Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dawno tu nie zaglądałam, a dużo się wydarzyło;-)
Po pierwsze na Klubowej Wystawie Sznaucera:
LOTOS zdobył V1, CWC;)
GORDON V1, BOB Weteran, BIS WETERAN:multi:

Na Jesienne Wystawie Psów rasowych:
LOTOS zdobył V1, CWC, Zwycięzca:lol:
GORDON V1, BOB Weteran, BOB, 3 BIS WETERAN:loveu::multi:

Foty z KLUBÓWKI;-)
Wasz Paparazzi:roflt:

Sasquehanna BUKIET, Sasquehanna /FCI/ LOTOS, MĘŻNY Dzikie Pola

Tinek:loveu: - Pięknie mi się wystawiał:multi:

Posted

[quote name='Vectra']jak sobie wpadli w ramiona :)

https://lh4.googleusercontent.com/-BTS9BXPKCII/UHnoXVfZEOI/AAAAAAAAWaw/UGOvI7uwbHE/s640/Klubówka 364.JPG

GRATKI Sylwia ... no właśnie coś Cię ostatnio tu mało :hmmmm:
Dzięki Ewcia za gratki:buzi: Wreszcie Gordonek doczekał się pierwszego miejsca na pudle:multi:
A na Jesiennej sama Pani Małgosia Supronowicz zaszczyciła mnie tym, że zechciała poprowadzić Lotosa do porównania o rasę:multi:Jestem pod wrażeniem, jak Pani Małosia zaczarowała mi psa - nigdy mi tak nie chodził, jak poszedł z Nią:klacz:Istna CZARODZIEJKA:modla:

A mało nas tu, bo mam urwanie głowy: przygotowanie kilku psów do wystawy - moje i obce;-), a po kolei 4 wystawy w ciągu tygodnia - sobota, niedziela Legionowo, kolejna sobota i niedziela Poznań;-) I jeszcze po tej Jesiennej w Legionowie rzygałam jak kot przez całe 2 dni:placz:Strułam się zupką:razz:

Posted

Ja już w tym roku nigdzie nie jadę , takich sędziów obsadzili , że niech się sami wystawiają.
W Poznaniu 22 staffiki :diabloti: no jaki sędzia , taka frekwencja :evil_lol: bywa że na krajówkach jest po 50 sztuk .... W Legionowe zimówka , no cóż .... szkoda kasy

Posted

Culineo napisał(a):
Oooooooo to gratulacje welke !!!!! :) ;)

Dziękujemy:lol:

Vectra napisał(a):
Ja już w tym roku nigdzie nie jadę , takich sędziów obsadzili , że niech się sami wystawiają.
W Poznaniu 22 staffiki :diabloti: no jaki sędzia , taka frekwencja :evil_lol: bywa że na krajówkach jest po 50 sztuk .... W Legionowe zimówka , no cóż .... szkoda kasy

Ja na Sędziów patrzę tylko z ciekawości, kto nas będzie oceniać, ale jeżdżę z psami jak w dym do każdego Sędziego/Sędziny, bo jak kiedyś pewna osoba powiedziała... wiem, co mam:lol::loveu:

My jeszcze Kielce zaliczamy w tym roku i jak się uda to ze dwie zagraniczne wystawy, bo Lotos się dopomina o interkę:lol:;-)

Posted

Vectra napisał(a):
ale kiedy ja już mam opisy od tych sędziów , to po co mi znowu ... problem w tym , że ciągle sędziują ci sami "specjaliści" :evil_lol:

Ja jeżdżę na wystawy dla zabawy, nie dla opisów, ale doskonale Ciebie rozumiem;-)
Ja mam taką jedna, jedyną Sędzinę, do której już nigdy nie pojadę, bo wiem na bank, że u niej liczy się drugi koniec smyczy, a nie pies:razz:

Posted

ogromne gratulacje :B-fly:
super się chłopcy prezentowali, pięknie przygotowani przez Ciebie jak zwykle:p

no i po Twojej minie i śmiejących się oczach widać ogromną radość z sukcesu :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
No cóż, raczej na nudę nie narzekam, właśnie wróciłam z zagranicznych wojaży:lol:
Byłam w Norymbergi w Niemczech, Austrii i we Włoszech;-) Jak tylko pozmniejszam fotki to wrzucę;-)

czyli noł panik , wszyscy zdrowi

Posted

Co nie zajrzę, to Wy z jakiejś wystawy wracacie :D
Podziwiam, że Ci się chce :lol:
W który dzień w kielcach sznaucery będą? My się też wybieramy na tą wystawę ;)

Posted

[quote name='Vectra']dla zabawy , to wolę poleżeć w łóżku :evil_lol:
Ja musiałam leżeć z musu, bo po tej Jesiennej wystawie do dziś czuję skutki zatrucia. W Poznaniu myślałam, że ducha wyzionę:cool3:

[quote name='Tekla64']serdeczne gartulacje dla twoich super piesow i ciebie
pikna fotorelacja jak zwykle tu po wystawie

alez zadowolona jestes i masz z czego oj masz
Dzięki:lol:
A zadowolona jestem, bo aż 9 lat musiałam czekać, aż ktoś doceni urodę Gordonka:lol:
[quote name='Fides79']ogromne gratulacje :B-fly:
super się chłopcy prezentowali, pięknie przygotowani przez Ciebie jak zwykle:p

no i po Twojej minie i śmiejących się oczach widać ogromną radość z sukcesu :lol:
Dzięki;-)
W Poznaniu już gorzej Gordon wyglądał, bo ma za długi włos i nadaje się już do rwania. Ale nie mogę go rwać, bo czeka nas jeszcze wystawa w Kielcach:lol:

[quote name='Alicja']czyli noł panik , wszyscy zdrowi
Ja chora:sad:Skutki uboczne zatrucia:razz:

[quote name='Saththa']No to gratuluję :):)

[quote name='WATACHA']Gratulacje :)
Dzięki:lol:

makot'a;19836761 napisał(a):
Co nie zajrzę, to Wy z jakiejś wystawy wracacie :D
Podziwiam, że Ci się chce :lol:
W który dzień w kielcach sznaucery będą? My się też wybieramy na tą wystawę ;)

Kocham wystawy, nawet jak przegrywamy:lol:
Sznupy w Kielcach są w niedzielę;-)

[quote name='#Etna#']To i ja gratuluję wspaniałych sukcesów!
No i ten uśmiech na twarzy hodowcy mówi sam za siebie;)
https://lh4.googleusercontent.com/-BTS9BXPKCII/UHnoXVfZEOI/AAAAAAAAWaw/UGOvI7uwbHE/s640/Klub%C3%B3wka%20364.JPG no i jakie gratulacje :)
Nie jestem hodowcą;-) Jestem tylko właścicielką sznupków z hodowli Sasquehanna;-)

[quote name='nadpilickiebestyjki']jeszcze raz ogromne gratulacje i niesamowicie się cieszę że puchar imienia mojej śp. Orki trafił w łapki Gordona :)
Dzięki Dorotko, nawet nie wiesz jak się cieszę i przyznam Ci się, że miałam pietra, że Gordon przegra z Inką, bo ona to niezła laska jeszcze jest:loveu:
A pucharek stoi w salonie w baaardzo widocznym miejscu;-)Dzięki :buzi:

Posted

Poznań 20.10.2012
GORDON: ocena doskonała, V1, BOB WETERAN:p
LOTOS: ocena doskonała, V2 - przegrał z bratem miotowym - LILAKIEM:p

Kilka fotek:
Lotinek przed show:lol:

Lilak i Lotos:p