Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nasza święta trójca opanowała wąteczek.... dobrze że tu trafiłyśmy... bo jakoś cioteczki zapomniały o bandosiu :roll:

na allegro Sauronik ma 1 obserwera.... mam nadzieje że to nikt stąd ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nasza święta trójca opanowała wąteczek.... dobrze że tu trafiłyśmy... bo jakoś cioteczki zapomniały o bandosiu :roll:

na allegro Sauronik ma 1 obserwera.... mam nadzieje że to nikt stąd ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no miejmy nadzieje ....zaczynam zaciskać jeszcze bardziej :kciuki: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]105 odwiedzin bandosia na allegro 2 obserwerów :razz:
a wczoraj kliknęła do mnie jakaś laska na gg, gdzie w Polsce można nabyć bandoga... nie wiem skąd miała namiary, ale odesłałam ją na dogo ;)
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]105 odwiedzin bandosia na allegro 2 obserwerów :razz:
a wczoraj kliknęła do mnie jakaś laska na gg, gdzie w Polsce można nabyć bandoga... nie wiem skąd miała namiary, ale odesłałam ją na dogo ;)
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oby tu trafiła :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ahh ciotki co ja bym bez was zrobila, nawet nie wiem jak mam wam dziekowac za to zainteresowanie i oglaszanie Sauronka. Miejmy nadzieje ze ktos w koncu znajdzie w naszym bandosiu przyjaciela do konca jego dni... Jesli chodzi o kontakt na mnie to jak najbardziej, mam nadzieje ze bedzie jakis odzew :)
Oczywiscie jak juz Wola powiedziala Sauron jest kastracikiem, nie ma opcji w schronisku w Gdyni by bullowaty trafil w rece rozmnazacy, jak nie wykastrujemy badz wysterylizujemy psiaka u nas w schronisku, wlasciciel podpisujac umowe adopcyjna musi napisac oswiadczenie ze w ciagu miesiaca psiaka doprowadzi na taki zabieg :)

Posted

Weszłam jeszcze na jego allegro i takie małe sprostowanie Sauronik przebywa w Gdyni a nie w Gdańsku jak jest w tekscie na allegro :P Jezeli mozna to poprosilabym o zmienienie tego ;) No to juz teraz lece i przy okazji podrzucam psiaka :D

Posted

Sauron przez ciotki jest wyhopany i nawyprowadzany za wszystkie czasy. A może juz jakiś domek by go wziął ????? :mad: Dzieciak potrzebuje ciepłej ręki, miłego dotyku, bezpieczeństwa. O pełnej misce i wygodnym posłaniu już nie wspomnę. Czy to jest dużo?

Posted

[quote name='bea_m']Sauron przez ciotki jest wyhopany i nawyprowadzany za wszystkie czasy. A może juz jakiś domek by go wziął ????? :mad: Dzieciak potrzebuje ciepłej ręki, miłego dotyku, bezpieczeństwa. O pełnej misce i wygodnym posłaniu już nie wspomnę. Czy to jest dużo?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cioteczka hopa i wyprowadza ....a domek musi być bez piesów :shake:...a cioteczka piesa ma ....ASTa [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cioteczka hopa i wyprowadza ....a domek musi być bez piesów :shake:...a cioteczka piesa ma ....ASTa [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Przecież ja nie mówię żebyś ty go wzięła. Ani nikt z hopających i wyprowadzających. Wiem że gdyby to było możliwe to psiak byłby u którejś z was. Niech na pierwszej stronie go ktoś odnajdzie i się zakocha. Piękny jest. WSpaniały. Może dużo dać od siebie. Tylko musi trafić na odpowiedniego ludzia.

Posted

[quote name='bea_m']Przecież ja nie mówię żebyś ty go wzięła. Ani nikt z hopających i wyprowadzających. Wiem że gdyby to było możliwe to psiak byłby u którejś z was. Niech na pierwszej stronie go ktoś odnajdzie i się zakocha. Piękny jest. WSpaniały. Może dużo dać od siebie. Tylko musi trafić na odpowiedniego ludzia.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)oj wiem ...ale gdybym mogła ...........ale nie da rady :shake:

może ogłoszenia ...albo ALLEGRO pomogą :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauronku ....idziemy sloneczko świeci ...spacerek ...oć ....;)....bo nikt tu nie zagląda :shake:
........................................... :painting:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i w górę ............................

Madzialeno ......jak z tymi obserwowanymi ....jest jeszcze ktoś ...:razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]