Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to kolejny spacer .......................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]............na spacerek ............:painting: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no na spacerku juz byles to teraz chodz cos zjesc[img]http://www.mysmilie.de/smilies/tiere/3/062.gif[/img] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to pobiegamy .........[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e035.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nasza święta trójca opanowała wąteczek.... dobrze że tu trafiłyśmy... bo jakoś cioteczki zapomniały o bandosiu :roll: na allegro Sauronik ma 1 obserwera.... mam nadzieje że to nikt stąd ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nasza święta trójca opanowała wąteczek.... dobrze że tu trafiłyśmy... bo jakoś cioteczki zapomniały o bandosiu :roll: na allegro Sauronik ma 1 obserwera.... mam nadzieje że to nikt stąd ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no miejmy nadzieje ....zaczynam zaciskać jeszcze bardziej :kciuki: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]choodź mały .....cioteczka pamięta [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]105 odwiedzin bandosia na allegro 2 obserwerów :razz: a wczoraj kliknęła do mnie jakaś laska na gg, gdzie w Polsce można nabyć bandoga... nie wiem skąd miała namiary, ale odesłałam ją na dogo ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]105 odwiedzin bandosia na allegro 2 obserwerów :razz: a wczoraj kliknęła do mnie jakaś laska na gg, gdzie w Polsce można nabyć bandoga... nie wiem skąd miała namiary, ale odesłałam ją na dogo ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oby tu trafiła :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Ahh ciotki co ja bym bez was zrobila, nawet nie wiem jak mam wam dziekowac za to zainteresowanie i oglaszanie Sauronka. Miejmy nadzieje ze ktos w koncu znajdzie w naszym bandosiu przyjaciela do konca jego dni... Jesli chodzi o kontakt na mnie to jak najbardziej, mam nadzieje ze bedzie jakis odzew :) Oczywiscie jak juz Wola powiedziala Sauron jest kastracikiem, nie ma opcji w schronisku w Gdyni by bullowaty trafil w rece rozmnazacy, jak nie wykastrujemy badz wysterylizujemy psiaka u nas w schronisku, wlasciciel podpisujac umowe adopcyjna musi napisac oswiadczenie ze w ciagu miesiaca psiaka doprowadzi na taki zabieg :) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Sauronku :loveu:...wieczorny spacerek [/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 No to jeszcze na dobranoc hop na pierwsza :) I smigam, do jutra słodziaku mój kochany :) Quote
natalia_aa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Weszłam jeszcze na jego allegro i takie małe sprostowanie Sauronik przebywa w Gdyni a nie w Gdańsku jak jest w tekscie na allegro :P Jezeli mozna to poprosilabym o zmienienie tego ;) No to juz teraz lece i przy okazji podrzucam psiaka :D Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na nocne siq........[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/a035.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
bea_m Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Sauron przez ciotki jest wyhopany i nawyprowadzany za wszystkie czasy. A może juz jakiś domek by go wziął ????? :mad: Dzieciak potrzebuje ciepłej ręki, miłego dotyku, bezpieczeństwa. O pełnej misce i wygodnym posłaniu już nie wspomnę. Czy to jest dużo? Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='bea_m']Sauron przez ciotki jest wyhopany i nawyprowadzany za wszystkie czasy. A może juz jakiś domek by go wziął ????? :mad: Dzieciak potrzebuje ciepłej ręki, miłego dotyku, bezpieczeństwa. O pełnej misce i wygodnym posłaniu już nie wspomnę. Czy to jest dużo?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cioteczka hopa i wyprowadza ....a domek musi być bez piesów :shake:...a cioteczka piesa ma ....ASTa [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bea_m Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cioteczka hopa i wyprowadza ....a domek musi być bez piesów :shake:...a cioteczka piesa ma ....ASTa [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przecież ja nie mówię żebyś ty go wzięła. Ani nikt z hopających i wyprowadzających. Wiem że gdyby to było możliwe to psiak byłby u którejś z was. Niech na pierwszej stronie go ktoś odnajdzie i się zakocha. Piękny jest. WSpaniały. Może dużo dać od siebie. Tylko musi trafić na odpowiedniego ludzia. Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='bea_m']Przecież ja nie mówię żebyś ty go wzięła. Ani nikt z hopających i wyprowadzających. Wiem że gdyby to było możliwe to psiak byłby u którejś z was. Niech na pierwszej stronie go ktoś odnajdzie i się zakocha. Piękny jest. WSpaniały. Może dużo dać od siebie. Tylko musi trafić na odpowiedniego ludzia.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)oj wiem ...ale gdybym mogła ...........ale nie da rady :shake: może ogłoszenia ...albo ALLEGRO pomogą :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 oby;) ogłoszenia zawsze coś dają, pamiętam tyle fajnych adopcji dzięki nim;) czekam teraz na taką z Sauronem w roli głównej;) Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szybciorkiem na siq..[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/a035.gif[/IMG]...i szukamy domeczku ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauronku ....idziemy sloneczko świeci ...spacerek ...oć ....;)....bo nikt tu nie zagląda :shake: ........................................... :painting: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i w górę ............................ Madzialeno ......jak z tymi obserwowanymi ....jest jeszcze ktoś ...:razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No to teraz na mnie kolej, smigamy na gore pieknosci :) A jutro znowu Cie odwiedze :) i... bede ogladac zza okna biura adopcyjnego ten sliczny pysior w kojcu :( Ehh, okropny widok... Quote
Recommended Posts