronie adopcyjnej sznaucerów Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='malawaszka']psiulek na stronie adopcyjnej sznaucerów[/quote] Dziękujemy cioteczko :buzi: Quote
weszka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Biedny psiak :( Ale wierzę że szybko znajdzie domek. Na moim adopcyjnym blogu sznaucerzym też już jest od kilku dni. Trzymaj się piękny!!! Quote
Edi100 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zaczarujmy by sie udało:) Czary mary:cool3: Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='weszka']Biedny psiak :( Ale wierzę że szybko znajdzie domek. Na moim adopcyjnym blogu sznaucerzym też już jest od kilku dni. Trzymaj się piękny!!![/quote] Oj bardzo biedny :-( :-( Przerosło go to wszystko i naprawdę ma już wszystko gdzieś.....widziałam wiele psich depresji....na 140 psów w naszym schronisku mamy takie 3 depresje....sznaucerek....ONek Amik i Bary, który nie ma swojego wątku :shake: Quote
Recommended Posts