Jump to content
Dogomania

Terierkowato-sznaucerowata NORA adoptowana !! Potrzebny tymczas dla 2 maluchów!!!!

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluchy są i mja teraz z 6 tygodni , więc jeszcze przed szczepieniem

ale w schronie podobno jest jeszcze więcej szczeniaków :shake:
jutro tam jadę więc sesja zdjęciowa będzie napewno .

Posted

Wilejkaros
Ty to umiesz namawiać... Tylko że małżónek się nie zgodzi na takie maleństwo szczeniakowe... :shake: Ale na razie mamy wstępny tymczasik dla Pepsi :razz: (o ile naszego psa się nie przerazi!)

Mimo wszystko maluszki chcą do domków!!! Są śłiczne, młode i urocze!:loveu:

Posted

Wmówić zawsze można i się da, jednak - na poważnie - trzeba iść na kompromis (chociaż jakiś delikatny:)), bez tego nie da się wspólnie żyć ;)

Nikomu nie trzeba maluszków? :cool3:
Komuś napewno jest potrzebny taki przyjaciel - niech ten ktoś się przyzna!:loveu:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
3 maleństwa zabrane. 2 u Beam6, 1 już w swoim domku z młodą Pańcią, która ma się z nami spotkać tu, na dogo. Czekamy na Jej logowanie.

A oto szczęśliwa pańcia ze szczęśliwą sunieczką :loveu:

Posted

miroszki napisał(a):
Pięknie razem wyglądają! :loveu:

Owieczko, ile jeszcze rodzeństwa zostało w schronisku? 3?

W sumie z 6 szczeniaków zostały 2 , bo dzisiaj po południu jechał chłopak specjalnie po tego malucha

W schronisku zostawił 50 zł na psiaki. Bardzo dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego :p ( umowa ma być podpisana na dniach )

W schronisku zostały :
Mikrusia

I Spike

Posted

beka napisał(a):
Czy ten co zabrał krówke (czrnego łaciatego) to ode mnie ? czy też moj kontakt nie wypalił?

wiesz, nie mam pojęcia :hmmmm::niewiem: ale fajny chłopak ,chciał do mieszkania niedużego pieska i sam osobiście po niego pojechał :lol::jumpie: najważniesze , że psiak ma fajny domek ;)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Jaki słodziak! Mikrusia taka maleńka jak braciszek (0,6kg). Spike wygląda chyba potężniej, jak Mike (1,2kg).

wydaje mi sie , że Mikrus i Mikrusia są po małym tatiusiu ;) to będą małe psiaki słodziaki :loveu:

Posted

Ale marzną strasznie. Dzisiaj, mimo ciepłego dnia, były bardzo wychłodzone. Mamusia tez chciałaby do domku. Może gdyby udało się jakieś DT dla 2 maluchów, mamusia mogłaby jechać na sterylkę?
Owieczka, pozakładałaś wątki wariatce Trojce i Pepsiuli? Jak tak, to podrzuć linka.

Posted

Jeśli ona jeszcze karmi to na stetylkę za wcześnie.
A czy jest jakiś odzew na ogłoszenia, które porobiłam? Widziałam też ogłoszenie maluszków w "Ofercie".

Posted

Pewnie karmi, bo cycuchy do ziemi, a małe mają 5-6 tygodni. Mikrusek, który jest u Beam, jest taki maleńki, że przywiezienie go do W-wy to chyba był jedyny sposób na uratowanie. Będzie też pił specjalne mleczko dla małych szczeniaczków.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Pani Beata ma odpoczynek od szczeniorów po Duśkach (2 ONkowe siostry)?

Byłam wczoraj u Pani Beaty. Ona chętnie by wzięła znów 2 szczeniaki, ale lada moment wspólnota będzie u niej robiła remont (tynk im juz leci na głowę, po remencie u sąsiadów z góry). Nie wiadomo, kiedy dojdą do jej mieszkania, może za tydzień, a może za dwa, a ona mieszkanko ma maleńkie, jednopokojowe. W czasie remontu nie może mieć w domu szczeniaków, ale jak tylko wszystko się skończy, bedzie nam jeszcze maluszki odchowywała.

Posted

Szkoda! Boję się, że te maluchy mogą nie dotrwać do końca remontu albo nie będą już szczeniorami. Hehehehe. U mnie wspólnota mocno spóźniona ze wszystkim. Mamy namiar na Klaudynę? Przez Esperanzę szukać?