Hund Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Nikt do Brutuska nie zagląda :( już nie musi, umarŁ w samotności, zapomniany. Quote
_bubu_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Brutusku :( :( ['] znowu nie zdążyliśmy :( Quote
[email protected] Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ...no mi też wciąż przewija się Brutusek po myślach:-( ...że jesteśmy za mało skuteczne itd...itp...ale w sumie dobrze,że dziś porozmawiałyśmy sobie o tym- to mnie trochę podbudowało:roll: ...wystarczy spojrzeć na listę piesków które znalazły domy... NIE MA SIę CO PODDAWAć,aby ta lista wciąż się powiększała!!! Quote
basia bonnie Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 szkoda Brutuska :( ale patrząc z drugiej strony to przynajmniej nie marznie, nie cierpi, nie jest smutny i na pewno biega szczęśliwy za TM z innymi pieskami... nie ma się co obwiniać. a lista piesków w nowym domu na pewno będzie się powiększać! :) Quote
Agnieszka Co. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Brutus odszedł, ale jest nowy pies bardzo podobny do niego - ja nawet myślałam, że wiadomość o jego śmierci to pomyłka, myślałam że został przeniesiony do innego kojca. Brutusowi nie zdążyłyśmy pomóc, ale może temu nowemu się uda i wielu, wielu innym. Nie można się poddawać, ani tym bardziej obwiniać. Quote
Recommended Posts