Korenia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 http://i51.tinypic.com/mj76md.jpg :loveu: Lotino ma jeszcze więcej włosa?! Ło jacie! Grzyweczka dużo szybsza od chłopaków :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 wystarczyło mi ze kama na uszach i frędzlach przynosiła syfiszcze aby wyleczyć sie z psa z ozdobnikami ;) Quote
Doginka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Saththa']Alez śliczni Ci Twoi muszkieterowie :)[/QUOTE] Ja też ich kocham:lol: [quote name='Korenia']...Lotino ma jeszcze więcej włosa?! Ło jacie!...[/QUOTE] ma, ale jest co tydzień przeskubywany, dla poprawienia kolorku;-)Już prawie nie ma brązów:multi: [quote name='Alicja']wystarczyło mi ze kama na uszach i frędzlach przynosiła syfiszcze aby wyleczyć sie z psa z ozdobnikami ;)[/QUOTE] Ja mimo wszystko kocham te ozdobniczki:loveu: Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 A teraz dowód na to, ze u nas wiosna już na całego:lol: Kaczka nadrzewna:roflt: Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 A to rudzik zwany też raszką;-) I sikorka modra:loveu: Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 To chyba synogarlica, ale pewności nie mam:oops: Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Żałuję, że to zdjęcie nie wyszło, ale wstawiłam dla pokazania, dlaczego Lotosa nazwałam Lucyfer:roflt: I kffffffffffffffiatuszki:loveu: Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Kwiczołów ci u nas dostatek:lol: Kawka I znowu zięba;-) Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='ahedok']ahhh ile ptaków :loveu: A, tak się jakoś w obiektyw pchały:lol: Witamy w naszej psiarni sznupiastej:lol:;-) Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Wrona w gnieździe - na jajkach?:hmmmm: Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 I wrona z wielką bułą:crazyeye: Z ptaków to na razie tyle:lol: Quote
weszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ptaszki ładne no ale ptaszków to ja niezbyt ;) Za to muszkieterowie - wspaniali! I zdjęcia z biegającą koleżanką-grzywką - super! Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 weszka napisał(a):Ptaszki ładne no ale ptaszków to ja niezbyt ;) Za to muszkieterowie - wspaniali! I zdjęcia z biegającą koleżanką-grzywką - super! Weszko, a gdzie ty byłaś jak Cię nie było:hmmmm: Już myślałam, ze nikt ze znajomych do mnie nie zajrzy;-):buzi: Quote
Culineo Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 hihih widzę, że my tu mamy darmową lekcje ornitologii :D dla mnie wszystkie ptaki to tak :wrona, gołąb, albo wróbel... nic więcej nie znam :) o ! jeszcze wiem co to dzięcioł, po dźwieku poznaje :lol: a chłopaki .. no cud miód i maliny :loveu: Quote
Recommended Posts