Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1'] czy dziś ktoś dzwonił?[/quote]

No więc dzwoniłam do pani Zyty i były dzisiaj 2 telefony w sprawie Fuksa....dzwoniła jakaś pani i jakiś pan....mają się odezwać itp.

Posted

No i doopa :angryy: :angryy: :angryy:
Kobita przyjechała z Opola....obejrzała Fuksika i stwierdziła, że........[B][COLOR=Red]za duży[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black] :angryy: :mad: :angryy: :mad:..........powiedziała, że chciała sobie kupić ale zobaczyła naszego w necie i jej się spodobał........no ale okazuje się za duży więc chyba jednak pozostaje jej kupienie psa bo takiego małego jak Ona chce to pewnie nie znajdzie :angryy:
Ależ jestem zła..........ZA DUŻY...wrrrr :angryy:
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='ziuta-23']No i doopa :angryy: :angryy: :angryy:
Kobita przyjechała z Opola....obejrzała Fuksika i stwierdziła, że........[B][COLOR=red]za duży[/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black] :angryy: :mad: :angryy: :mad:..........powiedziała, że chciała sobie kupić ale zobaczyła naszego w necie i jej się spodobał........no ale okazuje się za duży więc chyba jednak pozostaje jej kupienie psa bo takiego małego jak Ona chce to pewnie nie znajdzie :angryy:[/COLOR]
[COLOR=red]Ależ jestem zła..........ZA DUŻY...wrrrr :angryy:[/COLOR]
[/COLOR][/quote]

No tak rzeczywiście od yorka to wiekszy. Ja spotkalam faceta ktory chcial małego psiaka i powiedzial " może byc bez papierow bo takie to drogie i sobie nie kupi" ...... " york" :mad:

Ja zawsze w takiej sytuacji odpowiadam że do schronu po yorki to zapraszam za cztery lata bo beda juz stare i kochajace "panstwo" wymienią na mlodego.

Posted

Bieny, opuszczony nie potrafi pogodzić się ze swoim losem. Wygląda jak porzucona zabawka z której schodzi powietrze. A przecież tak niewiele trzeba aby wróciła mu chęć do życia. Psina tak bardzo tęskni że odnosi się wrażenie iż życie z niego uchodzi. A przecież jest tak młodym psem.

Posted

[quote name='Edi100'] musi byc gdzieś dom dla Ciebie!:placz:[/quote]

Miejmy nadzieje, że doczeka.........bo zrezygnowany jest bardzo i wszystko mu już za przeproszeniem "wisi" :shake: :shake: :-( :-(

Posted

[quote name='weszka']Biedny psiak :( Ale wierzę że szybko znajdzie domek. Na moim adopcyjnym blogu sznaucerzym też już jest od kilku dni.
Trzymaj się piękny!!![/quote]

Oj bardzo biedny :-( :-(
Przerosło go to wszystko i naprawdę ma już wszystko gdzieś.....widziałam wiele psich depresji....na 140 psów w naszym schronisku mamy takie 3 depresje....sznaucerek....ONek Amik i Bary, który nie ma swojego wątku :shake: