esperanza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witokret bardzo mi się podoba to "wszystkich rozmnażaczy wysyłamy do diabła" :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Proszę o weryfikację treści ogłoszenia! Mam coś zmienić? Tu zdjęcia........... Tekst: Ta śliczna ok. 1,5 roczna MIX labradora i golden retriwera szuka stałego, kochającego domu!!! Sunia (robocze imię WIERA) ma około 1,5 roku.Jest wysterylizowana. Wygląda jak mix labka z goldenem, na labka ma za długa sierść a jak na goledena za krótką, mordka goldenowata, postawa labkowata. Sunia jest śliczna, miła, grzeczna, jest typem absolutnie poddańczym, lubi się bawić, potrzebuje spokojnego właściciela, na kanapę się nie pcha, ale jeśli jej pozwolicie to z pewnością nie odmówi. Nie goni kotów, pokojowo nastawiona do innych psów, w zasadzie to ona jest pokojowo i przyjaźnie nastawiona do wszystkich. Wiera lubi wszystkich ludzi. Jest czysta tylko lękowa, tzn. ktoś ją chyba na pętli brutalnie prowadzał, bo jak się ją szarpnie za obroże to ze strachu jest w stanie zrobić siusiu. Ale powoli z tego wychodzi, niewątpliwie Wiera ma nieciekawe przejścia. Podejrzewam, że komuś się znudziła, bo tendencji do ucieczek nie wykazuje. Jest bardzo pogodna i poddańcza, zero agresji do innych stworzeń!! Wesoła i uwielbia się bawić. Jestem zdania, że będzie wspaniałym towarzyszem dzieciaków. Kto zapewni jej dom, dobry i kochający? Wiera (imię robocze [FONT=Wingdings]J[/FONT]) czeka na Ciebie!!!! Pokochaj Ją!! Proszę o kontakt: Tel. 0 600 968 755 Może tak być? :cool3::mad: Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 DIF, tekst jest fajny. Zmien tylko prosze wiek: ok. 2 lata i nr telefonu :-) Quote
gemsi Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 DIF napisał(a):Proszę o weryfikację treści ogłoszenia! Mam coś zmienić? Ta śliczna ok. 1,5 roczna MIX labradora i golden retriwera szuka stałego, kochającego domu!!! Sunia (robocze imię WIERA) Ona ma na imie WIERA, to jest imie na ktore reaguje, raczej nie jest to imie robocze Quote
Hotel KADIF Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 gemsi napisał(a):Ona ma na imie WIERA, to jest imie na ktore reaguje, raczej nie jest to imie robocze Oj, nie wiedziałam :oops:. Zaraz naniosę poprawki, ale dlaczego nr telefonu :hmmmm: Napisałam swój, bo ogłoszenia wywieszę w miejscowości w której mieszkam. Jeśli znajdzie domek to mogę go prześwietlić i wybadać. Miałabym ją na oku :razz::razz::razz:. Ale jeśli chcecie też mogę zmienić. Quote
Hotel KADIF Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Tak zrobiłam: Wiera to suczka, MIX labradora i golden retriwera szuka stałego, kochającego domu!!! Sunia ma 2 lata. Jest wysterylizowana. Wygląda jak mix labka z goldenem, na labka ma za długą sierść a jak na goldena za krótką, mordka goldenowata, postawa labkowata. Sunia jest śliczna, miła, grzeczna, jest typem absolutnie poddańczym, lubi się bawić, potrzebuje spokojnego właściciela, na kanapę się nie pcha, ale jeśli jej pozwolicie to z pewnością nie odmówi. Nie goni kotów, pokojowo nastawiona do innych psów, w zasadzie to ona jest pokojowo i przyjaźnie nastawiona do wszystkich. Wiera lubi wszystkich ludzi. Jest czysta tylko lękowa, tzn. ktoś ją chyba na pętli brutalnie prowadzał, bo jak się ją szarpnie za obroże to ze strachu jest w stanie zrobić siusiu. Ale powoli z tego wychodzi, niewątpliwie Wiera ma nieciekawe przeżycia.. Podejrzewam, że komuś się znudziła, bo tendencji do ucieczek nie wykazuje. Jest bardzo pogodna i poddańcza, zero agresji do innych stworzeń!! Wesoła i uwielbia się bawić. Jestem zdania, że będzie wspaniałym towarzyszem dzieciaków. Kto zapewni jej dom, dobry i kochający? Wiera czeka na Ciebie!!!! Pokochaj Ją!! Tel. 0- 667-627-647 lub 0-600-968-755 Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Podnosze dziewczynke... Jakos nie ma szczescia, chociaz jest najcudowniejszym stworzeniem ze wszystkich, ktore u nas mieszkaja.... I nawet w tajemnicy powiem, ze zaytrzymalabyj ja bez wahania i nawet pozwalala spac w lozku, gdyby nie te, co juz sa.. Zreszta w zasadzie jej pozwalam na przebywanie w naszej sypialni na kocim terytorium w obawie przed zachowaniem Rakiety..:evil_lol: Ale tylko wyjatkowo :oops: Quote
gemsi Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 jayo napisał(a): Ale tylko wyjatkowo :oops: np dzisiaj całkiem wyjatkowo i chyba przypadkiem, spała w łóżku... :cool3: Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 gemsi napisał(a):np dzisiaj całkiem wyjatkowo i chyba przypadkiem, spała w łóżku... :cool3: nie znasz sie, to bylo przypadkowo..:oops: Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 I na dobranoc Ciotkom i Wujkom - pokazujemy panienke :-) Quote
jayo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ja to juz nic nie rozumiem... Niby ludzie szukaja psow lagodnych, towarzyskich, radosnych i kontaktowych... A tu nic, Wierka jeszcze u nas... Quote
madzia828 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no niestety tak czasem bywa jak nie ma nikogo zainteresowanego tak potem aż za duzo mam nadzieję ze za niedługo bedą się domki bić o niunię:loveu::loveu: ona taka kochana:p Quote
esperanza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bazarek na utrzymanie DT u Jayo i Gemsi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7355441#post7355441 Quote
gemsi Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Hm... Hm... [FONT=Arial]Wiera ma nowy dom, pojechala tam wczoraj o 17tej [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
beam6 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To dlaczego tak po cichu ? Hm..... Hm....... A nie tak::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao::laola::cunao: Quote
gemsi Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 beam6 napisał(a):To dlaczego tak po cichu ? Hm..... Hm....... A nie tak::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao::laola::cunao: sprawdzalem czujnosc :D Quote
Hotel KADIF Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ale wiadomość!!!! :cunao::cunao::cunao::ghost_2::ghost_2::ghost_2: Czyli tymczas wolny :eviltong::eviltong::eviltong:;););) Quote
Witokret Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Gemsi :mad: :evil_lol: Zdjąć suczydło z allegro, czy może jakąś podmiankę robimy ? :razz: Quote
gemsi Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Witokret']Gemsi :mad: :evil_lol: Zdjąć suczydło z allegro, czy może jakąś podmiankę robimy ? :razz:[/quote] Jayo mowi zeby wisiała, podobno jakies labkowate znowu sa na "zbyciu" :/ Quote
Recommended Posts