Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Culineo']to byłaś zadowolona czy wściekła ? ...[/QUOTE]
I to i to:lol:
Więcej nie zdradzę, bo nie będzie ciekawie:roflt:
Jak czytałaś książkę, to będziesz w niezłym szoku;-)
Ktoś, kto nie czytał przełknie pigułkę bez popitki:roflt:

Posted

J do poprzednich częsci nic jako tako nie mam.

1,2,3 były spoko. przed switem 1 czesc wydawało mi się jakby im obcieli budżet. Aktorzy dziwnie "pomalowani" a wilki wylniałe :lol:

Najnowsza jak dla mnie za słodka, w ksiązce jakoś to tak zrównoważone było, natomiast w filmi przesadzili :lol: . Aaaa zaskakująca zmiana mnie równiez zaskoczyła... Zatkało mnie i jedyne co mogłam powiedzieć to "aleeeeeeeeeee" :lol:

Ale ja do kina już nie pojdę;) obejrze sobie w domku pewnie z pary razy jeszcze kiedyś;)

Posted

[quote name='Culineo']czytałam, czytałam :) czyli pewnie zareaguje tak jak wy :lol: zostało tylko pojechać do kina ![/QUOTE]
Lepiej nie reaguj tak jak ja, bo Ci się makijaż rozmaże:lol:
Ja się zwyłam ze złości:roflt:

Posted

[quote name='Saththa']... Zatkało mnie i jedyne co mogłam powiedzieć to "aleeeeeeeeeee" :lol:...[/QUOTE]
Mnie zatkało, wstrzymałam oddech, dopiero po chwili głośno odetchnęłam z westchnieniem, rozczarowaniem i smutkiem;-)

Posted

[quote name='Doginka']Mnie zatkało, wstrzymałam oddech, dopiero po chwili głośno odetchnęłam z westchnieniem, rozczarowaniem i smutkiem;-)[/QUOTE]

stresujecie mnie ! :evil_lol: !

Posted

[quote name='Doginka']Dopiero na filmie się zestresujesz:roflt: Nieuniknione, jak ktoś książkę zna;-)[/QUOTE]

jestem zestresowana jakby coś od tego zależało :D ! teraz napewno pojade na film jak najszybciej :) !

Posted

[quote name='Culineo']jestem zestresowana jakby coś od tego zależało :D ! teraz napewno pojade na film jak najszybciej :) ![/QUOTE]
Ja już planuję, że zabiorę siostrę do kina, żeby obejrzeć film trzeci raz:roflt: Już na spokojnie:roflt:

Posted

[quote name='Gosiapk']Dziewczyny nie bądźcie takie, powiedzcie co będzie :) Będzie dorosła córka i ....???[/QUOTE]
... I sama zobaczysz, jak pójdziesz na film;-)

[quote name='Culineo']nie ja nie chce wiedziec ! :lol:[/QUOTE]
Nie powiem, bo nie będzie ciekawie;-)

Posted

[quote name='Culineo']stresujecie mnie ! :evil_lol: ![/QUOTE]
mnie właśnie też, bo nie lubię jak ktoś mi zmienia fabułę i film bardzo różni się od tego co było w książce :angryy: hehe ale pomimo, że jestem bardzo ciekawa co to będzie to też chcę się dowiedzieć sama :D i już w środę będę bogatsza o tą wiedzę :D

Posted

[quote name='kopra']mnie właśnie też, bo nie lubię jak ktoś mi zmienia fabułę i film bardzo różni się od tego co było w książce :angryy: hehe ale pomimo, że jestem bardzo ciekawa co to będzie to też chcę się dowiedzieć sama :D i już w środę będę bogatsza o tą wiedzę :D[/QUOTE]
Nikt nie powiedział, że film bardzo różni się od książki. Akurat ta część jest bardzo zbliżona do książki, różni się zakończenie;-)

Posted

[quote name='Culineo']a mój boże boję się.... Doginka przez Ciebie dostaje coraz większych palpitacji :D[/QUOTE]
Nie palpituj, tylko idź do kina na film;-)

Palpitacji to ja dostałam paręnaście minut temu:nerwy:
Byłam sama w domu, na 3 piętrze, Miś pojechał po części do autka. Cisza, spokój i nagle coś spadło na dole i było słychać, jakby ktoś chodził po domu. Ja aqrat gadałam z koleżanką na FB. Psy dziwnie się zachowywały, najpierw wszystkie stanęły przy schodach i zaczęły węszyć, później wszystkie zaczęły ujadać, a na koniec Raper i Lotos podleciały do moich nóg i siedziały przy mnie. Gordon nadal szczekał. Zamknęłam pokój, wzięłam gaz i nóż i tak siedziałam. W międzyczasie zadzwoniłam do J z pytaniem kiedy wróci. Powiedział, że już dojeżdża i że za jakieś 10 minut będzie. Psy już były spokojne, aż tu nagle walenie w drzwi. Tym razem to mój J mnie straszył:mad:
Skończyło się na wizycie u znajomego lekarza:mad: Dostałam takiego bólu w klatce piersiowej, przechodzącego od mostka na plecy, że myślałam, że to zawał! Dostałam no-spę w zastrzyku i po kilku minutach mi przeszło. To nerwobóle mnie dopadły - ponoć;-)
Ale J sprawdził w razie czego cały dom, czy pozamykany jest.

Posted

A ja ide dzisiaj a ja ide dzisiaj ;-) hihihihi
a ja w nocy myslalam ze zejde na zawaø wrrrrrrrr ........budze sie i widze ze Fruziutek lezy obok i przygniata mi wøosy wiec ja delikatnie chcialam zsunác zazwyczaj sie budzi i lypie galami a tu nic ..pies bezwladny leje mi sie przez rece jezuuuuuuuuuuuuuu zero reakcji !! wyskoczylam z lozka zapalilam swiatlo a ona dalej nic ..mysle see nie zyjee .......no to szarpie za kudly sprawdzam oddech i nic...az tu naglee otwiera jedno oko i przeciaga sie lapami .......ooooo matkoo az sie poryczalam przez moment ..ja myslalam z emi Fruzia odeszla a ona tak twardo spala co jej sie rzadko zdarza .....wystraszyla mnie na smierc........

no to sie wyzalilam a teraz buziam slodkoo Sis;-)