Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
a ja dalej twierdzę że wygrała czerwona marynarka ;)

Alu, bez obrazy, ale proszę już na ten temat nie dyskutować, bo ja Pani Małgosi za dużo zawdzięczam - przede wszystkim Gordona i Lotosa i lojalnie nie chcę obgadywać hodowczyni moich psów;-) Nawet jeśli wygrywa"czerwona marynarka", to całe życie pracowała na ten status;-)
Ale nie byłabym szczera, gdybym się nie przyznała, ze mnie też to trochę wqrza, ale tak już jest, że nie lubię przegrywać:lol::oops:
Saththa napisał(a):
Takie małe niedomówienie:)

Hihihihi:lol:

Posted

Najsprawiedliwiej by było jakby na wystawie psiaki stały same , bez nazw , bez przydomków , ustawione , pozostawione .... wtedy były by sprawiedliwe werdykty .

To już moje ostatnie słowo w kwestii wystaw.

Posted

Alicja napisał(a):
Najsprawiedliwiej by było jakby na wystawie psiaki stały same , bez nazw , bez przydomków , ustawione , pozostawione .... wtedy były by sprawiedliwe werdykty .

To już moje ostatnie słowo w kwestii wystaw.

Ale z tym zdaniem zgadzam się w 100%;-)

Posted

ahedok napisał(a):
śliczny Lotosik, ale i braciszek niczego sobie :)

gratulujemy ocenki

Dzięki;-)

A czy tak szczerze, rzeczywiście Lotos jest taki super:hmmmm: Ja to chyba nie umiem na niego obiektywnie patrzeć:oops: A po Waszych wpisach, to obrastam w piórka ze szczęścia:loveu:

Posted

Oooo Białaski :loveu: ja wczoraj na wybiegu białąska spotkałam :) Ale myslałam, że to pudel:mdleje: Strasznie zestresowany psiak był, jak tylko jakis piesek podszedł to piszczał i skowyczał i na ręce był brany... :shake: nie wiem po co na ten wybieg przyszli...

Posted

Saththa napisał(a):
Oooo Białaski :loveu: ja wczoraj na wybiegu białąska spotkałam :) Ale myslałam, że to pudel:mdleje: Strasznie zestresowany psiak był, jak tylko jakis piesek podszedł to piszczał i skowyczał i na ręce był brany... :shake: nie wiem po co na ten wybieg przyszli...

Jeśli to był szczeniak, to pewnikiem po to, zeby się obył z ringiem i w przyszłości nie bał;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Jeśli to był szczeniak, to pewnikiem po to, zeby się obył z ringiem i w przyszłości nie bał;-)

Nie raczej nie szczeniak. Duży był. Eee to jest jak na miniaturę;) Wydawał się w pełni "wyrosnięty" jak już się zorientowałam, że to sznup. A nie zorientowałabym się w życiu gdyby włascicielka się nie odezwała do psa swego, że"zobacz taki jak Ty tylko duzy" w odniesieniu do Tazza :D

Posted

Saththa napisał(a):
Nie raczej nie szczeniak. Duży był. Eee to jest jak na miniaturę;) Wydawał się w pełni "wyrosnięty" jak już się zorientowałam, że to sznup. A nie zorientowałabym się w życiu gdyby włascicielka się nie odezwała do psa swego, że"zobacz taki jak Ty tylko duzy" w odniesieniu do Tazza :D

Chodzi o Wasz wybieg dla psów, a ja myślałam o wystawie:roflt:

Posted

BRATERSKI POCAŁUNEK:loveu:

I to wszystko;-) Niestety ja nie miałam aparatu tym razem ze sobą, bo zapomniałam :mad::angryy: A dla Erii chciałam olbrzymki zrobić:-(

Posted

Zdecydowanie Lotino najlepiej miał szatę przygotowaną ;) Listek mnie się bardzo podoba :loveu: U P.Małgosi to chyba pierwszy sznup niecięty, nie? bo nigdy nigdzie nie widziałam jej z niekopiownaym sznupem ;) Zawsze kopiowane na zdjęciach przy niej ;)

Posted

Korenia napisał(a):
Zdecydowanie Lotino najlepiej miał szatę przygotowaną ;) Listek mnie się bardzo podoba :loveu: U P.Małgosi to chyba pierwszy sznup niecięty, nie? bo nigdy nigdzie nie widziałam jej z niekopiownaym sznupem ;) Zawsze kopiowane na zdjęciach przy niej ;)

Tak, pierwszy i jest do kupienia;-) I powiem więcej - te uszka są malutkie jak u mojego Rapcia i są przecudne:loveu:

Posted

a właśnie miałam zapytać czy masz olbrzymki a tu czytam,że nie :(
Ale cieszę sie,że chciałaś ! :)
Ja dziś byłam w Chorzowie na wystawie, Vesper wymiziałam :)

Posted

eria napisał(a):
a właśnie miałam zapytać czy masz olbrzymki a tu czytam,że nie :(
Ale cieszę sie,że chciałaś ! :)
Ja dziś byłam w Chorzowie na wystawie, Vesper wymiziałam :)

I jak Vesper? Coś ugrała?:hmmmm:

Posted

deer_1987 napisał(a):
i jakos okaleczenie psa nie gwarantuje zwyciestwa.... :roll: bo wygral pies naturalny z nie kopiowanymi ani uszami ani ogonem...

Kopiowanie w tym wypadku nie miało znaczenia:cool3: Wygrał ten, który się lepiej pokazał:eviltong: