Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:-(:-( płakać mi sie chce.... tyle bidulków, tyle nieszczęść... i wszystkie za sprawą "inteligentnych HOMOSAPIENS" ...... gdzie do jasnej anielki [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miłosierdzie[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] naszego rzekomo katolickiego narodu... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]miłość i pomoc[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] dla stworzeń bożych :-( jak ONI mogą przystępować do komunii w niedziele po tym co robia tym swoim psiakom, jak wyrzucają, jak udają że nie widzą potrzebjących............
sorry... tak mnie wzięło na przemyślenia... przedświąteczne.... w okresie kiedy wszyscy cieszą sie świętami... najbardziej zakłamanym okresie roku..... a do tego to okres zimowy-kiedy mróz, śnieg, chłód, deszcz powoduje że cierpie razem z tymi psiakami- myśląc o tym że nie mogą jak mój klocuszek zapakować sie w pościelke, położyć na posłanku i grzać dupci w cieplutkim domu.......:-(

powoli wymiękam.... chyba jestem za miękka... psycha mi siada :-(

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cioteczko w pełni Cię rozumiem...:shake:
Żal ściska na myśl że gdy wszyscy wesoło będą dzielić się opłatkiem i rozdawać prezenty one same, biedne i zapomniane będą w schronisku... Ludzie są bez serca a do tego myślą że ich to nie dotyczy... Święta czas radości, a nie wiem jak może cieszyć się człowiek który psu zgotował taki los? to podłe.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mi sie smutno zrobilo jak przeczytalam te Wasze wypowiedz "swieteczne" :-( Soniu to moze powinnismy swieta spedzic z tymi czworonogami i ze strozem pogadac sobie z nimi w Wigilie :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...oj gdybyśmy mogli spełnić swoje najgłębsze marzenia :-(....
jaki wtedy świat byłby piękny ....

Oć Sauronku przytulę Cię choć wirtualnie ....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Wola']o tak wypuścimy wszystkie, siądziemy razem przy stole i pogawędzimy.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:jakie miłe byłyby te święta....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauronku..nie wierzę w Mikołaja ...ale dla ciebie może....ktoś zostanie takim Mikołajem
[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/a047.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

czytałam taki tekst o Mikołaju dla tych którzy w niego wierzą aby zmienić trochę ich poglądy i głównym argumentem były wyliczenia których wynikiem było ze Mikołaj w ciągu sekundy musiałby oblecieć jakieś 5000 domów.
Ale mniejsza o to. Sauronku może spełnią się Twoje marzenia i ktoś zostanie takim Twoim dobrym Mikołajem.

Posted

A Sauron dalej czeka...

[URL="http://imageshack.us"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/9184/sauronekpt1.jpg[/IMG][/URL]

[/URL]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]......Sauronku ...słonko Ty Nasze.......oć na psacerek ....

Kurde kurde....gdzie ten domek , gdzie TEN Człowiek dla Saurona:shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]grudzień..... chyba niezbyt obfity miesiąc w adopcje :placz::placz: a ja wciąż mam nadzieje... że nASZ Sauronik jednak zasiądzie z rodziną przy wigilijnym stole [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Tez mam taka cicha nadzieje caly czas... ze jednak gdzies ktos go w koncu wypatrzy i nie pozwoli spedzic mu swiat w samotnosci... Ale moze faktycznie oczekujemy za duzo? :shake: Wszyscy pracownicy go w schronisku pokochali, wszyscy normalnie, ma cos takiego w sobie ten facet, ze nie mozna przejsc kolo niego obojetnie... a jednak tyle ludzi wciaz to robi :(

W zwiazku z powyzszym porywam go na spacer i najchetniej nigdy bym juz nie oddala, ale niestety nierealne...

Posted

Natalia, tak smutnego psa, z takim spojrzeniem jak Sauron to już dawno nie widziałam... Sama wiesz jak wyjątkowy musi być bull żebym się przełamała i do niego podeszła. A od Saurona nie mogłam się wczoraj odkleić. Tak mi go było żal... Z każdą wizytą widze go coraz smutniejszego... no niech się ten dom juz znajdzie!

Posted

[quote name='Wola']Natalia, tak smutnego psa, z takim spojrzeniem jak Sauron to już dawno nie widziałam... Sama wiesz jak wyjątkowy musi być bull żebym się przełamała i do niego podeszła. A od Saurona nie mogłam się wczoraj odkleić. Tak mi go było żal... Z każdą wizytą widze go coraz smutniejszego... no niech się ten dom juz znajdzie![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:-(:-( tak mi go szkoda :-(:-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Jest to chyba pierwszy pies, a na pewno bullowaty, u ktorego widac jak na dloni wplyw schroniska. Poczatkowo twardy, budzacy respekt potezny pies a teraz smutny, popadajacy w depresje i malejacy w oczach, ot taki maly Sauronik :shake: Gdzie ten domek, bo ja az boje sie pomyslec co bedzie dalej, on nam po prostu bedzie znikal z oczu, a my nie bedziemy potrafili mu pomoc...