Jola_K Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 mam nadzieje, ze na gwiadke Brutus znajdzie dobry dom Quote
jo_joanna Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='_bubu_']Allegro wystawiłam ponownie i teraz jest. Ale jeśli mogłabyś go przejąć kiedy się zakończy , czyli za 7 dni, to będę bardzo bardzo wdzięczna. oczywiscie, że mogę Brutusa wystawiać, nie ma problemu. Podaj mi tylko linka do tego obecnego ogloszenia, żebym miała "gotowca". Dodam sobie do obserwowanych, jak sie zakonczy to przejmę oglaszanie. Na dogo jestem rzadko, także jakby co to konatkt ze mną przez email: [email protected] Quote
_bubu_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='jo_joanna']oczywiscie, że mogę Brutusa wystawiać, nie ma problemu. Podaj mi tylko linka do tego obecnego ogloszenia, żebym miała "gotowca". Dodam sobie do obserwowanych, jak sie zakonczy to przejmę oglaszanie. Na dogo jestem rzadko, także jakby co to konatkt ze mną przez email: [email protected] super! bardzo dziekuję! :) http://www.allegro.pl/item271033028_czy_10_letni_kaukaz_brutus_nie_zasluguje_na_dom_.html Quote
jo_joanna Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='_bubu_']super! bardzo dziekuję! :) http://www.allegro.pl/item271033028_czy_10_letni_kaukaz_brutus_nie_zasluguje_na_dom_.html już jest w obserwowanych :) ale powiedz mi tylko czy da się skopiować całosc: fotki i tekst żeby nic się nie rozjechało? Ja takich ładnych aukcji nigdy nie umiałam :oops: Quote
_bubu_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Zależy jaką masz przeglądarke. W Firefoxie nie ma problemów , można całośc kopiować. Natomiast explorer ma problemy podobno. wtedy trzeba kawałkami chyba. Quote
jo_joanna Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 mam explorera, ale jakos sobie poradzę :) Quote
Hund Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 jo joanna dzięki !! Trzymam kciuki za Brutusa! Quote
Agnieszka Co. Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ja też trzymam za Brutusa, żeby allegro przyniosło mu upragniony dom. Quote
[email protected] Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Brutusek do przodu po chatke!!! Quote
[email protected] Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ...i gdzie ta chatka???:candle: Quote
Kora- Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Śliczny Brutus. :loveu: Eh, czemu tyle psów nie ma domu?:-( Quote
Hund Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 ALE PIĘKNE !!!! DZIĘKUJĘ !!!! Brutusku mam nadzieję że to Ci pomoże !!!! Quote
Kora- Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nmzc. Kochana ciotko wszystko może pomóc. Quote
Hund Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Cieszę się że jesteś też u Brutuska !!! Quote
_bubu_ Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Brutusek jest w schronisku bez szans na adopcję :( z ogłoszeń nikt nie dzwoni.. co będzie z Tobą piesku? :( Quote
[email protected] Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ...co będzie z Tobą Piesku?:Dog_run::hmmmm: Quote
Hund Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Brutusek dumnie maszerowaŁ po wybiegu , jadŁ z ręki i pokrzyczaŁ sobie potem zza krat ;) Quote
jo_joanna Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dziewczyny, ze względu na bardzo ograniczony dostęp do netu i bak czasu, nie zdołałam jeszcze Brutuska wystawić na allegro:oops:. Probowałam skopiować z poprzedniej aukcji, ale się nie da. Kopiuje się jedynie tekst :( Także moja aukcja będzie taka zwykła, ale zrobię ją najpóźniej w srodę Bardzo przepraszam. Ale, ku pokrzepieniu srec: kiedys robiłam allegro też Brutusowi, też starszemu. Bardzo długo czekał, aż wreszcie dzisiaj pojechał do swojego domku. Temu Brutuskowi też na pewno się uda! Quote
_bubu_ Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jo_joanna napisał(a):dziewczyny, ze względu na bardzo ograniczony dostęp do netu i bak czasu, nie zdołałam jeszcze Brutuska wystawić na allegro:oops:. Probowałam skopiować z poprzedniej aukcji, ale się nie da. Kopiuje się jedynie tekst :( Także moja aukcja będzie taka zwykła, ale zrobię ją najpóźniej w srodę Bardzo przepraszam. Ale, ku pokrzepieniu srec: kiedys robiłam allegro też Brutusowi, też starszemu. Bardzo długo czekał, aż wreszcie dzisiaj pojechał do swojego domku. Temu Brutuskowi też na pewno się uda! zdjęcia możesz kopiować osobno, wstawiając tak samo jak się wstawia fotki na dogo. wystarczy kopiować adres obrazka. Quote
Recommended Posts